Skychair vinkel justering modjag har verkligen haft min skychair hittills. Det är kul och bekvämare än du förväntar dig, det är så bekväm att jag sover i det ibland. Men för att kunna sova bekvämt det behöver läggas långt tillbaka, men när jag sitter, jag gillar det på en mer normal sitter vinkel. Stolen har en grundläggande Knut att justera vinkeln men det tar lite tålamod att ändra sedan repet dess gjord från gillar att bosätta sig och ibland är det en utmaning att bråka med.

Denna lilla ändring gör min skychair mycket lättare att ändra snabbt, och som en bonus det gör tvätt stolen lite lättare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tabell såg blad vinkel lås ändring

Varje woodworker (både professional eller hobby) kommer att berätta att det är viktigt att ha exakt rätt vinkel nedskärningar.Jag har en äldre hantverkare tabell såg som är byggd som en tank. Den har ett gjutjärn bord och mycket robust motor. Det fin...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

Extern bildskärm vagga för Laptop

Jag älskar min laptop men liksom många, skärmyta verkar aldrig vara tillräckligt. Jag fick mig en 24-tums bildskärm som gjort en stor skillnad men var tvungen att jonglera både den bärbara tangentbordet och ett yttre som trångt mitt skrivbord.Jag kom...

En mångsidig halva makten modell Rocket startplattan

efter att ha avslutat min första halva makten raket bygga (en Madcow Mozzie) ett tag sedan, jag insåg att jag förmodligen behövde uppgradera min markutrustning med en beefier barkassen vadderar kan hantering lanserar med F och G motorer. Alla av de k...

Hur man bygger en Jakobs stege med knivar

FARA! PROJEKTET INNEBÄR VASSA FÖREMÅL, HÖGSPÄNNING OCH NÄTSPÄNNING SOM LÄTT KAN ORSAKA ALLVARLIGA SKADOR ELLER DÖDSFALL. DET FINNS DEN UNIKA MÖJLIGHETEN ATT BÅDE SKÄRA OCH ELEKTRIFIERA DIG SAMTIDIGT. EXTREM FÖRSIKTIGHET REKOMMENDERAS.Jag är inte ansv...

Solar Power System med upp-cyklade komponenter.

Omfattningen av projektet.Syftet med detta projekt är att montera och installera en stand alone solenergi (Foto Voltas eller PV). Mitt mål är att köra 2 LED-lampor i fixturer på min arbetsbänk och laddning/underhålla mina batterier till motordrivna v...

Matbordet hemgjorda industriell stil

Vi har precis flyttat till ett nytt hus och behövde matbord för 4-5 personer. Vi har spenderat ganska lite pengar för all renovering, så färdiga matbord är för dyrt för mig. Jag googlade att hitta om det fanns något jag kan göra åt det och så tänkte...

Njuta av en kopp av kite drivs te

Använda kite genereras el till koka en vattenkokare av vatten. Häll vatten i en mugg med en tepåse. Dricka te.Steg 1: Skäl för att göra detta. Drakar kan extrahera stora vindkraft. (kallas vördnad Airborne Wind Energy)Utmaningen är tillförlitligt han...

Vill vara en YouTube stjärna? Tja, måste du ha en kamera (stand)!

Så du vill vara en stjärna va? Stor! Men kanske du inte har råd med en riktigt bra kamera? Kanske har du endast telefonens kamera? Stor!!! Som kommer att fungera men du någonsin har problemet var att sätta sak? Min håller glida ner när jag ställa in...

Ramen FIFO arrangör / dispenser

Hej. I detta instructable. Jag kommer att visa hur man gör en organisera dispenser för ramen nudlar. Detta projekt kan hjälpa spara utrymme och gör FIFO systemet lätt att följa. FIFO, eller första i, första ut är viktigt i många discipliner, inkluder...

EZ-justera bänk Grinder tabell

lätt att justera för att slipa på olika vinklar, och avsedd för stelhet, detta system fungerar ganska bra för att fixa mina stora klagomål med de normala bänkslipar. Funktioner inkluderar en enkelt låsta vinkel justering ratten, en helt skiljas cross...

Hur du använder en tabell såg

Detta Instructable var skrivna av medlemmar i Arch reaktorn (http://www.archreactor.org). En Hackerspace/Makerspace i St Louis, Missouri. Det skrevs allmänt och vara mycket tillämpliga på användning av de flesta tabell sågar. Den innehåller tips om h...

Utvecklingen av en 3D tryckt del - Prusa Mendel hår hårtork uppvärmd säng montera

igår kväll var jag tryck en ram brytpunkt för en Prusa Mendel baserad CNC router... och jag hade verkligen svårt att med min icke uppvärmd säng... Delen skulle skala bort sängen nästan direkt... så jag försökte funktionen flotte... och även flotte ra...

Seat Ibiza framsätet värmare element exchange

bil framsätena kan värmas elektriskt på vintern. Detta är verkligen bra.Vad som inte är så stor är att då och då kommer dessa element bryta.Frågan är när, inte om. Sannolikheten ökar med bilar körsträcka.Hur som helst jag äger en Seat Ibiza bil, det...

Knex superbil med mods! ** Spoiler vinkel ** bromssystemet med bilder **

detta är min superbil wih mods. den ursprungliga bilen gjordes av Imperar.Jag har gjort:-påskynda dörrar.-Konvertibla tak.-En stor spoiler.-Styra till vänster.-En stor raket booster.-Bogsering system (www.youtube.com/watch )-Jag ' ve gjort bättre dek...

$2 bred vinkel Smart telefon MOD

en mycket enkel Smart telefon MOD med hushållens material (eller en 3d-skrivare) och en engångskamera.Denna mod är helt avtagbart, och inte kommer att ogiltigförklara garantin!-Detta bör ta mellan 1-120 min beroende på kompetensnivå-Denna Instuctable...

Boss TR2 C4 Mod

en mycket enkel mod att kompensera för minskade volymen på BOSS TR2 pedalen. Efter C4 mod lät TR2 en lite hård och lite stel (jag är en bit förlust av ord när det gäller som beskriver de ljud här). Jag gillar ljudet. Och den upplevda minskade volymen...

Badrum skala Mod (för en snällare, mjukare morgon)

Jag vet inte om ni alla, men jag hatar att få på min badrumsvåg. Det verkar alltid bara tala mig jag får större och medelvärdet så... även med decimaler, som om att säga jag inte kan förneka det vetenskaplig noggrannhet.Men jag måste få på badrum ska...

Segling kniv Mod för True-flygning som tävlar i kallt stål

Steg 1: Verktyg och material Verktyg:1. glasögon, handskar (Safe!)2. städ3. bågfil jag använder en konstant spänning stil med Starrett 24tpi blad(Ditt val av bågfil och bladet är upp till dig. En hel serieinstructables kan skrivas om Handsågar och an...