Skelett hangin ' trädkom igång nu på bästa (och praktiskt taget gratis!) Halloween display. Detta projekt återvinner plast vatten/mjölk kannor och kan läggas till varje år
Se Steg
Relaterade Ämnen

Akryl skelett klocka

Detta är en klocka gjord helt av akryl!Detta var ursprungligen var min år 13 maskinteknik college projektet hade vi att forska, designa och bygga ett projekt för en intressent, detta inklusive massor av inspelningen så det finns ingen brist på bilder...

Kurloz Prom Tux - Homestuck / skelett Sport pälsen

älskar du webbserien Homestuck? Min son gör, så när han bad mig att hjälpa honom att sy upp en Kurloz prom tux, jag sa "inga problem!" Här är hur jag gjorde det:Steg 1: Steg 1, hitta en sport päls Steg 1: hitta en sport pälsen som passar dig ell...

Wire skelett vingar

jag gjorde dessa tråd skelett vingar för en väns födelsedag för några år sedan. Du måste förlåta mig om stegen är lite disigt.Material som behövs:1 rulle 9 gauge tråd (kanske 20 fot)(Kolla kedja länk staket inst. för åkeriet)1 rulle 12 gauge tråd (ka...

Krock mellan klaner räder parti (Barbarian kung, Archer drottning, häxa (med skelett) och P.E.K.K.A.

Det hela började oskyldigt nog. Min son gillade spela Clashklaner och ville klä upp som barbar kungen för Halloween. Inga problem! Det måste finnas en till salu på internet! Rätt? Rätt?!? FEL! Jag antar att SuperCell inte har licensierat tecken för k...

Animerade skelett Chainsaw Massacre Halloween Prop

Halloween närmar sig och det råkar vara min favorit semester. Jag försöker alltid ha någon typ av skärm i min gårdsplanen. De senaste åren, har jag haft "Gräsklippare Man", som en galning kör över en kropp med sin gräsklippare. Det är en statisk...

Artikulera ett skelett

Behöver ställa ditt skelett, men för billigt att betala för de rörliga lederna? Sedan formulera några billiga, icke-böjbar sådana!Jag hittade några mini skelett för halva priset ($2 vardera!) som jag trodde skulle fungera bra som en invaderande hord,...

Animera en leksak eller stickning projekt med en leksak skelett

Du har en favorit kvav leksak, eller kanske du sticka eller virka, och kan skapa en kvav leksak från början. Hur mycket roligare skulle det fyllda leksak vara om du kunde lägga några animering till det? Tänk om du kunde utgöra det och ge det lite liv...

Glamour skelett

enkelt och lätt halloween kostym - måla ansiktet som en skrämmande skelett, bära en svart cocktail klänning och sätta på en vintage mössaAbracadabra... du gjort! Din ett Glamous skelettHappy Halloween alla!!!...

Halloween kostym med skelett mask, mekaniska händer, sund reaktiv LED öga bollar och släppa huvud knep

Hej, tack för att uppmärksamma min artikel, detta är min allra första kostym på Halloween parad i Taiwan, först av allt, jag är tacksam att jag fick så många inspiration från instructables, och slutligen jag kom med detta skelett dräkt med följande f...

Ledat skelett Hand

Tillbaka i 2014 skapade jag den ultimata Liemannen projektet: Ultimate Liemannen kostym - Instructable. En av de svåraste delarna av det kostym var att skapa händer som ser ut som ben men kan också stå upp till en hel del användning. Jag var tvungen...

Hur man liket ett skelett (The snabb och smutsiga sätt som gör inte involvera Latex)

vad du behöver.Ett skelettKlar plast presenningarVariabel temperatur värmepistol (jag antar att det är möjligt att göra detta med ett relieftryck värmepistol, men inte. Få en riktig en.)Wood fläckenPenslar (jag använde både svamp och borst borstar)St...

Skelett Hand

Detta är min 3: e video och jag använder min nya Nikon D5200 kamera. Jag målade en skelett hand med ansikte och kropp paint. Jag hoppas du njuter!Kamera Nikon D5200#1 Cornell borsteParadise kroppsfärg i vittFAB kroppsfärg i ljusgrå#3 Cornell borstePa...

EL Wire skelett dräkt lampor styrs av en Arduino

projektsammanfattning:EL Wire El tråd var sytt till en skjorta och byxor i en konfiguration med skelett. En sensor på varje armbåge visade att arm EL ledningar på/av. En sensor under varje heal kontrollerade motsvarande benet EL wire. En femte sensor...

Halloween Arduino skelett

Denna ganska enkel DIY rörliga skelett kan göra en Halloween-fest lite mer "skrämmande"...När någon kommer i rad, det plötsligt "vaknar upp", lyfter armarna och ögonglober glöd i rött!Låt det hänga i någon dim ljus plats och vänta på e...

Skelett klättring parlamentets väggar

Så du vill vara cool (skrämmande) huset på gatan denna Halloween, men är bara osäker på hur till sätta din utomhus dekorationer över toppen? Varför inte lägga till några verkliga stil och har en svärm av skelett klättrar på väggarna i ditt hus söker...

Viktorianska skelett Cryptmas träd med Diorama scen

Detta är för Halloween älskare som vill njuta av sparkle & blinkande ljusen på en julgran men med en Halloween vrida.Jag började tänka att jag kanske skulle göra en hur-till, men efter att jag börjat få mer ytterligare in i projektet, jag glömde att...

T-Rex skelett

Vår äldsta dotter drömmer om att vara en paleontolog när hon växer upp. att fira att hon bett att få en T-Rex skelett för Halloween.Steg 1: Planeringsfas Våra lokala science center har en T-Rex skelett så åkte vi det för att göra lite forskning. Vad...

Billiga dinosaurie skelett dräkt

inspirerad av en annan Instructable, jag var ganska säker på att jag kunde göra något liknande men mer i min prisklass. Det var en ganska brant inlärningskurva men jag tror det blev bra.Material som behövs:leksak dinosaurie skelett modellprojektor (j...

Skelett Flamingos

För att hedra Donald kan Featherstone, sen skaparen av rosa gården flamingo, re-syfte några för vår favorit semester. En gång en exotisk trädgård dekoration, fåglarna mer nyligen är förknippade med bli smaklöst turistigt. Låt oss gratis alla fåglarna...