Små lädervaror projektbara ett par små lädervaror projekt jag har gjort under de senaste två månaderna. Ungefär i ordning:

-En uppsättning av läder ringar för mig och min babe (Ja, jag är #2;-). Detta var min första bit av läderföremål, och väldigt lätt att göra: bara en liten bit av läder och en eller två nitar. Förvånansvärt bekväm, om du ser till baksidan av niten är tillräckligt platt.

-En kolv hållare, med förslutningsbara enkelt ovanpå, så du kan ta bort kolven (att inte nämna få det i!)

-En täckmantel för min lilla pocket Mikroskop ($6.40 med fri frakt från Hong Kong - hur kunde du * inte * få en av dem!)

-Läder snaps för att bära en spyglass som en del av min steampunk kostym (bältet själv kom från en återvunnet läder handväska)

-En liten läder tophat (under uppbyggnad) baserat på Tom Banwellvacker design. Jag tänkte jag skulle göra en liten version för min flicka först som praxis. Men jag slår vad att göra grafikobjektet skulle faktiskt vara lättare...

Dessa är stora lilla projekt för nybörjare, med mycket grundläggande tekniker: inställning "snabba" nitar, snaps, och gör lås stygn med en sömnad sylen.

Relaterade Ämnen

Att lägga till rörelsekontroll en projektion klocka

mål: lägga till en rörelsesensor som tänder upp klockan på natten när den upptäcker rörelse och göra bakgrundsbelysningens ljusstyrka manuellt justerbara.Varför: Jag har bara några krav på en bra säng-side klocka. Det måste vara väl synlig, men inte...

Klockan projekt

För detta projekt kommer du behöver-1 Arduino1 set av brödunderläggenHoppare ledningarSju segment displayen knappOm du av någon typ2 motståndUSB-sladd(Mest med i Sunfounder kit)Steg 1: Ställa wries Det första steget till att göra en exakt klocka är l...

2010 POWERPOINT projekt: ansikten

Hej alla! JAG ÄR DENSITET OCH JAG ÄR 14 ÅR GAMMAL. DU HAR NÅGONSIN UNDRAT HUR MAN SKAPA COOLA SAKER PÅ DATORN SOM ANIMATIONER OCH OBJEKT. JAG KAN VISA DIG HUR MAN GÖR DE BÄSTA OBJEKT, VAPEN, ANSIKTEN, ANIMATIONER OCH ALLA MÖJLIGA SAKER PÅ POWER POINT...

3 projekt

3 projekt :DSteg 1: Projekt 1: matrixVad är matrisen?Matrix ser är såhärmatrisen är fallande siffror är matrisen på hackarens datorer på filmerna.Steg 2: Projekt 1: matrix 1. Öppna Anteckningar2. Skriv kodenkod:utanförfärg en titel cmd: code1 echo på...

85 tum bak projektion Wiimote IWB (interaktiva White Board)

detta Instructable visar hur du ställer in en Wiimote interaktiv Whiteboard med Johnny Lee teknik. Det finns andra Instructables tillägnad ställer in och använder Wiimoteboard, så jag inte kommer att täcka de grundläggande inrätta steg.Jag ursprungli...

5 DIY projekt som ökar värdet på din bostad

Ditt hem är utan tvekan en av de största investeringarna du någonsin kommer att göra i ditt liv, så du säkert vill göra det så stor en som möjligt, speciellt om du funderar på att sälja det inom en snar framtid.Därför har vi satt ihop en lista med 5...

Akryl skulptur: ett 10 minuter hand projekt

Jag brukar generellt overthink saker så skoj, jag beslöt att göra något snabbt och intuitivt. Jag i princip lekte bara med detta material.Fina om akryl är att det kan se ut glas ibland och eftersom jag inte riktigt har tillgång till att arbeta med gl...

Boho Home Decor projekt!

Göra dessa 3 vackra projekt med en enkel gjutform (fick min på 99c butiken) och vissa gips i Paris!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverGjutform blommaAmericana akryl Neon färgerE-6000 limDecoArt Triple tjock blank glasyrEnkel sp...

52 projekt för en Self Reliant livsstil

jag vill skapa en bok av 52 i min favorit självtillit projekt f. (födelsedatum 10 10 1974)Tanken är att skapa 52 helgen projekt från enkla projekt för nybörjare och framsteg till mer komplexa och inblandade projekt som läsaren vinster skicklighet, fö...

Ett barn projekt att ger tillbaka

jag har undervisat i 14 år men på bara 2 skolor. Båda skolorna har whats kallas i vår stadsdel "innerstaden" status. Detta betyder inte att vi är i en storstad, det innebär att ett betydande antal elever lever nära fattigdomsstrecket. Många av b...

Pedagogiska projekt: Laser Cut 2D pussel för barnen på lägret uppfinning. Jag gjorde dem på TechShop.

Background:Stöd för Camp uppfinning rekryteras ingenjörer för att volontär och hjälpa till. Det skulle vara trevligt att göra 2D pussel som barnen kunde hålla och ta hem. Ett av de projekt som barnen gjorde är att utforma sätt att projicera äggen av...

10 set av brödunderläggen projekt för nybörjare

Skärbräda är ett bra sätt att bygga elektroniska projekt enkelt och på kortare tid utan att behöva löda. Ett problem som ställs av nybörjare inom elektronik är att de inte kan löda komponenterna prydligt på kretskort. En dålig lödning gemensamt kan l...

3D tryckt NFC armband prototyp (TfCD projekt av Jeremy Evers och Bas Van Der Werf)

Följande instructable hjälper dig att göra dina egna NFC armband. Detta armband kan ges olika funktioner genom att skriva kod med din smartphone på NFC-chip. Ett NFC-chip är ett chip som kan kommunicera på nära håll med en NFC-läsare apparat, som fin...

5 cool projekt med en General Transistor

I grund och botten älskar jag att göra projekt som är mikrokontroller med. Men en av min vän från Etiopien sade nyligen att han ville göra något som inte innehåller en mikrokontroller eller arduino men fortfarande värt att göra i en helg och även i e...

Elektriska vetenskap projekt med en rad möjliga framtid.

Detta är min första instructable.Här är ett science projekt som blir också något mycket användbart i ett hem, en RV, etc.Innan du ser videon. Ta en titt på dessa PDF-dokument först.1. apparaten wattal krav2. hur mycket är tillräckligt3. förteckning ö...

Handsnidade tatuering bild från ett överblivna projekt

Min dotter ville ha något speciellt till jul så jag gav henne en hand gjorde gåva. Jag snidade henne en tatuering bild.1 - första hittade jag en överbliven bit trä från ett annat projekt jag arbetar på.2 - efter att hitta precis rätt bit slipad jag b...

Lätt filtad Coaster - Kid projekt

Tovning har funnits sedan början av civilisationen. Använda naturliga animaliska fibrer för att skapa en varm, vind-resistent, vattenfast, kudde-y tyg att använda som filtar, bäddar, skor, kappor, och även att isolera kåtor och tält, banade våra tidi...

Hur man syr en kopp mysig (för take away kaffe) - lätt nybörjare projekt

Hej killar här är ett mycket enkelt sy profect för nybörjare eller bara en rolig och funktionell projekt för proffs! :D...

Mini projekt #1: Modding din Magnesium brand Starter

Hej Instructables gemenskapen,Tack så mycket för all positiv feedback för mina tidigare projekt. Med detta Instructable börjar jag en serie mini projekt var och en fokuserar på ett litet DIY projekt som kommer att ta mellan 5-20 minuter och endast gr...