Nya K'nex cykel tvätta



dessa är några bilder av min nya crecreation från Knex. Det är en cykel tvätt som verkligen använder tvål, vatten och trasa för att rengöra cykeln. En instructable detta kommer snart. Berätta för mig hur du gillar det och vad jag kan göra för att förbättra den. Tack! :)
Relaterade Ämnen

Nya k'nex Magazine

Hej människor! Jag presentera härmed min nya K'nex magazine. Det är bara en millimeter mindre än den Åh så berömda mag som används på nästan varje replik, con-vit stav-con tidningen. Denna tidning har exakt samma kula, kan skjuta vita stavar och mörk...

Min nya K'nex pistol: FRSS - 001 [sista hämnd slangbella Sniper] + 5 K'nex pistol i konstruktioner!

Hello !Detta är min nya K'nex pistol, FFRS - 001 eller om du slutliga hämnd Slinshot Sniper (Ammo: grå connector). Det är lite speciell, för normalt, jag skapar mycket liten pistol (om vi kan kallas det "Pistol", så de är så små...), och här, de...

Nya K'nex bit?

Tror du att K'nex företaget bör uppfinna några nya bitar?Kanske göra uppsättningar speciellt för vapen?, och använda idéerna av andra folk vapen?Tror du att de bör kanske göra en K'nex bit som du kan använda tp sätta någon var?...

Dick Heijboer nya K'nex element

Hej alla!Detta är min nya guide till K'nex bollen maskinelement.Jag kommer även uppdatera denna guide med fler element senare, så var noga med att kolla upp det!Alla element är designade av mig, men känn dig fri att använda dem för egna ändamål.Steg...

Nya K'nex berg-och dalbana Propulsion System

Detta är ett nytt K'nex berg-och dalbana propulsion system som använder 2 hjul istället för att använda en kedja. Mycket practicle. Dessa steg visar dig hur man bygger den huvudsakliga delen, då du lägger till din berg-och dalbana. Den använder 2 mot...

Min nya K'nex långt svärd

detta är min K'nex långt svärd. Det är ganska robust och söt. Vänligen Betygsätt & kommentera!...

Min nya Knex SS + RR sätta Video! + Anpassade Coaster kommer snart!

Bilder på min nya SS + RR uppsättningar!-------------------------------------------------------------Video!http://www.youtube.com/watch?v=HZlTt5V4bVg------------------------------------------------------------Anpassade Coaster kommer snart! Så håll d...

Nya K' nex skiva launcher! " D-52 "

Hello !Detta är min "D-52".Andra personen skapa en samma pistol, men det ' s min version...Detta är en K'nex skiva launcher med en mag för 8 ammo!Designen är mycket bra och reload är mycket lätt, men det använder en massa bitar...Kommentera gärn...

Nya K'nex Ball Machine uppdatering 1

Hej alla detta är en uppdatering på min nya ball maskin. Just nu har 3 av 14 banor klar men bygga ögonblickligt har slutat på grund av bristande bitar ;) Dessa bilder visar dess utveckling under de senaste 6 månaderna från den allra första liften til...

Nya K'nex Halo Mauler

Hej abonnenter och Karl K'nexers,Ett par du ville att jag skulle bygga min Mauler och jag var inte nöjd med det själv ändå. Så när jag fick min nya delar beslutat jag att ge det ett försök. Det kom ut mycket bättre än mitt första försök har fortfaran...

Nya K'nex utlösningsmekanism '' Enigma''.

Hej där K'nex gemenskapen, PotatoCoffee här, idag vill jag dela denna utlösningsmekanism som jag kallar '' Enigma'', som är ganska "roligt med tanke på det är inte särskilt komplicerat. Det konstiga med det är att pistolen avfyras genom att släppa i...

Min nya hemsida som ska ersätta alla mina andra rollspel metoder!

Detta är bara en video som visar dig min nya hemsida (2010-12-25)En dag senare denna video gjordes, och nu är det 2010-12-26 :DDetta är adressen, glöm inte att håll CTRL-knappen och håll det tryck på knappen D, spara min sida som ett bokmärke, för IE...

Nya K'NEX Crawler.

My newest rig. Ill post den så småningom så vänligen inte vägglusen jag för den. Jag är upptagen med gymnasiet och vad fungerar inte så sjuk på det när jag får tid....

Den nya k'nex innovationer tournement

min post för T.N.K.I.TJag vet att det sukz men det är min första bil och (b) jag är inte världens bästa knex byggare så om jag inte gör det att runda 2 oh väl...

Ersätta en cykel slang

Om du behöver ändra ett rör i en cykel trötta och vill få jobbet gjort snabbt, detta är sättet man gör det. Allt du behöver är två platt-head skruvmejslar och tio minuter av din tid.Steg 1: Ta bort cykeln tröttarLossa snabbkopplingen och koppla bort...

1993 EX500 ras cykel - komplett ombyggnad

Hej alla, jag plockade upp en 1993 EX500 i ganska grov form i början av förra sommaren för ett projekt cykel och beslutade att dokumentera mina framsteg. Här är handlingen av fullständig översyn, restaurering och ändringar.Det är en 1993 ex-ras cykel...

Cykel LED blinkers

jag var åter publicerats på TreeHugger!!! http://www.Treehugger.com/slideshows/gadgets/how-make-LED-turn-signals-your-Bike/Visar sig killarna på CleanTechnica och WonderHowTo bloggat om detta utan att berätta mig först. Inte säker på om jag skulle bl...

K'Nex foto Holder

Detta foto innehavaren är dubbelsidiga och således kan rymma 2 bilder! Det är verkligen lätt att göra (ca 5-15 minuter beroende på... Tja, du.) Och det ser riktigt cool i din (förmodligen nördiga, DIY hade) rum. Det kan också vara en gåva till en bro...

K'nex Shotgun-Pistol

Check out my Knex Auto-Clicker too!Hej killar, här är min post till Knex Weekly Challenge! Det är en shotgun-pistol kombination som faktiskt fungerar, vilken typ av förvånar mig eftersom jag misslyckades fruktansvärt på min tidigare shotgun-pistol pr...