Sy en Where the Wild Things Are hatt + mönster!Är ni glada för filmen? Jag geeking ut över här. Jag är helt klädd denna premiär.

Detta är ett riktigt enkelt mönster - hela hatten är endast åtta bitar!

LÅT VILDA BRÅK START!

Mönstret är på steg 2 - bläddra längst ned i det steget och klicka på PDF-dokumentet det! Om du inte kan få det så, jag har lagt upp det docs.google.com/fileview. : D

PS - Vänligen fråga om du har några frågor!

PPS - någon på craftster gjort sin egen version med luddiga tyg!
http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=319985.20
Bara bläddra ner lite och du bör se det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Carol kostym från Where The Wild Things Are

detta är en Instructable för Carol från Where The Wild Things Are kostym jag gjort. Gärna meddelande mig några frågor eller lämna dem i kommentarerna, snälla rösta på mig!Eftersom detta är min första Instructable jag försökte göra det detaljerade, me...

Moishe/Carol "Where the Wild Things Are" papper mache mask

När vi är stora fans av boken, bestämde vi att jag skulle vara en "Wild Thing" och min son skulle vara "Max" för Halloween i år. "Max" dräkten var handsydda och anpassad från ett mönster samt utseendet på dräkten i senaste fi...

Där Wild Things Are Max kostym för alla storlekar

Huvudpersonen, Max, i Where the Wild Things Are verkar vara en populär kostym för barn i år men när noclothes ville vara vara Max för Halloween, hon kunde inte hitta en kostym för en vuxen och bad mig att göra en för henne. Självklart sa jag ja!Det k...

Där Wild Things Are plantskola

detta är en bild instructable visar förloppet för min sons dagis som jag dekorerat med väggmålningar från Maurice Sendaks bok "Where the Wild Things Are". Det var min favoritbok som barn och ville dela det med min lilla kille. Jag började på dag...

Där Wild Things Are KW kostym

Hej världen, jag blev inspirerad av KW kostym jag såg på denna webbplats och min dotter Natalia älskar Where The Wild Things Are så bestämde mig för att prova på att göra det och lyckligtvis visade det sig ok. Halloween är inte att stora av en affär...

Där Wild Things Are Max kostym

min man och jag gjorde Max wolf passar varifrån Wild Things are i år för våra 5 år gamla. Han faktiskt vann 2009 Virginia Zoo Boo klädedräkt strid för sin åldersgrupp den 1 November.Kroppen var gjord med en McCall 5956 gris Monkey hund kostym mönster...

Där wild things are KW och Carol

vi älskade "om wild things are" tecken så mycket och mina tvillingdöttrar ville verkligen vara dem för Halloween. Jag åkte till jobbet på det med kartong, gamla pälsar, fur remnanats, en gammal leopard dräkt från år sedan, djurens hus tofflor oc...

Där Wild Things are Carol/Moshie kostym

bestämde jag mig för halloween jag vill vara en vild sak från bok och nya filmen där wild things are. mamma och pappa ville ha något att göra med att göra min kostym, så jag var tvungen att göra det helt av mig själv. (detta min första tutorial på så...

Där Wild Things Are Max krona

låt de vilda bråk börjar!Hand virkade i gyllene gult garn i samma stil som Max bär som han leder the Wild Things!...

Där Wild Things Are väggen konsten

jag älskar där Wild Things Are. Det är en av mina mest favorit böcker från min barndom. Jag ville göra något som jag kunde hänga på väggen och tänkte eftersom jag kunde använda en laserskärare nu, varför inte göra det?Denna väggbonad är tillverkat i...

Dräkter: Spartanerna från 300 och Max varifrån Wild Things Are

tillbaka när filmen 300 kom ut, några vänner och jag bestämde att det skulle vara kul att göra en uppsättning av spartanska kostymer. Spartanerna i 300 slitage ett par bitar av rustning... och inte mycket annat, vilket var bra eftersom rustningen var...

Där Wild Things Are

jag älskar boken och filmen! Jag ville göra något som hedrade dem båda!Glöm inte att lämna kommentarer, rösta, följa, vad-har-du!Vanliga material som behövs:Duck TapeVarmlimma (massor)Faux päls tygSculpeyEpoxiSkumPlasti-DipGamla/billiga skorGamla/bil...

Där Wild Things Are, Carol och Max kostym

Ända sedan jag läste denna bok som barn jag har velat vara Max! Se filmen tog mig tillbaka till min barndom dagdrömmar. Jag behövde bara en vild sak att slutföra min look. Lyckligtvis är min man en bra sport! När jag nämnde min kostym idé för honom s...

Enkelt sätt att göra pärlstav armband-DIY armband i triple färgade Panama hatt mönster

detta DIY armband handledning kommer att visa dig ett vanligt sätt att göra pärlstav armband i 3-färgad Panama hatt mönster; Det är verkligen enkelt att göra, kommer du njuta av det!Steg 1: gör övre änden 1: a, klipp 5 delar svart nylon trådar varje...

Hur man spelar "wild thing"

Det är kul att play.but först måste du vetaSteg 1: hitta en pick först måste du hitta en plockning eller köpa en. (om du redan en pick än hoppa över detta)Steg 2: att placera en G detta är ett G-ackord när du gör denna strum två gångerSteg 3: placera...

Legenden om Zelda: Links hatt + mönster

jag behövde en "elf" hatt för kommande jul, och jag tänkte för mig själv, "varför inte göra det multifunktionella?" Så, inte bara kan du använda denna toasty varm mössa som en tomte, men du kan använda den som länk från The Legend of Z...

Adventure Time: Finns hatt + mönster

Det ursprungliga mönstret för denna hatt gjordes tillbaka när äventyr tid var en kort visas på Nickelodeon, och sedan efter det misslyckats med att göra något i nätverket, det gjorde det väg till internet. Denna hatt är mycket mer som den ursprunglig...

Sy en Louise Belcher / Bobs hamburgare hat

Louise Belcher!!!Jag tog en hel del formatering cues och mönster design idén från...Sy en Where the Wild Things Are hatt + mönster! av jessyratfinkDenna mössa är inte för mig men jag kommer medger gärna att jag har burit detta för ett par timmar nu o...

Louise Belcher kostym - Bobs hamburgare

Jag gillar verkligen showen Bobs hamburgare, särskilt Louise Belcher. Hon är lustiga. Jag bestämde mig för att vara henne för Halloween och kunde piska upp detta i en helg (det gick förmodligen i en halv dag, men jag får lata och distraherad lätt). D...