Reese's Ice Cream CakeReeses glass tårta. Brownie. Bättre än tårta och bättre än glass.

Ibland kan anländer denna syndigt söt, rik, mjuk, Sega, smakrika och chokladig kaka på våra födelsedagar. Din favorit bit kommer att vara en cool bild av kakan från din gaffel i munnen, crunch genom den magiska skal choklad, bita ner i den kalla glassen med reese's godis och brownie till smörgås det med. Hålla bita, får kalla och sedan blanda smaker och du är redo för din nästa tugga.

Min mamma brukade köpa min pappa en glass tårta tillbaka när Baskin Robbins först erbjöd dem - jag tror det var på 90-talet lol. Så småningom, hon blev sjuk för att betala för dem och bestämde sig för att komma med sitt eget sätt att göra en.

Hennes ursprungliga recept innehåller: chokladglass med jordnötssmör blandas in i den för hand. (du kommer att se tekniken med konsekvensen att du skulle göra detta - i ett senare steg) när hon hade sin jordnöt smör choklad glass, hon skulle lägga den över hennes blad brownie och dekorera efter den var inställd.

Min ta: Jag kan inte stå som mycket choklad! hahaha. Tja... kanske jag bara inte gillar choklad glass. Hur som helst, jag gör min med vanilj och jag sätter allt som choklad på toppen... för kontrast, naturligtvis. ;)

Min kusin - Lynne - föreslog att du även kan ta detta ett steg längre och göra dem till cupcakes genom att baka brownies i... silikon koppar, kanske, och skiktning därifrån. När detta är gjort - kan du äta ur koppen eller lossnar det. :) Det skulle vara glass Cupcakes!

Smakprov-se upp! Detta sh * t är bananer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ice cream cake pops

Detta är Ice cream cake pops som är mycket lätt att göra.1 låda (15,25 oz.) din favorit kaka mix (jag använde choklad) ingredienser som anges på rutan för att förbereda den kaka mix 1 kanna (16 oz.) din favorit konserverad glasyr (jag använde choklad...

Jack-O-Lantern Ice Cream Cake

1. Grädda 1 lager chokladkaka och svalna helt.2. krossa oreos (eller andra cookies/graham kex) och blanda med smält smör.3. Tryck smula blandningen in i botten och på sidorna av en våren-form kastrull.4. Lägg ett Tänk lager pumpa glass på botten, föl...

Ice Cream Cup Cakes

körsbär, grädde, choklad, kakor, glass och glass strutar alla mosade i en läcker dessert - vad kan vara bättre? Denna kreativa behandla är kul att göra och ännu roligare att äta! Här är mitt recept...Steg 1: Vad du behöver Ingredienser:-Cupcake mix:1...

Baked Alaska Ice cream Pie (3,14 lager med hallon glass!)

Jag velat alltid åka till Alaska för aurora. Men jag fick aldrig chansen för det...Men hey, åtminstone låt oss resa med våra tungor först med detta bakade Alaska Ice cream Pie så att vi kan sätta aurora på våra middagsbord!Du kan göra en super lätt v...

Cookie Ice Cream Sandwich

Cookie glass smörgåsar är min favorit fryst glass behandla, men de kan bli så dyrt. Jag hittade ett enkelt sätt att göra en perfekt personlig cookie glass smörgås med cookies eller glass du vill!* Detta är min billiga alternativ till Ice Cream Sandwi...

Banana Bourbon Ice Cream Sandwich

Gör dig redo för nästa nivå efterrätten; denna bar är långt ifrån glass smörgåsar vi växte upp med.Boozy banan glass mellan macaroon-style cookies av rostad kokos, alla belagda i en rik mörk choklad skal... visst detta ta en stund att göra, men det ä...

Djupa stekt Ice Cream Pie

jag älskar djupa stekt glass, men jag vill verkligen inte att ta sig tid att göra det. När jag jobbade på min college cafeteria, en av kockarna, godis, visade mig hur hon gjorde lätt (icke friterade) friterad glass och jag har tagit den idén och anpa...

Cleverly "Naughty" Gay Pride Parade "Ice Cream Truck"

Detta är en annan inträde i SHOPBOT tävlingen. Jag är del av en mycket liten grupp av vänner, artister och kreativa ingenjörer som ständigt drömmer upp roliga idéer till projekt. Vi har turen att hitta finansiering för många av dem. Vi användas också...

Woodturning-Ice Cream Scoop

w jag använde spectraply trä för detta projekt. Spectraply är en riktigt cool plywood eftersom den har en massa lager av olika färgade woods. Så när du slår på den får du en riktigt cool effekt. Jag använde trä floden glass skopa kit som du kan köpa...

Soda Jerk Chocolate Ice Cream Soda

är du sugen på en glass salong favorit? Någonsin försökt en ice cream soda? Jag brukade göra en miljon av dessa när jag jobbade på en gamla gammaldags glassbar. De är snabbt och lätt att piska upp. Plus att de ser imponerande. Vill du smaka yumminess...

Ice Cream Tub fröplanta fack

detta är en riktigt enkel fröplanta bricka gjord av en gammal glass badkar (plast).Om du lämnar ut dräneringshål - gör det också en ganska bra vattenskål för en sällskapsdjur.Med vissa MakeDo fastners - skulle det vara ännu enklare eftersom du kan el...

Cookie Ice Cream Pie

detta är en läcker blandning av både glass och kakor! Gjorde helt enkelt genom att vända upp och ned på en muffin tenn och baka cookies över den och sedan skotta i glass att göra en god glass paj med den största skalet någonsin.Material som behövs:di...

Triple-Chocolate-Potato-Chip-Ice-Cream-Cookie smörgåsar!

Med sommarvärmen sparka i, en bra fryst behandla något ofta söks efter. Många leverantörer gör sitt bästa för att mätta av dämpningen av en kall dessert på en varm dag: glass lastbil mannens superhjälte dyker, en whosawhatsa super antioxidant smoothi...

Ice Cream Chili Baguette

Alla måste ha hört glass bröd nu. Det är nog det enklaste brödet att göra; även nr knåda brödet är inte så enkelt. Detta kräver 3 ingredienser... Det är det!Steg 1: ingredienser 1 kopp Ice Cream-mjuk * använda någon form du gillar, jag föredrar vanil...

Hur man gör Vegan banan jordnötssmör Ice Cream | Endast 2 ingredienser

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/Vegan-Banana-Ice-CreamSommaren och glass gå bara perfekt tillsammans. Om du är i behov en quick recept, är här perfektion. Vegansk glass tar endast 2 minuter att göra och kräver endast...

Ice cream pie

Ice cream pie är super lätt att montera - och bäst av allt, kan du göra det i valfri smak du gillar! Denna gång jag använder vanilj glass med blåbär och citron zest, men jag vill verkligen göra kaffe glass med nötter och choklad chips. Eller jordgubb...

Ice Cream dyker

Slutligen, du också kan njuta av glass på en pinne! Dessa små karameller är perfekt storlek snack, och de finns i varje enskild smak du gillar. Slå sommarvärmen med glass dyker!Steg 1: ingredienserDu måste skaffa sig följande:Ice Cream eller andra fr...

Djupa stekt Ice Cream

Im ganska säker på att djupa stekt Ice Cream är den 8: e underverk i världen. Och den faktiska fritösen själv är den 9: e. Bredvid bacon är djupa stekt glass den enda anledningen att min pojkvän pinnar runt. Jag ber honom att göra alla möjliga house...

Mango pistage Kulfi / Ice cream inuti A Real Mango

När sommaren börjar, vill vi alla ha något kylning. Så jag gör min mans favorit Mango pistage Kulfi / Ice cream. Hoppas ni gillar den.Kulfi är en fryst mejeri dessert från Indien eller en traditionell indisk glass. Dess mycket friska som dess gjord a...