Sko hylla - ur ett vin boxDetta är en kort instructables om att bygga denna sko hylla en vin box och vissa aluminiumrör.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Laser Etch vin Box lock - jag gjorde det på TechShop!

Hur man gör en lasergraverade vin box lock... på TechShop!Kom ihåg att följa alla säkerhetsbestämmelser, allvarligt! T.ex. på min TechShop sätta vi aldrig lasereffekt över 90%.Jag hade inte någonsin gjort något på laser när jag närmade mig detta proj...

Lycklig fru-lyckligt liv! Lätt att göra höjd justerbar sko hylla, tillverkad av byggnadsställningar delar, med polerade rostfria ringar på toppen

Hej, här jag visar dig hur du kan esayly bould en fin höjd justerbar sko hylla.Du behöver bara 2 styrelser och 4 byggnadsställning piedestaler (med 2 nötter varje).Jag gör några medalrings på toppen av styrelserna för en bättre look, men som inte är...

Vin box fuktspridande planteringskärl lådor

Välkommen till mitt "kompatibel! Över vintern, jag förvärvat ett par vin lådor från en lokal vinbutik med planer på att göra dem till dekorativa krukor för mitt däck. Medan surfar runt Instructables för upp säng trädgård box idéer (ett annat projekt...

Pall bänk/sko hylla

började med några gamla lastpallar.Bryta ner dem och använda plankorna och klamrarnaDe går lätt sönder när man pried isär.Mörkare bitar köptes från livsmiljöen för mänskligheten återställa. Thecabinet dörr kommer att placera av bänken och mögel komme...

Vin-Box fågelbur

jag ville utöka utrymmet för mina fåglar att flyga. Att inte vilja köpa en ny bur började jag att brainstorma på sätt att bygga ett utökat utrymme.Jag byggde denna fågelbur för ca $10. Den glider in i öppen bur dörren av andra buren.Steg 1: material...

Lastpall vin Box

En perfekt present till den vin älskaren i ditt liv. Ge denna sed gjorde vin box som födelsedagspresent eller som en present till värden för middag eller semester part. Här kommer jag visa dig hur jag göra dem av plankor från en pall. Du kan ersätta...

Vin box in rustikt trä låda

Hej alla!Idag kommer jag lära dig hur du får en autentisk, vintage och rustikt trä låda från en klassisk vin box.Det är ett projekt jag gjort under mina studier för länge sedan. så ive ' ta nya bilder att visa dig olika steg.Steg 1: Förbereda vår tro...

Akryl sko hylla

vad: Custom byggt akryl sko hylla.Därför anpassade: Behövs en sko hylla som skulle passa min konstigt formad garderob.Därför akryl: Jag har tillgång till en laserskärare och jag ville experimentera med materialet som praxis för mitt nästa projekt.Jag...

Vin Box platta

Vin Box översynhttp://victorverhaeghe-Flatpack.blogspot.be/Steg 1: Utstansade mallSteg 2: Täcker två av polystyren utskurna skyltar med magnetband Steg 3: Efter som täcker två av polystyren utskurna skyltar med magnetband, rita fällbara mallen på tyg...

Sko hylla med sittplatser

Vi har två slags motivation för en ny sko hylla:-Vi har inte hylla för långa stövlar,-Vi har lite utrymme vid infarten till organisera sko och skorså gjorde vi sko hylla för våra behov.Steg 1: material-30 x 120 x 2 cm trä pläterar för top-3 x 3 x 100...

Flytande Pipe sko hylla

en billig, enkel och dekorativ lösning att hålla skor organiserad och från marken.Detta Instructable var inspirerad av både den ursprungliga (vilket var fel storlek) j-mig rack och de andratvå flytande rack som har gjort den DIY scenen nyligen. (vark...

Bygga ett projekt Box - snabb, billiga, & Easy.

Vi behövde en skyddande projektet låda i vår butik med ett windowed fram så vi kan hålla koll på statusen för våra komponenter.Rutorna projekt vi hittat på nätet fungerade inte.-De som prissattes rätt var alldeles för liten för att passa våra kompone...

Hur man gör en utsäde arrangör från ett Tissue Box

jag har alltid haft problemet med var att sätta alla dessa extra utsäde paket när växtsäsongen var över. De skulle stapla upp i dragningarna, några skulle gå vilse och andra skulle krossas. Detta instructable visar hur man gör en lätt, DIY, Billigt,...

Sko hylla

tillverkad av körsbär fanerad MDF....

Kartong glashållare

Detta är en instructable göra vin innehavare av ett vin box.Det är särskilt för rött vin flaskor; Du kan lagra dem medan de fastställande och det gör det lätt att ta en och du behöver inte köpa en speciell vin hållare, du använda bara rutan cardbord...

Mysig winelamp

I dessa kommer jag visa dig hur jag gjorde en mysig lampa med en vin kartong.Steg 1: Vad behöver viFör detta projekt behöver vi:en fräsett vin box (kartong)ledstripen limpistoltejpSteg 2: Skär rutanFörst av allt måste vi skära i rutan Öppna. Så är de...

Idén till en akut 20l ficka storlek, fullt böjbar vattenbehållare.

Medan att göra min survival kit insåg jag att jag behövde en vattenbehållare, men som det är tänkt för att vara liten, en liten vattenbehållare är inget bra eftersom det tar nästan inget vatten, men en stor en är bara för stor, så jag hade en klick p...

Öka naturlig belysning i ett rum på mindre än en timme eller spegel hylla

jag är en sucker för dagsljus och verkligen vem är inte? Studier visar att klassrum och kontor med naturligt ljus orsakar passagerare att känna sig gladare, mer energisk och poäng bättre på tester. Att göra maximal användning av dagsljus minskar ocks...

Vin/sprit/presentation box, från gamla dreser

Detta är en mycket gammal byrå. Den har mycket tunn ek laminat på den. Handtaget var låda dra. Det kan användas på många olika sätt. Jag vet inte om dig, men jag tar ungefär 35-36 piller om dagen. Det kan vara ett piller box sprit box, hand pistol lå...