Tipsy krukor Tower Plantermin man såg denna lera potten tower i någons trädgård flera år sedan och jag bara var tvungen att räkna ut hur man gör en. Jag hittade lite mycket begränsad information online och lärde sig de kallades berusad krukor. Jag har också fullständiga instruktioner på min hemsida som en PDF Printer vänlig version av instruktionerna. Detta projekt har även synts i April / maj 2009 frågan av fåglar och blom. http://www.gardensandcrafts.com/tipsypots.html

Detta är ett bra sätt att utnyttja alla de lerkrukor samlar vi trädgårdsmästare någon gång under åren. Att ha alla växter på ett ställe sparar tid och vatten.

Dessutom begränsa inte sig till bara lerkrukor, kan du använda något relativt runda föremål med ett hål i botten. Jag gjorde också en snygg version av gamla te vattenkokare, som du kan visa på webbplatslänken jag gav ovan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Krukor och plantera örter för nybörjare

Första sak kommer du att behöva samla leveranser. Du behöver:-En liten påse krukväxtjord-4 krukor och vatten plattorna (vatten brickor kommer normalt med krukor)-Vid minst fyra olika färger vatten bevis färg-Penslar-Vatten, disponibel cup, papper han...

Navagating en Dollar Store för Instructables Hacks!

Naturligtvis surfar dollar butiker är inte helt ny för många Instructables användare - men kanske du aldrig har angett att en av dessa budget vänliga platser för leveranser.Detta är Instructable för dig!Såg du något på Instructables eller Pinterest d...

Superhjälte-logotypen målade krukor

när jag bestämde mig att köpa den bedårande lilla kaktusar och krukor att plantera dem i på mitt kvarter OSH, jag även till mig själv: Varför inte måla dem med Stålmannen och batman logotyper?!För en liten bakgrund info har jag en enorm besatthet av...

Miniatyr på bakgården

Vad sägs om barnen när de är på bakgården. Här är en miniatyr trädgård att hålla deras feer kommer!!!Detta är ett fullfjädrat levande mini trädgård (18 "X 11" inches) med riktiga växter.Leveranser jag använt (men jag har gett leverans alternativ...

Omplantering växter

våra växter växer upp mycket sunt, så vi återplanteras dem i större krukor: DDetta är vad du behöver: nya plnat krukor, smuts, vatten och växter!Steg 1: Förbered växterna Dessa är de växter vi planterade för tre veckor sedan. De växer mycket bra:) Vi...

Plantera krukor med stativ av återvunnet material

i detta projekt du behöver.PlastflaskorSpik & hammareWire & TängerWoodsSteg 1: krukor med stå från återvunnet material göra den trä sticker du behöver skära trä i samma storlek och göra lite "V" stile.Steg 2: efter att du gjort din bas n...

Hur att plantera grönsaker eller växter (i krukväxt krukor)

här är en stor sak för frigjorda barn (som mig) som njuta av att få lite smutsig, men inte får av sina föräldrar att gräva ett hål i trädgården. Detta är också för personer som bor i surburan områden och hatar när ekorrar/fåglar/hoboes äta sina gröns...

"Sideways" plantera krukor från plastflaskor

Jag gjorde nyligen en vertikal trädgård och den översta raden i flaskor var för nära taket.Så jag var tvungen att ändra dessa flaskor för "sidledes växande.Här är hur jag gjorde det.Steg 1: verktygLågteknologiska gick jag på den här.Behöver du en kni...

3 x 1 långtidsvattnande planter

Om du vill hålla saker självförsörjande i din trädgård, återvinna och göra det bästa av små utrymmen detta instructable är för dig! Vi kommer att göra en långtidsvattnande planter av återvunna plastflaskor och lite tyg. Är du redo? Allt du behöver är...

Barrel Planter

Fat PlanterDetta är mitt första inlägg och jag måste erkänna detta är inte min ursprungliga idé, jag såg det i en annan blogg på nätet så jag tyckte att försöka det själv.Det hela började som jag hade en Douglas Fir tree som hade vuxit ur sin pott, j...

Biologiskt nedbrytbart tidningen krukor

Jag skulle inkludera Origami tidningen krukor med min tidigare Instructable, återvunnet Groddplanta krukor, som jag använder återvunnet tidningspapper för att göra dem. Instruktionerna är lite mer komplicerat och jag insåg att de förtjänade sin egen...

Biologiskt nedbrytbart toalettpapper rulla Groddplanta krukor

Med dessa lätt att göra biologiskt nedbrytbart krukor finns det ingen anledning att gå ut och köpa dyra torv krukor. Detta är den perfekta storleken för normalstora plantor. Stora frön som solrosfrön inte passar för en förrätt potten denna storlek me...

Själv vattning planter från mjölkpaket

Här är en idé för ett billigt och enkelt sätt att göra en egen vattning planter från ett mjölkpaket. Perfekt för skolarbeten, hem trädgårdsarbete projekt etc.Steg 1: Skär kartongenEfter rengöring av mjölkpaket klippte du det omkring två tredjedelar a...

Lösningar på hydroponiska problem (avsaknaden av rot-Plant stöd)

detta är nästa upplaga av min billiga och på hem hydroponiska trädgård serien. Idag märkte jag att min citron basilika och italiensk basilika har kollapsat på sig själv. Jag planerade byggnaden emballerade i helgen (samma metod), men jag var tvungen...

Betong planter och betong "kudde" plattan

Detta är mitt första försök att göra en konkret planter med en tefat/betongplatta med kudde-liknande konsistens. Efter snubbla på dessa två underbara instructables här och härJag trodde jag var tvungen att prova dem. För mögel använde jag 2 plastkruk...

Söta konkreta Planter

Dessa söta konkreta planters är ett bedårande komplement till alla hem eller trädgård! Formarna är tillverkade av återvinningsbart material och konkreta mix är mycket billig att köpa. Du kan växla upp växterna i dessa krukor att ge dessa små killarna...

Bänk och Planter

Detta är den nästan färdig kombinationen av ett hörn bänk och Planter. Det finns faktiskt två bänkar (120x40cm) och ett mindre, hälften i längd (60x40cm) kombinerat med en planter (40x40cm), som kan placeras i trädgården eller utanför ger möjlighet a...

Förhöjda Planter Raised säng

Jag kunde inte hitta en instructable för en upphöjd bädd planterade att vi gillade så jag beslöt att göra en. Kommer att försöka vara så noggrann som möjligt men behålla ihåg detta är min första instructable och första stora woodworking projekt. Plan...

Elefant (eller något annat) Planter

I detta Instructable, kommer jag att skapa en planter för konstgjorda suckulenter ur en jumbo plast leksak djur.Leksaken jag råkade plocka för detta Instructable är en elefant, men du kan plocka några andra djur youd som. Nyckeln är att leksaken måst...