Påsk choklad korgHej och Välkommen till ett nytt år av Instructables.

Påsk smyger sig mycket snabbt, beslöt jag att skapa en DIY påsk korg gjord av choklad eftersom i Nya Zeeland påskägg är mycket dyra när jag vilja köpa för mina föräldrar och bror. Ett påskägg här i en förpackning är prissätt på $13 dollar NZ och jag har konstruerat denna korg för att vara runt $10 dollar NZ som ger mer choklad.

Detta Instructable är en billig present till vänner och familj som du vill uppskatta.

Obs: Jag har köpt allt på speciella, så det var billigare. Jag tillbringade $40 dollar NZ för 8 stora chokladkakor, 8 Kit-Kat barer, 4 Kinder choklad, 12 bit M & M's, 12 bit mini Mentos och en förpackning med frukt spricker. Detta tillåter mig att skapa 4 korgar med en jämn mängd godsaker i dem :)

Jag hoppas att du uppskattar detta Instructable :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Choklad korg - Papercraft

Det är roligt att arbeta på pappersmodell. Jag letade fram helt någon gång dela mitt konstverk som jag har fått lära för de senaste veckorna. Här är min första papper hantverk produkt som jag kommer att kallade "Choklad korg". Denna korg rymmer...

Choklad Pinata - döda dem bra

Smash tårta är ofta för spädbarn vända, denna choklad pinata är också en (roligare) smashing tårta ögonblick för äldre barn och vuxna!Detta är inte bara överraskande för födelsedag person, men gör stora centrum bit, stor närvarande, och stor underhål...

Choklad-fyllda ägg och FunTags

skapa ett bo av Jute sträng, fyll ägg med choklad och hämta min roliga märken. Ett eggcellent projekt för alla!Steg 1: Skapa boet Klipp en liten bit kartong och sprida lite lim på ytan. Start i mitten, snurra din jute i en cirkel. Börja bygga upp sid...

Bygga den perfekta alla hjärtans dag korg för mamma

alla hjärtans dag är bara 1 dag bort och vad är ett bättre sätt att visa någon du älskar dem genom att skicka en alla hjärtans dag present, kort, blommor eller låda med choklad. Alla hjärtans dag betraktas ofta som en kommersiell semester med ett syf...

En färgglad Quilled gåva korg

Min första någonsin quilling projekt... Jag ville göra något annat, så utformade, omgjorda och kom upp med denna design av en quilled presentkorg.Men det ser mycket komplex, görs denna korg med enkla former limmas ihop för att göra den färgglada och...

Bitterljuva choklad Bark med rökt havssalt, Rostade mandlar & torkade tranbär

detta godis bark kunde inte vara lättare att göra! Ingen anlöpning nödvändig - bara en mikrovågsugn är allt som behövs för att smälta chokladen. Eftersom det finns bara fyra ingredienser, måste du kontrollera chokladen är högsta kvalitet och torkad f...

Hemgjord choklad ägg

Detta tilltag kan göras i en mängd olika sätt. Vi beslutade att gå med mestadels kokta ägg i stället för råa på grund av den oreda faktorn och andra potentiella hälsofrågor. Jag bestämde mig också att om tabellerna vändes, kan jag vara mer förbannad...

Frisk mörk choklad omfattas Strawberry

Dessa dekadenta friska choklad jordgubbar dessert eller mellanmål är lätta att göra och presentbutiker. enkel teknik hjälpa päls choklad över strawberry slätt och jämnt. Dessa enkla och vackra söker desserter är mycket yummy...Om du gifting det denna...

Choklad fotbollar, basketbollar, och Baseball desserter

jag och min kompis gjorde en fotboll, basket och baseball dessert choklad och karamellfärg!Steg 1: material Du behöver:tre ballongermikrovågsugnvit chokladmjölk eller mörk chokladOrange candy meltssvart karamellfärgröd karamellfärgen nålen hotellpool...

Lacy choklad Dessert skålar

Eftersom choklad är en värdefull ingrediens, jag vill alltid göra det bästa av det. Och ibland innebär en dramatisk presentation med en liten mängd choklad. Jag ville göra en vacker, delikat choklad behållare som inte var alltför svårt (eller tidskrä...

Choklad omfattas Pretzel stavar

när vi först blev "fattiga", som var 15 år sedan denna månad, jag måste hitta en enkel, billig något att göra för min gubbe och jag ta att arbeta och dela ut till våra medarbetare. Sedan båda av oss tenderade att arbeta där det fanns massor av m...

Handgjorda gåva idéer: Hur man gör en enkel DIY pappers korg

När det gäller handgjort Gåvaidéer, tror jag du ska definitivt försöka utforska så många idéer som möjligt och bara inte begränsa dig till att göra gratulationskort. Hur omkring om du lära sig att göra en enkel DIY pappers korg. Det finns så många sä...

Lätt Halloween korg dekoration

Jag är super glada över detta projekt - och jag tror att det visade sig riktigt bra i slutet!Dessa Halloween korgar är stora dekorationer eller för ersätta "Goody väskor" på barnen fest. (De kunde även dekorera korgarna som en del av part - allt...

Vit choklad Skulls i PLA brickor

varje Halloween jag göra godsaker att ge bort. I år jag hade två 3D-skrivare till mitt förfogande, så jag beslöt att göra 3D tryckta choklad mögel maker. Jag brukade mat säker silikon kastade choklad mögel från formuläret 3D tryckta mögel. Sedan kast...

Choklad Jakobs stege leksak

Denna leksak är känd som en Jakobs stege, en Klick-Clackeller Tumlande block, när gjorda av trä.När du är genom att spela med denna leksak, kan du ta det sönder ganska lätt att packa och äta choklad. Det är en rolig upplevelse för barn, särskilt för...

Hur man gör en Spring-tema korg tårta

som mitt inträde i kakan tävlingen, jag bestämde mig att dokumentera den tårta som jag gjorde för en familj get-together tidigt på våren.Steg 1: Montera din tårta. Eftersom jag använder mina egna recept (som jag inte föredrar att dela eftersom de tar...

Choklad Millennium Falcon

Hej, detta är Ed från andra Machine Co. och jag gillar sci-fi. Star Wars är stor och allt, men det är ännu bättre i kombination med choklad. Således, choklad Millennium Falcon! Flyg det runt för lite av en rymdstrid innan du äter den. Pew pew! Nom no...

Choklad Batarang

Hej, är detta Ed från andra Machine Co. Kanske är du besatt av Batman. Eller kanske, som jag, har du ett barn som älskar karikatyrerna. Hursomhelst, vad bättre sätt för att visa din kärlek än för att göra choklad Batarangs att både leka med och äta.S...

Choklad kaka öken Cocktail

Jag har för mycket tårta vodka...Alldeles för mycket.Den tar upp allt värdefullt utrymme i min sprit skåp för mer exotiska eller praktiska saker, så jag försöker att komma med så många olika sätt att använda det som möjligt. Den här borde ha varit en...