Steven universum Stevens pärlamin pärla kan inte se ut som den i bilden ovan men jag kommer att vara nära

Behövs:
• plast diamond
• flytande latex
• rosa rosa nagellack
• tydliga nagellack
• hårtork (för att påskynda torkning)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Steven universum Gemsona pärla

Hej nördar och nördar min favorit typ av människor. Craft är hur du själv kan göra dig egen pärla som från STEVEN universum.Jag jag är en som gjorde den första versionen av detta med plast pärla och röran så efter att ha funderat hur jag kunde göra d...

Rosenkvarts Steven universum Halloween kostym

Jag har nyligen börjat titta på tecknat Steven Universe, och även om den är avsedd för barn, jag verkligen har haft det i dess berättande och karaktärsutveckling, samt awesome representation av minoriteter och alternativa familjestrukturer. Plus ser...

Steven universum klä

En god vän till mig älskar Steven Universe, så jag gjorde henne denna klänning i födelsedagspresent. Jag tror att detta är en riktigt härlig klänning och skulle göra en awesome cosplay eller Halloween kostym!Jag gjorde henne också en full uppsättning...

Steven Universe lumi inkodye underkläder med kristall pärla granat

En av de saker som mina pengar inte kan köpa är fina super hero/favorit karaktär underkläder (eller någon merch verkligen) för damer. Alla slags boxare verkar vara tillgängliga, och ibland har jag försökt köpa några "killar" storlek underkläder...

Steven universum Cookie katt halsband

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en polymer lera cookie katt halsband från Steven Universe.Cookie katter finns i choklad och vanilj och du kan göra antingen eller, i det men jag kommer att visa hur man gör en vanilj cookie kat...

Fyra Mallet Steven grepp: hålla klubbor, kolv Stroke och Rotation Stroke

Detta Instructable är att lära dig hur du använder en fyra mallet Steven grepp inklusive hur att hålla fyra klubbor, spela en mallet instrument med kolv stroke, och spela ett mallet instrument med rotation stroke.Jag fick min erfarenhet av denna tekn...

Stevens modell 62.22 bugout pistol

jag har velat ha en Ruger 10 22 ett tag på grund av alla eftermarknaden delar och anpassning, men jag redan har två rätt bra.22s och kan inte motivera bekostnad. Tyvärr för min Stevens är den enda eftermarknad del fler tidningar. Så jag har velat gör...

Hur man bygger ditt eget Skater Steven

Jag gör detta eftersom jag titta i art attack Disney channel i sista Saturday.I har sett denna episod i huset och jag vill göra en i mitt kvarter hus. Jag vill göra alla människor på jorden.Steg 1: material två kort styrelser gillar storleken på bond...

Steven Harris FX - kött äter bakterier specialeffekt video guide

Hej allaHär är en liten Instruktionsvideo på en enkel sminkning teknik med billigt men effektivt gelatin mix kan du göra från produkter från din lokala mataffär. Gelatin mix formel och förhållandet inblandade finns på...... denna länk visar dig hur d...

Den termiska Bränn video guiden - Steven harris FX

Hej alla,Här är en instruktions video om hur du skapar en mycket realistisk termisk brännskada särskilda make-up effekt med flytande latex och grundläggande fett make-up.En lista över material och andra tips och tricks klicka här för en steg för steg...

Dator bygga av: Stu och Steven

Detta är en steg för steg guide som visar dig hur man bygger en dator i en Ultra torn.Steg 1: Komma igångIdentifiera den CPU sockelnSteg 2: CPU går i uttaget. Sätta din processor i CPU uttaget. (VARNING! Processorn har zero insertion force-låg. Behan...

Steven Harris FX - onda clown face off time-lapse video

Hej alla,Här är en time-lapse av min senaste speciella make-up effekt. När jag har slutfört kan instruera med steg för steg guider ska jag se till att lägga upp den.Här är promo video också!Den onda clownen - mötsVänligen prenumerera på min YouTube-k...

Steven Harris FX - Warbeast time-lapse video

Hej alla,Här är en time-lapse av protetiska färga och ansökan om min Instructable för "Full-face-prosthetic-mask-mould-and-casting".En gång jag har avslutat Instructable med steg för steg guider och material jag ska se till att lägga upp den men...

Hur att hålla fyra klubbor med hjälp av Stevens grepp

Dessa är de enkla stegen för hur man håller fyra klubbor innan man kan spela med fyra klubbor. Du kan använda detta om du vill spela marimba, xylofon eller vibrafon musik som involverar fyra anteckningar på en gång.Steg 1: Inslagning ringen och Pinki...

Pärla broderi framgång

för att göra jobbet rätt, du måste ha rätt verktyg!Jag har varit att utforska med pärlor och tyg för 20 + år och har haft gott om "erfarenheter av lärande" (märker jag inte säga misstag) att jag vill dela med dig så att den tid du spenderar bead...

5 minut pärla örhängen

Saker som behövs: Pärlor av ditt val (7 små och 7 stora storlek, 1 stor för center), tråd, nål, sax och örhänge krokar.Steg 1:Trä nålen och gör en knut i slutet av din sträng.Passera nålen genom pärlorna start från en liten pärla då en stor pärla och...

Pärla armband - bilda bokstaven "V"

Det är enkelt att väva och intressant att göra mönster av dina egna val använder Perler pärlorSteg 1: Material som behövsMaterial som behövs för att göra detta armband1. Perler pärlor--färg du väljer. Jag använde rosa och vita pärlor2. elastisk tråde...

Pärla och kedja halsband

för att göra detta halsband, du behöver:Vissa kedja (en gammal halsband köpt från en välgörenhet butik kommer att göra)Några fina pärlorEtt halsband lås och 2 hoppa ringarNålpinneTång (jag har 2 uppsättningar, en med runda ändar, som hjälper)Steg 1:...

Pärla och Charm örhängen

Så jag bestämde mig att göra några örhängen för en vän som använder vissa fjäder/leaf charm som jag köpte, tillsammans med några andra bitar här och där som jag hade liggande.Steg 1: Du behöver Material du behöver:2 nålpinne2 örhängen krokar2 pärlor...