Stjärna av lyckaTräffa mitt inträde till tävlingen, Star of Bliss. Mycket betecknar gillar hur den skapades, genom spegling och mallning av en enkel linje, Star of Bliss hur en liten ren vänlighet kan omvandla och sprida för att skapa en underbar slutresultatet. Detta förkroppsligar andan av semester; hur vi alla måste lägga hat åt sidan och betala den framåt.

Relaterade Ämnen

Lätt papper/Metal Ninja stjärna

allt du behöver är två bitar av skrivarpapper för papper star, och en bit plåt ungefär 12 cm av 12 cm för metall star. För verktyg allt du behöver är ett par saxar, bågfil, ett skruvstäd och en fil. Se till att bära skyddsglasögon vid skärning eller...

Hur man gör japansk lyckliga stjärna!

Detta instructable kommer att berätta hur man gör dem riktigt söt lyckliga stjärna! Legend är något om att det mer börjar du gör desto bättre chans har du att din önskan kommer sant. Jag är inte säker om det är exakt rätt men du kan alltid kolla på g...

LEGO Ninja stjärna

om du vill göra en robust och hållbart Lego ninja stjärna än du är på rätt plats. Allt du behöver är 10 gemensamma delar. Bilderna är i ordning för att göra det. Lycka till....

Hur man gör en ninja stjärna från ett blad av metall

jag satt runt en dag när jag bestämde mig att gå hastigt min kastar knivar och praktiken kasta dem i trädet i min gårdsplanen. Efter hundratals gånger kasta kniven och saknas, eller att ha kniv studs förrädiskt tillbaka på mig, kom jag till slutsatse...

4 grundläggande kommandon för att göra ritningar i AutoCAD: Använd dem för att rita en stjärna

Detta Instructable är skriven för dem som bara lärande och börjat med AutoCAD med syfte att förmedla några goda råd. Det förutsätter vissa anläggning med datorn.Jag kommer att visa hur man gör stjärnan ovan med fyra grundläggande och mycket användbar...

Kände sjöstjärna stuffie

jag hittade en strandsatta sjöstjärnor på stranden i morse när jag var ute och gick min hund Hopper. Det var inte vid liv när vi hittade det, förhoppningsvis det dog av ålderdom omgiven av barnbarn sjöstjärnor och sedan bara tvättas iland. Det var en...

Kartong sjöstjärna kostym

detta instructable är resultatet av ett skolprojekt för teknik klass. Projektet var att skapa en scen/Halloween-kostym av återvunnen kartong, och alla bitar kan bara kopplas med slitsade konstruktion, för att möjliggöra större lagring och transport.D...

3D stjärna prydnad

Detta är en 3 dimensionell prydnad utformad som en stjärna. På grund av att det klipptes ur fjärdedel tum röd akryl, det har en fin festliga känsla och riktigt lyser upp någon plats på en julgran. Om du vill skapa en flashig men förenklade prydnad so...

Bygga en stjärna golv

Där allt börjadeJag ville ha något lite nördiga för huset, och jag hittade fiberoptik! Använda dem är mycket enkelt, men resultaten kan vara bra - så när jag hade avslutat min stjärna golvet i badrummet jag fastnade, och du kommer att se i slutet av...

Hur man gör en lätt ninja stjärna

Tyvärr det har varit en lång tid sedan senaste inlägget, jag ska försöka och bokföra oftare. Här är hur man gör en mycket lätt mycket billigt men fullt kapabel ninja stjärna.Verktyg:tenn snipsbänkslipmaskinSkärpstålMaterial:vinkel järnsprayfärg... el...

Aluminium stjärna gjutning

Förra gången att jag har publicerat en kompatibel var ca 3 år sedan så med jul kommer upp snart bestämde att dela med dig min nyligen aluminium gjutning projekt. Jag skapade också mina första 2 tutorials, detta är första gången som jag faktiskt talad...

BSG slaget stjärna Galactica harts Prop

Ok, bra häromdagen tog jag en del på ebay - en kåda modell av säsong två pistolen från battle stjärna galactica! det cos mig endast 16 Pounds vilket är med tanke på att den billigaste Ive sett dem är 40 Pounds.Det var i princip en sand och färg jobb....

Blockera en Ninja stjärna på scenen!

Det är 2011, och jag är ansvarig för koreografera en massa barn i en "ninja" skit att spelas på scenen framför deras vänner och familjer.Jag väljer att avsluta skit genom att ha två mest erfarna barnen ha en kamp på scenen. I början av slaget, N...

Stjärna 8-udd Ninja

Hej, jag vet att detta är min första instructable och det kanske inte den största men här är det. Idag jag visar dig hur man gör en 8-punkt ninja stjärna. Här är det!Steg 1: Få material Behöver du följande: 8 klisterlappar (valfri färg)Steg 2: Att gö...

8-sidig Origami Ninja stjärna

Hej, är detta min första instuctable, så nakna med mig! Idag bestämde jag mig jag ville lära alla att göra något att göra med Origami, eftersom jag älskar Origami! Jag bestämde mig på 8-sidig Ninja Star eftersom det är en av mina favoriter, och jag t...

Aluminium Micro Origami stjärna

i min senaste Instructable, Micro Origami kasta Star, utmaningen presenterades för att göra en Micro Origami stjärna av skrot aluminium. Så jag bestämde mig att ge det ett försök. Med en överbliven bit aluminiumfolie, linjal, sax och ett par pincett...

Grundläggande 4-pekade Ninja stjärna

en grundläggande 4 spetsig stjärna du kan göra med bara en enda remsa av papper och sax om du föredrar dem!Steg 1: Hitta rätt papper. Du kan välja någon form av papper, men se till att din storlek inte går för långt.Steg 2: Vika papper till hälften....

Vacker och enkel RGB Origami stjärna rutan

Hej detta är min första instructables och det är för papper hantverk tävling!Detta är ett enkelt och roligt litet projekt att komma igång med Origami eller grundläggande elektronik med en mikrokontroller som arduino.#NOTE:Alla blå linjer dragna denpa...

Hur man gör lyckliga stjärna

fällbara dem perfekt!Steg 1: Du behöver :D 1 HÄRSKARE1 PAR SAXPAPPER, SKRIVBOK ELLER NÅGOT MINDRE TÄT.Steg 2: skär Besluta... hur bred du vill ha dina papper vara, jag använde runt omkring 2 barer min skrivbok papper. (endast ett ark)Steg 3: Klipp ut...