Rainbow vävstol stege handledningHej

Detta är min första tutorial någonsin :D

Vänligen njuta och snälla kommentar nedan.

< 3 Dinocorn27 (Bianca)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rainbow vävstol stege armband

här jag kommer att visa dig hur man gör en stege armband. Nu är detta en mellanliggande nivå armband så några av er kanske behöver några practicSteg 1: Få du leveranser Du behöver en vävstol, en krok och lite gummibandSteg 2: Skapa en disposition til...

Fishtail Rainbow vävstol armband handledning

I denna tutorial ska jag Visa u hur att göra en lätt Fishtail Rainbow vävstol armband.Här är armbandet kommer vi att göraSteg 1: materialMaterial:En metall krokEn mini vävstol2 x gummiband färger (rosa och grönt). Du kan använda alla färger du vill....

Rainbow vävstol stege

detta är en stor och lätt design som det ser ut som en stege! Vi kommer naturligtvis att är namnet på den låt oss komma igång!Leveranser:Rainbow vävstolBandKrok1 C/S klippSteg 1: Att placera band Se till att pilen pekande bort från dig. Ta ett band o...

Rainbow vävstol steg trädgård armband

dag ska jag visa dig hur man gör detta steg trädgård armband dess super kul och mycket lätt. Utan ytterligare ado kan komma igång.Steg 1: material Behöver du bandvarje vävstolkrokc eller s klippSteg 2: Att placera band först ta ett grönt band och rum...

Olympiska ringar Rainbow vävstol handledning

här är min olympiska ringen rainbow vävstol armband handledning. Jag ville göra något för att bli redo för olympiska vinterspelen kommer upp, och den olympiska ring armbandet var född! Detta är en spin på zig-zag mönster, så om du vet hur man gör det...

Rainbow vävstol trippel enskild handledning

Hej :DDetta är min andra handledning om Rainbow vävstol :DVänligen njuta och vänligen föll fritt att kommentera nedan :D< 3 Dinocorn27 (Bianca)Steg 1: materialVad du behöver:1 vävstol styrelse1 vävstol krok eller virknålVävstol band1 S eller C ClipSt...

Taffy Twist Rainbow vävstol handledning

här är min andra rainbow vävstol instructable! Detta armband är så cool och ganska lätt också! Jag skulle säga detta är en mellanliggande nivå design bara för att du har att arbeta med mycket om band. Jag hoppas du njuta av denna handledning och om d...

Rainbow vävstol franska fläta armband handledning

I denna tutorial ska jag Visa u hur till göra en enkel Rainbow vävstol franska fläta armband.Steg 1: materialEn metall krokEn Monster svans vävstolJag använder 3 färger (rosa, grön och svart). Du kan använda alla färger du vill. För varje färg använd...

Hur man gör en regnbåge vävstol rainbow torn eller steg stege.

Idag kommer jag visa dig hur man gör en regnbåge vävstol rainbow torn eller steg stege ledsen om det har två namn vad gör du tror jag ska kalla det.Steg 1:steg 1 jag inte tänker berätta du hur många band behövs orsaka alla storlek är olikaMen jag kom...

Lätt Rainbow vävstol armband med Perler pärlor handledning

denna video tutorial ska show dig hur lätt det är att göra en rainbow vävstol armband med perler pärlor. Detta mönster är bra för nybörjare.Att komma igång med detta projekt du kommer behöver en regnbåge vävstol (och krok), rainbow vävstol band och p...

Krok enda Rainbow vävstol armband: Aiko (Original Design)

Aiko är en av min krok enda 6-loopar baserad design i Rainbow vävstol armband. AIKO på japanska betyder ett kvinnonamn från roten ord "Ai" som är kärlek eller kärlek och "ko" som betyder barn. Tillägnad en vän som också är en japansk....

Hur man gör Rainbow vävstol Starburst

Hej Instructablers,Detta är en handledning som vill visa dig hur man gör Rainbow vävstol StarBurst. Om du vill göra detta armband som visas ovan behöver du följande.~ Gummiband~ Krok~ C klipp eller S klipp~ En Charm (valfritt)Steg 1: Bas Placera ett...

Rainbow vävstol fjäder armband.

Hello! Här är min första regnbåge vävstol handledning. Jag är att ange detta är armband tävlingen så det skulle betyda mycket om du vill rösta på mig. Jag har velat göra en rainbow vävstol tutorial på länge men jag har varit ut om leveranser för ett...

Standard 6 loop Set Up för krok bara Rainbow vävstol armband

Detta är en handledning för en standard6 slingor inrättats för krok enda rainbow vävstol armband. Det är en vanlig inställning där du kommer att ha en 6 öglor på kroken som du kan använda som bas, så att du kan experimentera och skapa din egen regnbå...

Inverterad Fishtale Rainbow vävstol

The Rainbow vävstol har blivit mycket populärt bland barn, tonåringar och unga vuxna. Detta är en handledning om hur du gör din egen inverterad Fishtale armband.Steg 1: Få dina leveranser För att göra armband behöver du några leveranser. Första du be...

Hur man bygger en Rainbow vävstol med K'NEX

Min lillasyster älskar sin Rainbow vävstol och att göra armband och grejer på sin vävstol. Hon har en låda full av färgade band. Jag tittade på hennes vävstol och det ser ganska enkelt så jag bestämde mig att bygga min egen vävstol av K'NEX bitar. Ja...

Hur man gör Rainbow vävstol

rainbow vävstol är mycket lätt när du får kläm på det men kanske denna handledning kommer att hjälpa dig om det gjorde favorit detSteg 1: Vad du behöver Rainbow vävstol kit är praktiskt för detta projektSteg 2: färger Sätta färger såhär på mallen där...

Hur man gör en pärlstav enda armband på Rainbow vävstol

detta är en handledning jag skapade för att hjälpa nybörjare få ett försprång! Vänligen njuta!Steg 1: Vad du behöver Behöver du:·13 gummiband av din färg·12 gummiband med pärlor av din färg· S eller C Clip· Rainbow vävstol· KrokSteg 2: Förbered din p...

VARA den hetaste Toy of The Year - The Rainbow vävstol

Rainbow vävstol är omåttligt populära i Amerika just nu - och särskilt i mitt hus. Min son Ryan ville vara en Rainbow vävstol för Halloween och vi räknat ut hur man gör. Du kan se resten av min familj Halloween och några fler Rainbow vävstol bilder h...