Strumpa Monkey Finger marionettstrumpa Monkey Finger marionett.
Min egen virka mönster.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lera Finger marionett peruker

Hej, jag bestämde mig att göra lite lera finger marionett hår, som alla kan göra för deras nästa finger marionett show. Jag kommer att visa dig hur man gör dem i några enkla steg. Njut av!!Steg 1: Börja med två bitar av lera som rullas till bollar.Hi...

Påsk kanin Finger marionett

Hej! Jag ska visa dig hur man gör en söt kanin finger marionett till påsk som du kommer att älska. Denna docka kan vara enkelt skräddarsydda (t.ex. det behöver inte vara lila) och att göra korgen är valfritt!Hoppas du njuter!Vänligen kommentera, följ...

Origami Boba Fett Finger marionett #FerociousDougnuts

Jag experimenterade med några star wars finger marionett veck när jag snubblat på detta konstiga trick med en origami akut Yoda från "Darth papper Strikes Back". När jag var klar jag visste inte vad jag gjorde, sedan upptäckte jag att det såg ut...

Cork flicka finger marionett

Här är en annan cork finger marionett instructable!Här är en lista över vad du behöver innan du börjar:-2 vin korkar-färgglada papper, tyg skulle fungera lika bra men det skulle ta längre tid.-en liten kniv-lim-1 3/4 tum stora Träpärla (för huvudet)-...

Blu Finger marionett

Steg 1: Vad du behöver Tyg knappar x 2 rep (tunn) tråd & nålSteg 2: Forma honom Klippa ut en genomsnittlig form ur material i åtanke att en gång dess ut måste du montera den på fingretSteg 3: Ge Blu A ansikte! Sy på två knappar på framsidan av tyget...

Strumpa Monkey handledning

Hej du! Jag har haft några folk frågar mig hur jag gör min strumpa apor, så jag tänkte jag skulle göra en liten tutorial så att alla som har fått lite extra-tid och fantasi kan göra en alltför!Steg 1: Dina verktyg För att göra din sock monkey behöver...

Strumpa Monkey Mayhem

jag gjorde några strumpa apor ett tag sedan. Ingen av dem är "traditionella" i sock monkey betydelsen av ordet, men jag tror de visade sig ganska trevligt.Först ut är Nooners. Detta var min första sydda varelse, och är fylld med linser. Nooners...

Strumpa Monkey

Material:Ursprungliga Rockford röda hälen strumporHär är en billig plats att hitta dem, du kan också använda rainbow strumpor eller någon länge sock!Fyllning, jag polyfil du kan hitta det billigt på Joanns och Visa med en kupong.Om du inte har polyfi...

Dino huvudet finger marionett!

Börja med att ladda ner och skriva ut bifogade PDF-filen.Steg 1: skär! Skär längs alla tjocka linjer, från och med konturerna av dino huvudet. Glöm inte att klippa längs de tjocka linjerna på insidan!Steg 2: Vik! Börja med att vika längs alla tunna l...

Papper hantverk Pikachu Box figur (Finger marionett Pokemon)!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör ett papper Pikachu Box figur. Njut av: D!Länk till mall: http://toy-a-day.blogspot.com/2009_04_01_archive.html...

Goodbye strumpa Monkey, Hej SOCKTOPUS!

Detta är min första instructable, så nakna med mig om det är lite grov. :]Om du har fötter, chanserna är du bära strumpor, och om du bär strumpor, du antagligen slits dem ut, särskilt i den läker och tår. Detta instructable visar dig hur du sätter et...

Mus Finger marionett

klippa ut liknande form med filt eller flanell typ tyg. Även korta ruggad päls skulle inte arbeta på grund av den färdiga storleken. Först vik kanten för 1/4" hem och sedan sy höger i form mus kroppen. Göra mycket litet snitt längs insidan av kurvan...

Finger marionett Diy

kan komma igång!Kan göra din tråkiga tiden funtime;)Steg 1: Bara hålla sig lugna och rita Behöver du bara sharpie och andra crafty grejer. Och det är det. Göra olika roliga ansikte på fingertoppen och ge din lite listig touch. Och du är klar....

Cork hund finger marionett

göra dessa för din son eller dotter eller ha kul att göra dem själv!Du bör också vara mycket försiktig när du hanterar kniven i detta projekt. Jag hoppas du har kul!Steg 1: Klipp ut fingerhålet av kork med kniv Du behöver trycka hårt, men vara försik...

Marionett Green Screen effekt i Movie Maker 6

när denna marionett tävling gick live, jag hade precis avslutat en skum-och-felt hund marionett som gjordes för att se ut som min systerdotter engelsk bullterrier och jag ville göra en film med titeln "Hur Seamus Became en verklig hund" med grön...

Att göra galna finger puppets

att göra en finger marionett kan ta så lite som 1/2 timme. När du får kläm på det, sedan försköna och skapa mer för varje finger toe.Steg 1: Behöver du:SymaskinMåttbandLinjalenLimSaxArk av filt i olika färgerGoogly ögonPärlor, knappar, spetsar, band,...

Ingen sy Pac Man Ghost Finger Puppets

dag jag åkte till New York och gick till FAO Schwartz. Vad en fantastisk plats, alla skärmar och leksaker. Jag fick mig även göra din egen docka. När jag kom hem, blev jag inspirerad att göra några dockor. Detta är en No Sew inställning till finger p...

Finger puppets alla skäl!

Ett snabbt och enkelt kid projekt är att sticka och sy finger puppets. Det är mycket enkelt - även en vuxen kan göra det! Min systerdotter i England frågade mig för finger puppets så jag utarbetat detta mycket grundläggande mönster. Om du kan sticka...

Groovin' Grover: En mikrokontroller-baserade marionett

Groovin' Grover är en marionett som manipuleras av fyra hobby servon och en Pololu Maestro mikrokontroller-baserade servo controller. Du kan styra var och en av GroVers lemmar självständigt och göra honom promenad, våg och mest underhållande - göra h...