Pennkniv läder Pouch.I min förra födelsedag gav min familj en mig en trevlig Swiss Army Leather Knife, en av det bästa jag kan önska. Du känner mig... när jag får en ny anordning är det dags att skapa och bättre upp lite. Så jag beslöt att göra en fin läder pouch, i trots att inte jag är en fin läder arbetare jag gjorde lite efterforskningar på nätet, och detta är det slutliga resultatet. Hoppas ni gillar den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Pyramid läder Pouch

Jag gillar att göra påsar och plånböcker nuförtiden. Under de senaste månaderna har jag gjort så många att jag tappat räkningen. Hur som helst, så fort jag såg den pyramid påsen i ett hantverk butik jag var säker på att jag kunde göra en. Jag tog en...

Medeltida läder Pouch

Jag började läder arbeta när jag behövde en bågskytte koger för min medeltida reenactment grupp. Nästa behövde jag en läder pouch för mina pengar, nycklar och telefon. (Jag vet, de inte hade mobiltelefoner på 1300-talet men nödsituationer hända) Mitt...

Enkel päls & läder Pouch

Detta är ett roligt projekt om du precis har börjat i päls och läder crafting, eller för att introducera dina barn till detta hantverk. Samma grundläggande mönster kan vara ändrat någon används för alla typer av olika påse och väska stilar också. Kän...

Handgjorda läder pouch för x-mas gåva

jag har gjort ett läderfodral pengar för min fru för x-mas.VERKTYG-ren arbetsplats-gummiklubba-mattkniv-SYL-stämpling verktyg* z-a104, * z-p217, * z-b701, * z-5706-Ihåliga punch* 5\32, * 1\8-Swivel kniv-2 små svampar-synålar-penna-papperLEVERANSER-ve...

Enkla läder Pouch

Jag scoring ständigt secondhandbutiker för nya material att använda och häromdagen kom jag över denna perfekta långa mocka tröja för endast 5!Jag planerar att kanske göra en större tote senare, men jag trodde denna särskilda mocka grov tjocklek skull...

Enkla läder pouch - nybörjare projekt

Förra veckan en vän till mig bad mig att göra en enkel Läderfodral till hålla hans alltför fyllda kortinnehavaren: en sortera av... uhm... kort innehavaren är utsedd! : PProcessen för att göra det är verkligen enkelt, så enkelt du kan göra det även o...

Zelda inspirerade vikbar läder och Canvas bälte påse

Oavsett om du är djupt i skogen kämpar för att överleva eller bara i din bakgård plocka bär, finns det tillfällen när du behöver en extra uppsättning händer eller bara en plats att gömma några objekt som du går om din verksamhet. För att lösa problem...

Läder fodral med Liner från jacka ärm

Göra en läder dragsko påse med en liner från en gammal skinnjacka. Titta på videon för fullständig steg för steg instruktioner.Du behöver:SkinnjackaSaxSymaskinGängaSnöre eller bandSäkerhetsnålSteg 1: Skär hylsanHitta en gammal skinnjacka i din garder...

Läder fodral för Leatherman Wave® och ficklampa med gratis mönster

Detta Instructable visar dig hur man gör en läder pouch för ett Leatherman Wave® mångsidigt verktyg med en ficklampa hållare, ur ett enda stycke av läder. Jag tycker att både verktygen är avgörande om jag är på jobbet, i min butik eller i piney skoge...

Kompass påse av läder

detta instructable visar dig hur man gör en liten läder pouch för kompassen du har. Det är liten, lätt, robust och prisvärd.Detta är min första instructable så synpunkter uppskattas.Steg 1: leveranser För detta projekt behöver duEn hammareLäderMåttba...

Läder fodral spelkort

För några veckor sedan jag köpte en kortlek och beslutade att bygga en läder pouch för den. Lyckligtvis är de flesta spelkort fall ungefär samma storlek, så denna påse kommer att fungera för flera olika kort fall. Jag arbetat med läder och detta var...

Headless Horseman kostym

Senast var år Halloween kostym en fantastisk framgång. Jag lärde mig mycket, jag kommer att dela det med dig.Jag kommer detalj hur man rista, mögel och slush kasta din egen hård plast mask, sy en cape och göra ett trä prop svärd, jag bygger mitt svär...

Kostym - Assassins Creed - Ezio Auditore

Min kärlek till CosplayAtt vara en massiva fan av Assassins creed spel och särskilt karaktären av Ezio Auditore jag var bara tvungen att göra en kostym för mig själv. På denna punkt var jag inte ens medvetna om något som heter Cosplay men när jag tal...

DIY motorstarka slangbella på de billiga, AKA "The MasherSling"

bor i staten New York, jag har nyligen och tyvärr fick reda på att slangbellor, från ödmjuk Y-shaped-stick-and-rubber-band redneck tävlande ända upp till handleden raketer som kan döda ett djur 15 pund.Så, att vara en uppfinningsrik idiot av alla yrk...

PVC jakt slangbella

Idag kommer jag att visa dig hur man gör en kraftfull jakt slangbella av 3/4 tum UPVC rörledningar.Som jag är säker ni alla vet, är slangbellor potentiellt dödliga vapen som måste användas med stor försiktighet.Jag hoppas alla finner denna tutorial l...

DIY Magic flätad armband

För några månader sedan jag såg en vän bär ett flätat läderarmband, inget ovanligt rätt? Men jag märkte att de båda ändarna var intakt... men hur var det flätad? Jag hade till siffra den ute. Jag glömde nästan om det men det slog mig igen samtidigt s...

Paintball granat

så detta är en paintball granat som jag gjort av en sling sköt sele. Göra detta utanför eftersom ibland färg kommer att spraya överallt. Detta är min första instructable, så inga haters i kommentarerna!DISCLAIMER: Jag är inte ansvarig för några skado...

Livet stora arga fåglar spelet

vi gick igenom Walmart när vi såg några arga fågel uppstoppade djur leksaker säljes. Min fru och jag tittade på varandra och sa "vi måste bygga ett liv storlek arga fåglar spelet". Så, vi köpte några fyllda Angry Birds, några trä, olika hårdvara...

Vi älskar bokstäver: Scrabble trä (bambu) brosch

Hi det!Nästa 6 september, måste jag hitta en present till min moster som är även min gudmor (jag måste också hitta en annan bra idé för min kusin vars födelsedag är på samma dag, men det kommer säkert att bli föremål för en annan Instructable).Uppdat...