Sand bort Mitt*** uppdatering - testat idag på stranden fungerar mycket väl. Fungerar bäst som en torka ner i stället för en mitt ***

Har nyligen flyttat till södra Kalifornien tid på stranden är oundvikligt och låter ansikte det finns det ingen där jag skulle hellre vara. Dock jag inte uppskattar det ögonblick när vi lämnar och har damm sanden (torr och våt) av barnen. Det gör ont de gråta och av någon anledning som är vad de kommer ihåg för resten av dagen. Jag lärde mig ganska snabbt att babypuder tar bort sand smärtfritt, men det är mycket svårt att få täckning. De har kommersiella vantar dubbad som "pulver infunderas" vantar att ta bort sand men de är $30!

Så gjorde jag min egen naturligtvis.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man Sand broderi Hoops

Om du visar ditt broderi i hoops, vill du slipa dem för att göra dem utseende trevligare! Om du använder trä hoops för brodera (jag brukar använda plast), slipa dem förhindrar trä snagging på din tandtråd eller tyg. Du kan också färga eller måla hoop...

Ultra-transportabel Sand skulptur former

proffsen använder rejäl plywood former som kräver en pickup till transport, men jag ville ha något lätt och kompakt.Google "Sand skulptur" och resultaten kommer boggle sinnet... men den röda tråden mellan de större skulpturer som du ser där ute,...

Jag ska kunna ta bort min egen instructable!

Jag vill ta bort detta instructable men har inte haft någon lycka. Jag ska kunna ta bort mitt arbete! Om jag hitta någon gjort en instructable precis som min men sätt bättre, eller kanske jag bara inte gillar min egen eftersom det var en min första o...

Gör en modellbyggare orbital sander ur en tandborste

jag gör en hel del modeller och eftersom jag alltid ont om kontanter, improvisation är normen. Så försök att slipa ett nytt lager primer i små sprickor i en modell jag hade hjärnan våg att använda en elektrisk tandborste som en orbital slipmaskin. 5...

Sand "Lera" - bevara dina Sand skapelser för evigt!

Gjorde du bara det perfekta sandslott bara att bli besviken när du var tvungen att lämna stranden? Skulle inte du vilja något minne av stranden än de till synes oändliga högarna av sand kommer ut från skorna och strumpor? Tja nu är ett minne blott......

Harry Potter inspirerade Weasley klockan

Förra året bestämde jag mig att läsa om hela Harry Potter-serien för 100: e gången, som inspirerade idén att göra något liknande Weasley familjen klockan för slutprojekt klass. För alla er Mugglare som inte är bekant med serien, i trollkarlsvärlden f...

Hur man gör en Marvel: "Agent Venom" kostym

Vi är gift! Efter de symbiotiska obligationerna till sin nya värd, Flash Thompson, blir de ålder Venom. Blixt tydligen var tydligen en korpral i den amerikanska armén och förlorade båda sina ben i kriget i Irak. Flash accepterar gärna symbiot för möj...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

ARK Rocker

ARK vippan är konceptet att utforska gränslandet mellan modern tillverkningsteknik med tidlösa hantverk tekniker.Varje del av denna gungstol gjordes gjordes med digital tillverkning och modellering av programvara genom Autodesk och Pier 9 verkstaden....

Assassin's Creed dolda blad - funktionella Prop!

I detta Instructable kommer jag att lära dig hur man bygger en arbetande kopia av dolda bladet från Assassin's Creed-spelserien. Inte skrämmas av antalet steg inblandade, detta är ett roligt projekt som bör bara ta dig några dagar i din verkstad och...

Akvarium Aquaponic vägg

Jag byggde en aquaponic vägg ovanför min tio gallon fisk tank.Kretsloppsodling använda delade vatten mellan fisk och landväxter, så att växterna ta bort fisk bajs från vattnet och befruktas av det. I någon fisk tank ammoniak i fiskavfall omvandlas ti...

AX/Handyxa restaurering

jag i min trettioårsåldern men berättelser från min barndom fortfarande genljuder... "Min sida av berget," och "Handyxa" att vara mer specifik. Efter att ha haft läsa dessa böcker i bästa av mina yester-år jag har alltid velat en yxa (...

Amped Floor Lamp

Home Depot säljer en mycket fin Lithonia belysning Vela spola montera taklampa tusentals installerade.Vi re-syfte detta ljus till en mycket mer värdefullt en-av-en-slag vacker golvlampa.Den belysning fixturen kommer att tas isär och alla bitar kommer...

Cell phone Desktop Stand

Jag var tänkande i stället för min telefon bara ligger på mitt skrivbord / PC Station, jag kan göra en monter för att stötta min telefon, så bort jag gick till garaget och på mindre än 10 minuter kom jag tillbaka med en A ram stil stå ganska grundläg...

GoPro Mount ändring för oregelbunden formade hjälmar Fox, fluga och andra.

Vissa hjälmar som Fox V2 och The Fly F2 har oregelbundna former på topp som förhindrar användningen av GoPro hjälm fästen. Min Fox V2 har till exempel en topp löper längs mitten av hjälmen och varken platt eller runda fästen passform.Lösningen är enk...

Komplett Guide till att bygga ditt första RC Foamboard plan

Den tredje videon jag har på den plan som flyger var en mycket gammal video jag tog med min riktigt dålig kamera. Så fort min nya kamera kommer med posten kommer att jag göra en bättre video av plan som flugan. Även kommer att de fullständiga video i...

Artisan klubbor för Leathercraft, träbearbetning och skulptera

Det finns ett gammalt talesätt som går; "en hantverkare/kvinna är bara så bra som sina verktyg. För mig, det är bara halva ekvationen eftersom, enligt min mening en crafter största styrka ligger i förmågan att skapa sin egen utrustning. För att det f...

Hur du Mod en bult jojo

grisuppfödningsbranschen är en ständigt föränderlig sport. Det började som en hobby som domineras av slimline lyhörda yo-yos för looping är nu full av wide-gapped fjäril yo-yos som inte svarar alls.Detta instructable kommer att lära dig hur jag mod m...

Minecraft Steve modell! w / Bonus dubbel bröst!

Min lillebror är ett stort fan av Minecraft och julen kommer upp, så jag tänkte istället för att köpa en Minecraft med nuvarande, varför inte jag göra honom en Minecraft gåva? Mitt svar var att göra en modell av Steve!Denna modell är ganska rakt fram...