Rivaliserande Cheerleader kostymokej, så jag ska börja säga jag är ny på Instructables... Jag har försökt att ladda upp några av mina hembakade idéer, men jag har ingen aning om de faktiskt arbetar (jag vet, jag kan göra en massa saker, men jag kan inte räkna ut en hemsida!).

Som sagt, är detta min favorit halloween kostym någonsin. Och det blev fantastiskt Rave på alla parterna! Jag tror att en av mina favorit aspekter är att (trots att det är löjligt lätt och billigt) det kan justeras för att passa bara om någons behov.

Så kan det vara lite självklart att jag är en die-hard Ohio State Buckeyes fan. Jag bestämde mig för några år sedan att jag skulle förfalska vårt rivaliserande team cheerleader, ett lag som hade ett särskilt grov år. Det var en av några kostymer där är lite mer vikt faktiskt fungerade i min favör. Eftersom laget tog en riktig slog på fältet, tänkte jag cheerleaders skulle vara lite blåslagen också.

Första steget var smink. Jag använde en $2 halloween smink kit från clearance rack för blåtira och skär på den högra kinden. Det var ganska mycket en paint-by-nummer jobb, kopiera en blåtira och blåmärke jag hittade på google bild söka. Allvarligt, bara google "blåtira" och "road rash"... du hittar några bra mallar. Som regel är mindre mer. Färgerna är mycket mer realistiskt än darks... den gamla skolan svart skokräm är trevligt, men bara inte realistiska.

Jag la ett par "road rash" brännskador till insidan av min näsa och utanför min kind (lätt att trycka på tjock-pore svampen som följde med satsen i ansiktet, inte smutskasta eller borsta). Svarten ut tänder såg bra på avstånd. Hela denna sak krävs inga falska hud eller lera applikation eller andra irriterande detaljer som är svåra att bära under en lång natt. Min gissning skulle vara att någon med en omfattande makeup låda kunde göra detta gratis.

För resten av smink och hår, rockig är nyckeln. Jag trodde vit läppstift med svart lip liner fungerade bra. För hår retad jag flätor. Sedan La Super hoop örhängen för en extra kick av situationen-olämplig "låg liv".

Dräkten var den enklaste och billigaste delen. Jag fick en $4 Old Navy långärmad tee i rätt färg och sedan lagt till en filt klistermärke Utskärning av team logo som jag klippt från en online-mall av logotypen... Jag beskrivit just det blå brevet med gult tyg färg. Kjolen var den enda som faktiskt kostar "riktiga" pengar, och jag köpte den på nätet från en cheerleader disposition store för ca $20.

Skorna finns matchande gula stilettos... med strumpor, för extra klass. Jag bar också strumpbyxor eftersom det är kallt här i oktober. Det gjorde det lätt att dra på trashy tatueringar (dvs "gå Blue").

Jag ber om ursäkt i förväg till alla fans av Team Up North... men jag försäkrar er, bara byta färgerna gör det enkelt att justera detta till team eller sport du!

Relaterade Ämnen

Papperskorgen väska Pom Poms

Detta DIY projekt skulle vara bra för någon som vill göra egna cheerleading kostym eller för eventuella grupper som behöver tillbehör för en parad eller händelse att visa vissa skola! Läsa denna steg för steg instruktion hjälper dig att köra den perf...

Krock mellan klaner Golem kostym

Jag spelar ett spel som heter Clash of klaner och tänkte jag skulle vilja ha en bash en gör en golem soldaten kostym.Byn namn: BlanTheGeniusClan Namn: Suffolk slayersKrock mellan klaner är den populära armé strategin spel där duHöja din egen armé av...

Hur man gör en Mortal Kombat: "Scorpion" kostym

Scorpion är en av de mest välkända TV-spelet någonsin. Trots allt, vem vill inte vara en fan-bundna ninja som skjuter kedjade spears ur händerna och sliter av ansiktet att andas eld?! Historien förtäljer att Scorpion hatar Subzero (hans arch-nemisis)...

Små flickor Cheerleading kjol

ett par år sedan, flyttade vi till en ny, fotboll-besatt staden. Varje fredag när det lokala laget spelar, klä alla skolbarn upp i laget färger. Pojkarna bära tröjor och alla flickorna bära cheerleading uniformer. Vi följer inte sport, men när min li...

BuckMonster Fuller kostym

Buckminster Fuller är en av mina hjältar. Det verkade bara rätt att jag ska göra en dum ordlek på hans namn och förvandla honom till min egen Halloween kostym hybrid, BuckMonster Fuller.En visionär geni verkligen före sin tid, han gav geodetisk kupol...

50 olika nyanser av grå kostym

Vänligen notera: denna dräkt är "50 nyanser av grått," inte "femtio nyanser av grått."Min man ville ha en enkel kostym till Halloween. Detta är vad vi kom fram till. Ingen av oss har läst boken "Femtio nyanser av grått." Även...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Baby Groot kostym

Min familj är ett gäng nördar. Efter mina två unga flickor såg väktare galaxen filmen, visste de vem de ville vara för Halloween och hade planerat det för hela familjen. Min yngsta utropade hon ville vara Groot, en av de mest unika karaktärerna från...

Batman och Robin barn kostymer

jag planerat på att göra en fullständig instructable på dessa kostymer. Sedan märkte jag kalendern sa det var 2 dagar innan Halloween och vi (hustru och jag) hade inte riktigt ens börjat ännu. Det som följde var fantastisk men dokumentera processen v...

Captain America: Winter Soldier - Stealth kostym bygga

Captain America har en annan kostym per film, hade jag skapat olika dräkter för mig själv. Jag hade redan slitna Avengers kapten Amerika kostym (mest köpta) och min Super soldat kapten Amerika kostym (mestadels egna) ett par gånger varje. Så jag best...

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

Barnens Thanos kostym

min son bestämde sig för att vara den galna Titan Thanos för Halloween och antagligen flera andra slumpmässiga dagar under nästa år. Detta är hur man gör en komisk/tecknad stil Thanos kostym.Steg 1: Saker som behövs Lim:SuperlimVarmlimma fastTyg limM...

Komisk tjej kostym

Detta var den absolut min favorit Halloween kostym. Någonsin. Jag tror att alla jag mött älskade det så mycket, vissa till och med mer, än mig! Jag blev inspirerad att göra komisk tjej klänningen från MAC smink POW! Halloween utseende, som jag använt...

Kreativa rekvisita och kostymer av Mike Spurgeon

Mike Spurgeon 18 April 1979Flera år sedan jag fick reda på 501st Legion och strävade efter att ansluta sig till sina led. Föga anade jag att gå med denna fantastiska organisation skulle förändra mitt liv för alltid.Jag arbetade hårt och länge och jag...

DIY Captain America USO tjej kostym-No Sew!

Captain America är en av mina favorit super hjältar och när jag såg de USO flickor komma ut, jag var bara tvungen att replikera kostym! Jag ville visa dig allt hur du kan göra en härlig dräkt för billigt som är anpassningsbara till dina mått och knap...

DIY raket tvättbjörn kostym

Min nördiga barn beslutade vår familj ska vara väktare av galaxen efter att titta på filmen. De valde vad tecken som vi skulle alla vara. Min fru fick raket tvättbjörn värderade roll. Liksom alla projekt var forskning nyckeln till en stark start - fö...

Deadpool kostym

Handgjorda Deadpool kostym....

Diva Plavalaguna: Hur man gör detta ytterst fantastiska femte elementet kostym

det femte elementet är en av mina favorit filmer genom tiderna och även andra fans av filmen tenderar att göra LeeLoo som deras kostym, jag valde det mer utmanande kostym av Diva Plavalaguna. Detta är en kostym som få människor någonsin kommer att gö...

Dr Strange kostym

En Dr. konstigt kostym väcks till liv med trollformler med microcontrollers, lysdioder och sensorer!Se, trollkarl högsta!Med filmen kommer snart, sa en vän till mig min nästa kostym bör vara Dr Strange... Jag tror inte att han menade mig att ta honom...