Stor amerikansk biffom din statiska foder i en varm L.Z., försvara frihet utomlands, äta de (läcker) M.R.E. Foderplaner i fältet, varje soldat drömmer om att komma tillbaka till staterna med familj och vänner och njuter av det stora amerikanska 4 juli fritidssysselsättningar fyrverkerier och grillning!

Någon röd vit och blå fullblods amerikanska vet nöjet av en perfekt grillad biff! Ingenting i livet är som smaken av den saftiga välsmakande marmorerat medellång sällsynt skönheten,

"Stor amerikansk biff"

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återmontering av en stor amerikansk regn fat med en ny tunga tapp.

jag köpt en regn fat från staden. Det är vanliga återvunnet mat fat målade och monterade på vara ett regn fat från Stora amerikanska regn fat Co. Tapp är en liten tunn enhet som ser ut som tapp från 40 cup kaffebryggare med en trädgårdsslang tråd. De...

Den stora amerikanska förgången tid: överlevnad!

Detta instructable är faktiskt inspirerad av en annan:När jag såg detta kunde jag inte, för livet av mig, räkna om varför någon i deras rätt sinne skulle förbruka energi krävs för att ta isär en baseball? Jag menar, vad fan, höger? Då gick det upp fö...

Hur man lagar någon biff inomhus perfekt

Idag visar jag hur man lagar en biff perfekt. Vilket är det bästa sättet att laga mat restaurang-stil steak, ribeyes biff, utskuren och även andra biffar. Titta på fler biff recept video på https://goo.gl/Xrndy9Du kan göra det hemma så låt oss prata...

Hydrokultur och inomhus trädgårdsskötsel i vintern

detta är min Hobby växthus gjord främst av 110 år gammal bly glasfönster. Det tog mig över 1 1/2 år att bygga på min lediga tid. Det byggdes som ett minnesmärke till min mor och 16 yr.old dotter. Denna bild är tagen på en varm dag i augusti 2013. Jag...

Potten metall/tenn spänne reparation

Idag kommer vi att fixa ett par spännen jag har som är brutet av på stift och kan inte bäras. Först är min Harley spänne att min pappa gav mig när jag var liten, den är gjord av tenn av den stora amerikanska företag som spänne. Den andra är min konst...

Timmerstuga Birdhouse - skala!

Min mammas födelsedag är i mitten av April. Min dotter och jag ville göra henne något som hon vill och av trä. Jag kom upp med idén om en timmerstuga fågelholk. Hon kunde njuta av det varje gång hon såg ut sin tillbaka windows, och det skulle skapa n...

"Dyno" för lokomotiv

"Om du vill göra något, gör det själv. Japp!"säger Mr Zorg i det femte elementet. Förmodligen som motiverar oss att starta våra projekt.Jag är ett stort fan av modelltåg men tyvärr jag inte har ett permanent rum men vad kan jag göra om jag redan...

Så byggde jag en elproducerande vindkraftverk

flera år sedan jag köpte några avlägsna fastighet i Arizona. Jag är astronom och ville ha en plats att öva min hobby långt bort från den fruktansvärda ljusföroreningar Funna nära städerna av någon verklig storlek. Jag hittade en stor bit av egendom....

Återställa en gammal skrivbord med en ny laminat yta

Jag hade en gammal Ikea skrivbord med en djupt cherry finish, vilket även mycket starka och servas lagt alldeles för mycket färg till mitt redan röd/brun kontor. Att veta att försöka måla det skulle vara en enda röra och förmodligen inte resultera i...

Bygg din egen Teardrop Camping Trailer!

Under förberedelserna för mitt bröllop detta förbi juni började jag planerar en resa för vår smekmånad. Vi tänkte göra en gammaldags stor amerikansk väg resa, men ville ha något lite mer bekvämt att bo i än ett tält. När man planerar några av de plat...

PIRAT LOOT väska med gömd skattkarta

jag älskar pirat loot, guldmynt och glittrande diamanter.Jag frivilligt i sommar, 2012, att planera och genomföra vissa crafting projekt för mitt samhälle. Detta är en av de aktiviteter som vi kommer att göra. Åldersintervallet är 4th grade genom 8....

Kenya stödben segling kanot

här är 12 fot lång stödben segling kanot jag byggt i Kenya under våren.Det har fällbara "sängar" för två, avtagbart tak och ett segel.Det är lätt att bygga.De enda verktyg som behövs var en machete, kniv, borr, mejsel, spokeshave, hammare, skruv...

Mobila Sign

Varvet försäljning är en stor amerikansk, sommaren förbi-tid. För att ha en framgångsrik loppmarknad, måste du annonsera. Här är en grundläggande tecken byggt så billigt och enkelt som mitt projekt tillåtet. Vissa steg kan hoppas över eller ändras fö...

Installera Chevy Malibu LED varselljus

När du har fått en stor amerikansk sedan som Chevy Malibu, vill du förmodligen installera några uppgraderingar för att göra den traditionella sedan sticker ut. Ett utmärkt val skulle vara en ny uppsättning Chevy Malibu LED varselljus att ge din lägre...

Förvandla billiga amerikanska Store-Bought yoghurt till "Indisk yoghurt" (aka "Dahi" eller "Ostmassa")

denna tutorial ska show dig hur man gör en snabb och enkel återanvändbar "yoghurt-maker" rinna av överflödig vätska, förvandlas din billiga USA köpta yoghurt till en rättvis tillnärmning av riktiga indiska yoghurt/ostmassa/dahi--perfekt för rait...

Hur man gör en amerikansk flagga

efter att ha läst detta instructable, du har makten att göra din egen amerikanska flaggan med de lamellgardiner som har samlat damm i källaren. (Om du inte har lamellgardiner, du har makten att göra dem också... precis så fort du förvärva en uppsättn...

Amerikanska flaggan Cookies | Josh Pan

Hallå! Välkommen tillbaka till matlagning med en stekpanna! Det är nu nästan 4 juli, vilket innebär att det är dags att få ut allt som töntiga röda, vita och blå saker. Här är en toppen enkel kaka recept som kommer att passa perfekt i någon oberoende...

Bakning amerikansk stil Chocolate Chip Cookies (Gordon Cookies) i Nederländerna

om du växte upp, gick i skolan eller på annat sätt upplevt allestädes närvarande amerikanska chocolate chip cookie kan du också vara medveten om hur svårt det är att reproducera. Den specifika versionen i detta recept är uppkallad efter är variatione...

Amerikanska flaggan soffbord - lastpall möbler

Henry Ford sa en gång "vad som är rätt om Amerika är att även om vi har en röra av problem, vi har stor kapacitet--intellekt och resurser--att göra något åt dem." I dag kan bygga något som sätter det stora intellektet att använda! Det finns inte...