Portal/Rickroll Cakevarje år jag göra en tårta för min underbart nördig pojkvän. De senaste två åren jag gjorde honom en Cthulhu tema tårta, så i år var det dags för något annat. Hans födelsedag inföll på D & D natten, så hela geek besättningen skulle samlas ihop. Besättningen har blivit biten av Ric Astley bugg, och det verkade så passande att jag ska Rickroll dem alla.

För denna kaka måste du:
En kaka mix
Två nio tums runda kastruller
Något för mellan lager
En massa glasyr (jag gjorde 2,5 partier)
Tips för glasyr Rick kakan (några enkla runda tips kommer att göra)
En hatt låda stor nog att passa över din tårta (jag fick en vanlig brun sådan från ett hantverk butik)
Choklad
Vispad grädde
Körsbär
Ett enda ljus

Se Steg
Relaterade Ämnen

Portal 2 Cake

This cake was rather hastily made after I had the idea. Jag hade en mycket begränsad tid medan min man var på jobbet att göra sin födelsedag / vår årsdag tårta. Detta var min grundläggande konceptdesign, - (länkad i full storlek så att du kan skriva...

Catan-kakor

förra året gjorde jag en Portal/Rickroll tårta för min mans födelsedag. Det var en hit minst sagt. I år jag gjorde honom en nybyggare av Catan Cupcake kaka. Mina gäster tyckte om den. Jag hoppas internet gör också.Steg 1: planeringSettlers of Catan s...

Episka Portal Cake

Detta är en triumf. Jag gör en ton här: stor succé.Helt från scratch, proportion, CGI-kvalitet, tredubbla lager godhet. Skapad för dig av en pålitlig vän i vetenskapen. Steg 1: IngredienslistanObs: Jag designade detta recept att göra en tårta som ser...

Everlasting Portal Cake

Ok Låt mig bara börja med att säga: Ja jag vet att det finns flera andra Portal tårta tutorials ute men min går inte dåligt eller något av detta. I själva verket, när du är död kan det fortfarande vara vid liv!Också bör jag varna dig att detta är en...

Cupcake är inte en lögn: Portal Cupcakes

slutligen löftet om Portal har uppfyllts. Dessa cupcakes är inte en lögn och du ens behöver inte lyssna till GlaDOS, bara baka, dekorera och konsumera dessa mini smak underverk. Kakan är kanske en lögn men cupcake är en halvsanning.Dessa rika, fuktig...

Portalen Cake

Portal kaka receptI motsats till populära yttrande är kakan inte en lögn. Åtminstone inte en.Eftersom jag bodde i ett dorm avsnitt tillgivet kallas "Dataspelarnas suite", jag oundvikligen höra av alla nya stora spel release och vittnar om den sp...

Morot - vampyr Cup Cake

Cup cakes är efterrätter. De är söta och riktigt söt, dekorerad med grädde. Här är min unika vampyr kaka gjord av morot icing.amazing. Det ser erinra sig kaka glasyr!Steg 1: ingredienser For cup cake1 kopp alla ändamål mjöl1 dl strösocker1 te sked ma...

Cupcake kaffe Cup Cup Cakes - litium regn Half Baked varor rättfärdighetens

göra kaffe mugg formade muffins från din instant anpassade mögel. Inte sett på TV, men du kan göra dem nu om du agerar snabbt.Där uttryckligen presenteras för ibler litium regn för hennes förkärlek för java-liknande kod och skummande operativsystem....

Söta realistiska Turkiet Cake Pops

Dessa söta Turkiet cake pops är en söt tillägg till din Thanksgiving middag eller som part gynnar till dina värdar, och är ganska rolig & lätt att göra i bara några steg. När du tittar på närbild skott du kanske tror att de är verkliga storlek kalkon...

Bygga en 1:1 skala Portal pistol med ljus

Inledning:Detta Instructable kommer detalj processen jag gick igenom samtidigt bygga min egen Aperture Science handdator av Portal [AKA den "Portal pistol"] från Valve-spel Portal & Portal 2. Om Portal pistolen är i fokus för detta bygga, pr...

Hur man gör en portal kostym från papperskorgen och på en dag.

Låt mig upp på scenen: det är kvällen innan Halloween, jag hade inga idéer, jag ville inte vara Daft Punk för tredje året i rad (som cool som kostym var, jag känner att jag behövde något annat) men vad? En zombie sjuksköterska? Nej, jag har gjort det...

Bygga en rörlig och spårning Portal torn

Det är gulligt, det är artigt och det är verkligen dödliga. Det är ett torn från portalen. Det rör sig, har ljus, har ljud, och något att min tidigare Portal projektet inte hade: kameraspårningsinformation.Tornet är kontrollerat med en Arduino och en...

Cake Pop Stand

Snabb och enkel ställning för att göra och som serverar cake popsJag byggde detta på en eftermiddag efter min fru och dotter meddelade för att göra cake pops för första dagen i skolan. Behöva möta ganska tuff tidsbrist ("vi vill börja på en halvtimme...

Laser skär bordsfotboll Cake Topper

Inte är mycket av en bagare eller en tårta dekoratör, jag brukar välja en grundläggande kaka och sedan lägga till 3D-tryckt eller laser skurna dekorationer. I år beslutade jag att laser skär en funktionell bordsfotboll cake topper för en inomhus fotb...

Alien & PredAlien Cake Topper

detta är vår Alien och PredAlien bröllopstårta topper som förbjöds på vårt bröllop! Jag köpte två sällsynta och bedårande cosbaby leksaker och byggt denna cake topper, allt för att få reda på att min mamma ville inte låta mig använda den i vårt bröll...

DIY Portal gun leksak

Jag har en fyra-årig son som älskar spel portalen. Han har älskat detta spel i flera år och hans senaste födelsedagsfest var Portal part komplett med en Portal tårta. Han har tigger mig att få honom en dyr replika Portal pistol. Jag kan inte råd med...

C++ portal art

I detta instructable jag kommer att att gå över grunderna i ASCII-text konst i c ++ samt att göra några roliga portal teman program. Även om jag använder C++ kan denna teknik implementeras till de flesta kodspråk.vad du behöver.en datorc ++tillgång t...

Carrot Cake Smoothie

jag har aldrig gillat morötter... tills jag försökte morotsjuice. Men istället för att betala upprörande priser i snabbköpet, jag göra bara min egen.När jag läste om denna tävling, kunde inte jag vänta att justera min vanliga morotsjuice till en kräm...

Budget Portal pistol från återvunnet material

försöker du ditt bästa för att föra fram frågan om vetenskap, men din CEO tillbringade all din finansiering på 70 miljoner dollar värt av moonen vaggar? Nu kan du fortsätta att testa med liten eller ingen budget med en portal pistol gjord helt av åte...