Robot skalbagge RingoJag vill presentera Beetle Ringo. Det är en sex-legged robot kontrollerad av någon IR-fjärrkontroll (vissa TV-fjärrkontroll t.ex.) kan du hitta runt.

Det är en liten och lätt helg Arduino projekt med stora ambitioner: å ena sidan behöver du inte några komplicerade delar eller smart kompetens att göra det och å andra sidan är detta en riktig mobil robot plattform. Det tar bara en dag att bygga den och du kan tillbringa många dagar utveckla den. Jag hoppas att detta projekt kommer att vara användbart för nybörjare: vi kan göra dessa första steg tillsammans och har roboten kan du förbättra i framtiden.

Bilden du ser ovan är min tidigare utgåvan av roboten. Det är mycket lätt att göra det, men denna gången vill jag förenkla det ännu mer. Jag bestämde mig att undvika lödning. Många nybörjare är rädd för den. Jag kan förstå dem: nya verktyg, material, erfarenhet. Projektet kommer att bli en huvudvärk om du ser en lödkolv för första gången. Så låt oss utesluta den!

En annan gemensam Nybörjarens rädsla är programmering. Skalbagge Ringo är en verklig robot och det har naturligtvis ett program. Men detta program är redan klar och du kan hitta den och hämta från projektets sida på GitHub. Detta är ett opensource-projekt och du kan gaffel det (kopiera källkoden) och ändra den som du önskar. Vid denna punkt kunde Ringo vara en bra början att lära sig programmering.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en mycket enkel robot

detta är min 1: a instructable, så snälla berätta om det är bra.så im kommer att visa hur man gör en mycket enkel robot: robot skalbagge!den använder inga chip, inga programation, bara den enkla 3 anslutningenSteg 1: få alla material som krävs! ok så...

Programmerbara Fiber Optic Fairy Wings

I fairyland jag trodde på som liten inte kanske objektivt verkliga, men när fantasi, teknik och några knapp klick på internet ger dig verktygen för att skapa din egen glödande vingar, som säger att du måste sluta att tro på magi?När Natalina skapade...

Super magiska Awesome armbindlar av ljus

När du skapar belysta kostymer, finns det ingen bättre diffusor för lysdioder än fuskpäls. Det är verkligen fördelar ljuset jämnt och döljer de hot spots från enskilda pixlar. När det används rätt kan det verkligen vända projektet kostym till något s...

Dag till nattlampa kjol

En av de mest fantastiska sakerna om lysdioder är att de ger dig oändliga möjligheter när det gäller färg och ljuseffekter. Lägga till ljus till en vanlig bit av kläder lånar de plagget omvälvande, chameleon-liknande befogenheterna. Jag tror belysta...

Robot mekaniska skalbagge. V1

Detta är en liten robot som jag gjort efter att ha kommit över några mikro mask motorer. Jag har ingen aning vad motorerna faktiskt ska användas för, men de är idealiska för små robotar. Skalbaggen kan röra sig på lite fart och kan också undvika hind...

Hur man gör en Bionic skalbagge Robot

Jag var försökande till design en Bo-robot baserad på miniQ plattform. Tack vare den 3D utskriva tekniken, kan jag skriva ut ett bionic fall av hög kvalitet och lätthet i en låg kostnad.Steg 1: Material & verktygför det fullständiga materialetSteg 2:...

Hur man gör en skalbagge robot

du behöver:9V batterimotorSwitchKoppartrådSteg 1:...

Enkla RC kil Robot

Jag har älskat avlägsen kontrollerade robotar i år och mina barn växte upp att utsättas för dem. Min son är slutligen gammal nog där han kan ha sin egen robot att börja få kläm på körning med en joystick. Jag gick med en riktigt enkel wedge design oc...

How to Build a Robot - The BeetleBot

Welcome!Jag har varit i robotteknik sedan jag var liten och jag är väldigt passionerad av robotteknik. Jag lär mig BEAM robotteknik runt 1997-98 och började bygga robotar för en vetenskap faire projektet kalla "Insectroides" 2001. http://Roboman...

Hur man bygger en Robot - The BeetleBot v2 (Revisited)

detta är skalbagge robot instructables revisited a la MythBusters stil!Ursprungligen gjorde jag en instructables om min skalbagge robot version 1.Nu är det dags att visa dig en ny version av denna underbara robot. Denna nya version är mycket lättare...

Linje följande SRK Robot med 3d tryckta delar

SRK + linje följande roboten är MRK + linje följande robotens lillebror. Det använder en annan typ av styrelsen och en annan typ av motor. (Buller motorerna gör är vad jag kan tänka mig en gigantisk skalbagge skulle låta som, därför The BeetleBot)Med...

Naken Singularity: Beetleweight kil bekämpa Robot

detta är en ganska grundläggande sumo-stil R/C bekämpa robot, avsedd för konkurrens i Robot slag (http://www.robotbattles.com) Beetleweight (3-pund) klass. Mina mål i designa och bygga det var:--enkel konstruktion, särskilt när det gäller att klippa...

PulleyBot: En remskiva Driven Robot

PulleyBot är en enkel, enhetlig manöverdonet 3D tryckta leksak med en växellåda som helt består av trissa system. Detta instructable är en handledning om hur man monterar PulleyBot, men om du är intresserad av remskiva, kabel och kedjan mekanismer, d...

Instructables Robot klockan

Detta är en awesome Instructables Robot klockan som är perfekt för alla skrivbord, natt stannande, fönsterbrädan, Soffbord, etc... Den är liten och trådlösa, vilket gör det perfekt för resor. Att aktivera det bara trycka roboten och titta på honom ly...

2D tecknad Animation av Instructable Robot

Den bekant instructable robot som vi alla har vuxit till kärlek har nu modelleras i Synfig Studios fantastiska 2D-animation programvara och publiceras på dessa sidor för alla att använda. Fullt fungerande robot modellfilen ingår och allt är gratis. D...

DIY Robot Cart (billigt + kraftfulla + snabb)

Hej allihopa, i Autodesk 123 Design, jag jag skapade en modell av en robotic vagnMin design är original och jag hoppas snart kunna göra produkten eftersom det är ganska billigt och lätt att göra.Det finns många användningsområden för den här datorn,...

Enkel robot-låg förlorat-mycket användbart

Hej alla, detta är Sai Jayanth.This är min 1: a fungerande modell instructable att jag förberett. Denna arbetsmodell förbereddes av mig på grund av vissa aspekter. Jag har sett vatten förorenande på grund av industriellt avfall släpper ut i vattensam...

2 rullar Android vikt kontrollerad robot

Denna robot leksak är som en Segway, förutom att det är naturligt själv balanseringen. Den fungerande principen för rörelse liknar sfär leksaken, minus utanför bollen del och gyro. Den är stabil eftersom tyngdpunkten är lägre än hjul centrum. Det ska...

A Följ mig robot med enkel krets

Dess en mycket enkel och lätt att göra följa mig robot. Det kan känna närvaron av objekt som skall följas med hjälp av infraröd (IR) sensor. Det finns en IR-Led och två IR fotodiod (med tillbaka IR-Filter). När IR får speglas från ett närliggande obj...