Särskilt produktiv kallskum Puppetsjag har invaderats av dockor!

För närvarande producerar våra teatersällskap, Bara spelare, Disneys lilla sjöjungfrun i Durango, Colorado.

Jag är teknisk theatre designer och builder. Under möten med direktören beslutade vi att "Kiss the Girl" scenen bör göras med dockor. Vi beslutade också att många av de unga skådespelarearna (mitten och gymnasiet) skulle se bra ut om de hade huvudet bitar av olika djur i havet. Så för den senaste veckan har jag varit upp till min gälar i kallskum skapa ett parti av marionett artister.

Tiden är knapp nu, så jag inte kanske har tid att gå igenom alla steg för varje marionett. Istället kommer jag ge idéer om de olika dockorna jag mycket snabbt montering för användning i denna veckas repetition.

Egentligen, tror jag det är bättre att du bara titta över vad jag gör och komma med egna idéer. Du kan upptäcka material och metoder som du annars inte skulle tänka om du bara använder detta som en kokbok.

Se Steg
Relaterade Ämnen

WinXP översyn Guide: Hur man gör det ser ut som Vista, springa fort som blixten och vistelse produktiva, & jämna

denna guide (men inte filepack) har uppdaterats från och med 11/19/08. Jag planerar att lägga upp en utvilad filepack senare i veckan som kommer att omfatta de uppdaterad information och nyare versionsfiler. Om du såg detta över när den först släppte...

Modell Magic 101: Finger Puppets

Modell Magic är en lufttorka lera från Crayola. Det är lätt och fluffigt med ingen smulig eller klibbig röra. Jag älskar att använda det med min elementära studenter, men det är också bra för kostym rekvisita. Jag ska visa några exempel på rekvisita...

Påsk Finger Puppets steg för steg DIY & gratis mönster

påsk var en av min favorit semester som barn. Jakt ägg. Smaska på choklad. Smaska på kokta ägg. Tillbringa dagen med min familj. Gömmer sig ägg över och över med min syster. Vad är inte för att älska? Mellan alla godis och ägg som hade suttit i trädg...

Kyssas Puppets

skapa puppets är verkligen fantastiskt. Du kan dekorera dem på många sätt enligt din fantasi. Någon kan locka lite barnen med marionetter. Här ser du min dansande finger puppets.Steg 1: krav Tyg bitar av ditt valKände sig bitar av ditt valUllSaxTråda...

Be en ingenjör Powerpuff flickor stil Puppets

en favorit webshow är Ask ingenjör värd Phil Torrone och Limor "Ladyada" stekt av Adafruit. Det är en vecka stängningen av maker världen händelser, nyheter, produkter och projekt. Även om det primära fokus är på elektronik, den visar upp sig som...

Succah, ett tillfälligt skydd omfattas av naturliga material, byggt nära en synagoga eller hus och används särskilt för måltider under den judiska festivalen Suckot.

suc·CAHso͞oˈkä, ˈso͝okə / noun noun: sukkah ett tillfälligt skydd omfattas av naturliga material, byggdes nära en synagoga eller hus och användes särskilt för måltider under den judiska festivalen Suckot.Steg 1: Detta är min 1.0 scheman och min treva...

Mabel Sock Puppet

Denna docka är inte tänkt för att vara en marionett av Mabel själv från TV Visa Gravitation Falls (eftersom det skulle vara ganska förnedrande), men en marionett som hon gjort av sig själv i episoden Strumpa Opera. Jag har beslutat att återskapa denn...

Handsydda Finger Puppets

Finger puppets är ett häftigt sätt för barnen som mig att hålla underhöll under lång tid. Så när min lilla systers födelsedag kom upp, jag bestämde mig att göra henne dessa de. De är handsydda eftersom jag inte har en symaskin, men om du har en symas...

Ingen sy Pac Man Ghost Finger Puppets

dag jag åkte till New York och gick till FAO Schwartz. Vad en fantastisk plats, alla skärmar och leksaker. Jag fick mig även göra din egen docka. När jag kom hem, blev jag inspirerad att göra några dockor. Detta är en No Sew inställning till finger p...

Makedo Shadow Puppet Theatre

kan facklan vara med dig denna Earth Hour.Earth Hour 2012 är lördagen den 31 mars vid 8.30 pm. Makedo vänder av belysningen och gå med hundratals miljoner människor, företag och regeringar runt om i världen förena att stödja den största miljömässiga...

Simple Sweater Puppet

My kids are huge fans of puppets. Jag har jobbat på ett koncept för marionetter, och insåg snabbt att de är mycket mer komplicerat (åtminstone de som jag hade tänkt) än jag hade första tanke.Det kommer att bli ett tag innan jag är klar med det projek...

Hur man skapar en stor storlek puppet huvud från PU-skum block avfall

StorylineJag såg Puppetmastaz i Berlin i somras. De erbjöd oss en stor show med några star wars cameos - nördiga är det inte. Efter att ha diskuterat med några vänner tänkte varför inte göra marionett huvuden av mig själv. Puppet gör och spelar tradi...

SS - Finger Puppets

det kan vara en utmaning för att engagera barnens fantasi i Söndagsskolan. I den här övningen kom jag med en idé att göra finger puppets silvertejp, kände, sax, pennor. Vi byggde en liten scen av kartong (jag älskar kartong) och åter antagit en scen...

Sock Puppets: Göra dig själv några vänner!

Är du uttråkad? Ensam? ... Eller bara lite nötter? Kanske din allt det och mer? Detta Instructable är bra för dig!I några enkla steg, jag visar dig hur man förvandlar din annars tråkig strumpor till animerade vänliga personer som vill hålla dig sälls...

Finger puppets alla skäl!

Ett snabbt och enkelt kid projekt är att sticka och sy finger puppets. Det är mycket enkelt - även en vuxen kan göra det! Min systerdotter i England frågade mig för finger puppets så jag utarbetat detta mycket grundläggande mönster. Om du kan sticka...

Enchanted Puppets

Gör talande dockor och anta egna spela följa denna tutorial!Steg 1: Vad du behöver:– Par mjuka leksaker som ditt tecken.Färgade konstruktion papper, skumgummiplatta eller kartong, linjal, skärare, tejp och penna att bygga landskap. Ledande tråd, elek...

Return Of The Puppets

Hello fellow beslutsfattare, och detta är en instructable att berätta hur man gör lite "Star Wars" tema marionetter gjorde jag ett tag tillbaka. Snälla rösta på mig i tävlingen barn!Vad gjorde du?Jag gjorde en origami marionett. Det är ganska co...

Puppet gör: måla ett papier mache puppet huvud

Detta visar stegen för att få ett papier mache puppet huvud från en tom form till den färdiga målade ansiktsdrag.Denna video visar processen påskyndas, och anvisningarna beskriver vad som gjordes för att måla dockanSteg 1: Här är en tom gjuten papier...

VBS särskilt datum Tracker

IntroduktionVarje månad finns födelsedagar, årsdagar och speciella datum för speciella personer eller händelser i ditt liv. Ibland är det svårt att hålla reda på dem alla från år till år. Du kan lagra dem på en OBS filen kortslek (dvs Rolodex), överf...