Sko hylla med sittplatserVi har två slags motivation för en ny sko hylla:

-Vi har inte hylla för långa stövlar,

-Vi har lite utrymme vid infarten till organisera sko och skor

så gjorde vi sko hylla för våra behov.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lycklig fru-lyckligt liv! Lätt att göra höjd justerbar sko hylla, tillverkad av byggnadsställningar delar, med polerade rostfria ringar på toppen

Hej, här jag visar dig hur du kan esayly bould en fin höjd justerbar sko hylla.Du behöver bara 2 styrelser och 4 byggnadsställning piedestaler (med 2 nötter varje).Jag gör några medalrings på toppen av styrelserna för en bättre look, men som inte är...

Akryl sko hylla

vad: Custom byggt akryl sko hylla.Därför anpassade: Behövs en sko hylla som skulle passa min konstigt formad garderob.Därför akryl: Jag har tillgång till en laserskärare och jag ville experimentera med materialet som praxis för mitt nästa projekt.Jag...

Sko hylla - ur ett vin box

Detta är en kort instructables om att bygga denna sko hylla en vin box och vissa aluminiumrör.Steg 1: Steg 1: verktyg och material som behövsFör denna sko hylla behöver du bara några handverktyg och en borr.Verktyg:hammare (och/eller mallet)metall så...

Pall bänk/sko hylla

började med några gamla lastpallar.Bryta ner dem och använda plankorna och klamrarnaDe går lätt sönder när man pried isär.Mörkare bitar köptes från livsmiljöen för mänskligheten återställa. Thecabinet dörr kommer att placera av bänken och mögel komme...

Flytande hylla med ljus, powesockets och glashållare

Detta är flytande hylla med belysning, eluttag och glashållare.Steg 1: Övre hylla Steg 2: Hylla konsolen Steg 3: Nedre hyllan...

Regenererade Barnwood hylla med skans

Jag är glada att dela detta hur-till med dig för en enkel hylla med monterade lampa. Jag ville en fritt flytande night stand och inspirerades av en design som jag såg på Pinterest. Med tanke på att jag brukar oftast använda återvunnet trä, anpassa id...

En hylla med en bok

Är du kör slut på utrymme i ditt hus? Är monterad vägghylla är för dyrt? Tja varför inte göra din egen hylla med en bok.Steg 1: Vad allt du behöver.Du behöver följande:Borrmaskinskruvarnaborrning bitarEn bok [att föredra med en stark cover]En vägg mo...

Donkey Kong hylla med Perler pärlor

Hej, alla! Välkommen till min andra instructable! (Jag är fortfarande ung, så vänligen inte vara oförskämd) Idag ska jag visa dig hur man gör en Donkey Kong tema hylla med Perler pärlor.Mamma säger: "vi gör inte hela hyllan med Perler pärlor, bara an...

Flytande hylla med hemliga fack (jag gjorde det på TechShop!)

Denna hylla inspirerades av "brist" hyllan kan du köpa på Ikea. Jag har många av dem och gillar verkligen hur minimal de är, men eftersom de är i grunden en låda hänger på väggen jag inte gillade förloradt av "inre rum". Så för att lös...

LED hylla med Traffic Light

detta är våra LED upplyst hylla med ett trafikljus, som drivs också av några lysdioder. På baksidan av hyllan använde vi några enkla RGB LED-stripes. Hela belysningen kan styras med DMX eller ArtNet. (Också av Android app eller node.js)Allt är anslut...

Upphöjd skrivbord hylla med multi-färgade ledde

Detta är en upphöjd skrivbord hylla gjorde jag eftersom den gamla var ful och jag behövde mer utrymme för alla mina hobby saker. Så jag beslöt att göra en kylare ny upp ledde skrivbord hylla med multi färgade fläckar och lådor. Lysdioder är från adaf...

Fastställande trasiga kylskåp hylla med SUGRU.

Fastställande trasiga kylskåp hylla med SUGRU.Kairo Hackerspace ALLEXS bygga natt.Steg 1: justering Se till att de två delarna är justerade genom att sätta något tungt över hyllan.Steg 2: Suguring den första delen. Sätta sugru på rak linje delar som...

Små badrum hylla med krokar.

jag gör ett trevligt litet projekt för ett badrum hylla med krokar....

Rustik hylla med hammare huvud Krokar (pall trä)

Video länk nedan, för vissa skäl video länken ovan fungerar inte på mobilen. Jag är ny på instructables så jag kanske gör något fel.https://www.youtube.com/watch?v=dy52882bYP0I den här videon göra jag en rustik hylla med hammer heads för kläder kroka...

Flytande Pipe sko hylla

en billig, enkel och dekorativ lösning att hålla skor organiserad och från marken.Detta Instructable var inspirerad av både den ursprungliga (vilket var fel storlek) j-mig rack och de andratvå flytande rack som har gjort den DIY scenen nyligen. (vark...

Flytande hylla med skjutbara hängande arrangör

Snabb introduktion:Jag hittade denna sida förra veckan samtidigt försöker lista ut hur man bygger en Jakobs stege utan electrocuting själv eller bränna mitt hus ner. 3 timmar senare, efter att hoppa från Instructable att Instructable jag insåg hur in...

Hur man monterar en hylla med trä hylla parentes

alla behöver en enda hylla någonstans i deras hem. Jag kommer att visa dig hur man monterar en hylla mätning 3/4 "X 10" X 36 ". För att stödja hyllan, använder jag två körsbär konkav 8 hyllkonsoller från Tyler Morris träbearbetning. En hyll...

En hylla med 1 skruv

En enkel hylla för en workshopSteg 1: MaterialDu behöver en lång bräda för rygg och korta brädor för hyllanMarkera position för de korta brädorna där allt du villSteg 2: Gör din första snittetHöjden av sågbladet är 1/4 av bredden på lång styrelsenSte...

: Tio gröna Wee små hyllor hylla med ölflaskor

en hylla tillverkad av hittade virke och används ölflaskor. Denna hylla är utformade för att sitta på en köksbänk eller skrivbord, eller byggs upp från golvet. Det är ett kompakt system som enkelt monteras, anpassad och demonteras - perfekt för de so...