Regifting första plats: Gamla Trophy ModNär våra barn var unga, var de inblandade i alla sorters extracurricular program - sport, musik, konst - många med konkurrenskraftiga komponenter. Med tiden har vi skaffat sig en brokig samling av troféer, som med tiden skaffat sig en stor mängd damm. Ett par år sedan, som "kids" började flytta utåt och framåt, troféer gick in några väskor och lådor. Jag frågade nyligen om det fanns intresse av pristagarna att hålla någon av dem, och fick en "meh", i ett fall följdes av den talande frågan, "Jag spelade piano?" (Bara en heads upp för er med små barn inskrivna i Suzuki piano klasserna och liknande.)

Jag har kollat troféer ett tag nu, med idéer för sätt att återanvända dem. Vissa har fin liten marmor baser. Andra har dekorativa metall eller plast toppers eller dekorativa kolumner.

Håller på att förbereda för 2016 nationell dag av Civic Hacking, med våra lokala kod för Tampa Bay brigad, jag mindes troféer, och undrade om vi kunde göra något kul med några av dem.

Genom golly kunde vi!

Re gifting 1: a plats (och 2 och 3) med en enkel, anpassade mod, visade sig vara väldigt roligt och fann stort nöje av mottagarna på St. Pete nationell dag av Civic dataintrånget.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex mini cooper S gamla skolan mods.

Hej detta är några mods för min knex mini cooper S. Den har en bmx cykel för visar upp, och en cykel rack att transportera runt. Reservhjulet täcka och extra hjulet har flyttats eller ändrats. Jag har också gjort bilen lägre än aldrig så kan det gå m...

Det gick inte vapen för min första plats svetsare bygga.

Epic Fail. efter att ha sett flera DIY svetsare, jag även om jag skulle göra mitt eget. Ursprungligen gjorde jag armarna av en lexan plast, tanken är att lexan skulle stå upp till elektrisk ström och inte leda elektricitet. Tyvärr för mig sist hade n...

Tube Amp bygga (och Mod)

strävar efter att gamla skolan ljud, du köper en "vintage" gitarrförstärkare. Men det låter inte helt höger. Tja, kommer någon amp mer än 20 år gammal att behöver arbete...Vad är affären med rörförstärkare? Varför all uppståndelse?Ja, de har ett...

SPELA och ladda IPOD använda gamla BOOMBOX - tips och råd

anser att detta är ett tillägg till andra iPod boombox mods. Jag medger att jag lånat från andra Instructables. Inte för att ta bort från dessa Instructables, är här en "ropa ut" de som inspirerade mig att dyka in i min egen mod. Tack.Instructab...

Vansinnigt enkel Nerf Rapidstike spänning mod för nybörjare 9V

så först ut innan jag börjar detta låt mig få ett par saker fast.1. Detta är inte en lithium ion/poly batteri mod behövs ingen trustfires eller sånt.2. ingen lödning, skärning, eller ta isär av tryckvåg som behövs. Och som ett resultat det är 100% re...

Så du vill utforska? -En första Timer Guide till reser

Jag gjorde detta för resor tävling! Snälla rösta på mig om detta hjälper dig eller kittlas snygg på något sätt gärna!Låt oss göra något klart – detta är en lång "vänners kompatibla som kommer att läsa som ett blogginlägg. Varför? Titta på mig. TITTA...

Medic en Paracord överlevnads armband för första hjälpen.

Liv och död situation kunde hända på när som helst och någon plats. Att ha ett första hjälpen kit inom räckhåll är en omöjligt förväntan. Tanken bakom detta armband är att ge några av de akuta grundförnödenheter i en varje dag bär armband.Lär dig gör...

Din egen kolv Trophy

Varje år, en vän till mig är värd en rally linjelopp, och vad är en ras utan en trofé!? Kostnaden för pokalen tidigare hade kom från anmälningsavgiften, resterande del som doneras till en lokal välgörenhetsorganisation. Som sådan, jag bestämde mig at...

Hur man gör örhängen från gamla löst tråd pussel

Jag älskar att lösa pussel, ända sedan jag var liten, men det finns några pussel som är till någon nytta när du löser dem.Wire pussel är en av dem.En du ta två lappa av varandra blir de så värdelös.Förra veckan beställde jag några fraktfartygens för...

MC-plats ersättning

Jag har funderat på att byta ut sätet på min cykel ett tag. Jag är riktigt billigt dock...Någon gång i livet av denna gamla Kawasaki, en tidigare ägare bort den ursprungliga plats och installerat denna cruiser stil sadel. Utfyllnaden ser bekväma, men...

Rör om med hjälp av dator fläkt och Magnet från hårddisk Plate

Jag gjorde denna uppståndelse platta röra jäst förrätt som behövs för att göra hög gravitation öl. Den arbeten stor för vad jag behöver göra, och jag är säker på att det skulle fungera för vad du behövde röra.Vad du behöver:1 dator fläkt (Jag använde...

James - din första Arduino Robot

för mer Robotics handledning se min hemsida här: http://www.duino-robotics.com/För awesome videor om robotar och 3D-utskrifter gå hit: http://www.youtube.com/channel/UC340dy5bmr6sLpyRh5qYwrgEdit:Tack så mycket alla för att rösta för James i leksak Co...

Nya och förbättrade borstlös Electric Scooter Power System Guide

2008, jag satt ihop en guide på Instructables om uppgradering av kraftsystemet av dina små personliga elektriska fordon. Det var en primer på grunderna i en elbil kraftsystem och erbjuds resurser och tips för kompakt elektrisk skoter konvertering. Fr...

Halshuggen Marie Antoinette Halloween kostym

jag har alltid velat göra denna kostym. Det tog en hel del tid tänka igenom saker och ting men jag tror det kom ut bättre än jag trodde det skulle i början. Tack till vänner och familj fungerade det. Nu alla undrar hur jag ska toppa denna kostym men...

Charlie Sheen Warlock Laser ögon

Rösta i "Wicked Lasers Contest" & "MakerBot utmaning" Charlie säger vinnareNya videor läggs, fortfarande ganska mörkt ändå!Bara så alla vet, detta inte är en attack på Charlie Sheen i synnerhet. Detta skulle ha kunnat baseras på nå...

Händig knep 8: Ö händig knep

händig Tricks 8: Ö händig Tricks! Göra saker med saker på en ö.Jag går tillbaka till Maui med jämna mellanrum, så titta på detta utrymme för mer tricks.För att se ännu mer händig tricks, kolla in resten av sagan påHändig knep 9: Massor av slumpmässig...

Fixa Epson WP-4525 bläck läcka

Så du har en av dessa fina EPSON arbetsstyrkan skrivare (WP-4525 i mitt fall men detta gäller för någon av de andra WP-45xx skrivarna) och plötsligt finns det dessa dåliga gula ränder över de sidor som skrivs ut.Steg 1: Problemet För att få en idé om...

Fascinerade ut din dator

video av detta ModLÄS MIG FÖRSTA!READ ME FIRST!LÄS MIG FÖRSTA!LÄS MIG FÖRSTA!3/1/10Jag bara ändra ordning några nya delar för att åtgärda några av de problem som jag har. Försök inte att arbeta med detta tills jag är finish lösa vissa frågor (om du ä...

Nova-en DIY Oculus spricka!

Hej, Instructables! Idag kommer jag att visa dig hur du gör din egen DIY Oculus Rift kallas The Nova!I detta instructable, jag kommer att gå du igenom utformningen av The Nova headset, byggprocessen av nämnda headset och huvudet spårning tekniker anv...