Mycket lätt att göra dockor bord eller skrivbordmed en 10mm mdf bit runt jag beslutat att göra en tabell dockor med hjälp av "trädgårdsmästarens elipsis"
Se Steg
Relaterade Ämnen

LED mini bord eller skrivbord lampa

har vi ett kontor vrå som har några höga powered (> 200W) halogenbelysning overhead som är för mycket för att enkelt arbeta på datorn på kvällen men jag gillar inte att ha LCD-skärmen som det enda ljuset särskilt som våra tangentbord inte är belyst....

Billiga sömnad och quiltning bord eller skrivbord #2

det här är hur jag konvertera min billiga sömnad och quiltning tabell så att jag kan göra maskinen quiltning med ett mycket stort täcke. I min första video gjorde jag det bästa sy- och quiltning tabell som jag någonsin använt med några ganska billigt...

Billiga sömnad och quiltning bord eller skrivbord

jag gjorde det bästa sömnad och quiltning tabell som jag någonsin använt med några ganska billigt material (total kostnad omkring $100 med tabellen) och bäst av allt den lagrar i en garderob lätt och sätter upp snabbt. Vänligen titta på både video oc...

Paracord keltiska Knut kedja armband-mycket lätt att göra, och en stor gåva idé!

jag har gjort olika armband ett tag nu, och min andra hälft har bett för något som ser bra ut, inte är alltför skrymmande, men framför allt saknar ett plast klipp. Detta är vad jag kom med!Jag känner också att jag bör påpeka att detta är min allra fö...

Elegant utbytbara färg atmosfär lampa. Med matsal mattor, mycket lätt att göra.

Hej Instructables karlar,Jag tror jag är att vara besatt med ljus och saker som kan användas för att skapa awesome ljuseffekter. Denna gång är det en mycket lätt att göra men eleganta letar atmosfär bordslampa. Tro mig det är verkligen lätt. Allt du...

En mycket lätt att göra mycket övertygande ärr!

Sadly here in Belgium there is little to no enforcement of Halloween. Säga allt du vill om det blir en marketing produkt. Jag gillar vad branschen har ristat dagen till. Önska det fanns fler märken av det kändes här.Alltså trodde jag jag skulle göra...

Göra en låda att förvara dina komponenter (eller andra saker)

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 cm 5.4pt 0 cm 5.4pt; M...

Att få metall delar Laser- eller vattenjet Cut: en Nybörjarguide

Visst, det finns många maker-vänliga webbplatser som kommer laserskuret eller 3D-Skriv ut ditt mönster i plast eller trä, men om du vill göra något i stål, aluminium, eller mässing? Vad händer om du inte har tillgång till massor av metallbearbetning...

Att göra kretskort på eller nära hem: en omfattande översikt, nästan en Guide

finns det lite kontroverser över att göra egna mönsterkort, många beslutsfattare tror att professionella styrelser är så billig nu när de är vägen att gå. Andra vill ha mer kontroll och förhoppningsvis kort sväng runt tid som kommer med att göra sina...

Lätt att göra tidningen, fil eller boka trälåda

Detta lätt att göra Magizene, bok eller dumpfil förvaringsbox är ett vackert tillskott till alla hem eller kontor och är ett effektivt sätt att städa upp filer, böcker och / eller tidskrifter.Steg 1: Märkning och styckning sidor Markera och skär sido...

Ändra en billig USB-laddare för att mata en iPod, iPhone eller Samsung Galaxy

ett par år sedan fick jag en iPod touch som en gåva och jag bestämde mig för att köpa en USB-laddare för det. Så jag köpte en riktigt billig en men den arbetat aldrig. IPod, en gång kopplet, tyckte inte det och ville inte ta betalt. Eftersom det var...

En mycket lätt att bygga skridskobana

Bygga en åka skridskor isbana kan vara enkla och billiga, och kräver endast ett par artiklar (en vit presenning PVC-rör och silvertejp). Titta på 9-åriga Karlisse visar hur den är gjord i videon. Under våren bara ta isär och lagra bort för nästa vint...

Flux kondensator-mycket lätt att bygga

göra en Back To The Future * Flux kondensator * men vill inte spendera 300$ eller spendera några pengar? Jo vet jag du vill läsa detta så.Jag gjorde en BTTF Flux kondensator gratis, med hjälp av en gammal dator som min * delar *dess trådbunden upp so...

PCB Etsning maskin från början--mycket mycket mycket lätt att bygga

detta är den enkla sätt och billigaste sättet att göra din egen etsning maskin för PCB / elektroniska hobbies, massor av DIY maskin jag har bygga för mitt hem gjorda projekt men jag sak här är EASYest och det billigaste sättet eller ens kommer att ko...

Kraftfull och mycket lätt att göra dartgun

denna dart pistol är mycket kraftfull, men extremt lätt att göra. Det skjuter mycket långt och är inte för inomhusbruk.VARNING. Jag är inte ansvarig för någon form av skada!Steg 1: Få och högg ved Skär en bit av trä minst 20 inches lång (vad någonsin...

Mycket lätt att göra penna / penna innehavaren med Papier Mache.

Göra sval sett penna stativ, som ser svårt, men du kommer bli förvånad efter att ha sett hur lätt det är att göra!Steg 1: Material du behöverDu behöver en:-plastflaska (Big soft drink en), tidningar, lim och färger. Jag föredrar Blow pennor, eftersom...

3 mycket effektiva metoder att rengöra ugnen

Det är ingen hemlighet att en av de mest irriterande rengöring problem är ugnen. Varje hemmafru (och inte bara) vet fett har den irriterande vanan att hålla sig till ugnen om kvar under en lång tid.Har du någonsin försökt att skura det? Jag försökte...

Bilder av min BÅGREAKTORN... mycket lätt att göra...!!!

Detta är en bågreaktorn gjort av mig...Det tog bara en timme att göra... med bara enkla verktyg... smått n gott...Ive gjort det som arc reaktorn i den andra iron man filmen...Jag vet ljust av båge är blå men vit fortfarande lookes cool...är som är en...

Snygg väst mycket lätt att göra

Steg 1: material:Material:En bit tyg (Lycra) 155 x 90 cmSteg 2: Vi måste göra två nedskärningar Steg 3:...