Söta konkreta PlanterDessa söta konkreta planters är ett bedårande komplement till alla hem eller trädgård! Formarna är tillverkade av återvinningsbart material och konkreta mix är mycket billig att köpa. Du kan växla upp växterna i dessa krukor att ge dessa små killarna en fräsch ny "göra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Draperad konkreta Planter

När det gäller vidga gränserna för cementbaserade material, är Willy Guhl arbeta för schweiziska fiber cement tillverkare, Eternit, några av de tidigaste och bästa. Loop stol han designat 1954 tänja på gränserna för materialet då, och även i dag ser...

Metalliska doppade konkreta Planter

Med metalliclack för DIY projekt är så populära dessa som det borde nästan ha en egen kategori. Denna finish ser särskilt bra på betong, lägga lite glam till en ekologisk yta. I det här inlägget kommer jag att visa dig hur du använder återanvändbar p...

Betong planter och betong "kudde" plattan

Detta är mitt första försök att göra en konkret planter med en tefat/betongplatta med kudde-liknande konsistens. Efter snubbla på dessa två underbara instructables här och härJag trodde jag var tvungen att prova dem. För mögel använde jag 2 plastkruk...

Vatten marmor Paint stora saker!

Jag är säker på att du har sett alla de kallt vatten marmor färger av naglar och små saker, men jag ville göra denna typ av målning på större objekt. Någonstans på internet hittade jag en blogg som nämns med sprayfärg istället för nagellack. Den främ...

Förbättra min bakgård plattform

ca 8 år sedan jag bygga en fin plattform i min trädgård från byggnadsställningar plankor. Det fungerade bra men var inte för evigt eftersom jag inte målat den inte heller tog jag andra åtgärder för att bevara det, förutom byter två plankor efter någr...

Flammande bägaren

Riktig eld är ett stort nej nej för halloween med 100-tals barn gå runt att röra allt. Vår flammande bägaren var lite lättare att hantera.Steg 1: byggstenar Inga växter kom till skada i skapandet av denna prop, men några förflyttades ett tag. Faux ko...

Konkreta sfären Planter eller vatten-funktionen

Dessa dekorativa konkreta områden kan användas för små växter eller örter, eller spraya insidan med Rust-Oleum metallic, pop i ett ljus, och lägga till unik belysning till ditt nästa utomhus evenemang. Skiktad bandage ochRockset gör det konkreta områ...

Cupcake konkreta Planters

Jag såg på en tom cupcake fack (efter att ha ätit alla muffins... på min äga) och trodde det skulle göra den perfekta formen för små saftiga plantageägare. Cupcake facket skulle lägga en dekorativ kant till konkreta plantageägarna och var precis rätt...

DIY konkreta glasunderlägg

Efter att ha konkreta plantageägarna jag hade några konkreta mix kvar men de var inte tillräckligt för att göra en annan planter så jag hade att komma med en idé att använda dem. Så fort jag såg den liten flat skålen som i köket jag tänkt på att göra...

DIY konkreta Planters

Detta instructable visar dig hur man gör dessa konkreta plantageägarna i några enkla steg. Plantageägarna ser rustika och lägga till lite gyllene design hjälper för att bli av med det vanliga utseendet.Steg 1: Material som behövsFör att göra denna ge...

Konkreta dammen

idén att bygga en damm fick aldrig genom mitt sinne eftersom jag tyckte var mycket utrymme som behövs (vilket är fallet för större men inte små). Så när mina föräldrar bestämde sig att det var dags för oss att göra renovering både i huset och gården,...

Betong Planter

gilla min sida på -https://www.Facebook.com/ATG.Against.The.grainSteg 1: Verktyg & tillbehörVad behöver du?-1 x väska av betong-4 x koppar-Betong formsättning-Kisel-Gnid ut pistol-Jord-Suckulenter (ditt val av växter)Steg 2: Skär formsättning 1. skap...

Hur man gör konkreta trädet ringar

varför göra "träd ringar"? du frågar. Som en del av ett landskap, ett träd är en mycket speciell växt och för att ge det en mer formell air och förbättra sin plats i trädgården, en tree-ring tillför denna formalitet och "klass" till sc...

Gör en Planter passar för en kung!

Nyligen har jag köpt några kliva sten formar för att göra en gångväg i trädgården. Jag gillar verkligen konsten i språngbrädor och idén kom till mig att göra en uppvisning som skulle införliva en målade, detaljerad språngbräda som en av de side panel...

Gör unika odlare med konkreta

för att fylla ett behov och vara kreativ på samma gång, jag bestämde mig att göra mina egna krukor och trädgård bitar från konkreta mix som är mycket rimlig kostnad och är inte så svårt att arbeta med. Jag visar flera olika krukor-fontän-och enkla fo...

Vertikala pall planter med automatisk vatten cykling. Ingen vattning!

Kolla in AMAZING luftbro videon! Jag har kollat (med manometer) och ca 0.2 psi har pumpat vatten till över 6 ft hög. (Den arbetat hela natten med hjälp av 3/16 tums slang). Det hela pall planter som fungerar bra efter några ändringar av den ursprungl...

Planter från pall timmer

Jag ville en planter så jag kunde växa några grönsaker - som min nya trädgård består av konkreta och mycket gamla buskar. De var förvånansvärt dyrt från välkända utsäde leverantör. Så jag bestämde mig att göra min egen för (nästan) gratis, börjar med...

Konkreta svamp--Gården Art

Som gården inredning som är lite annorlunda? Vad sägs om att göra dig några konkreta svampar? De är billigt och enkelt!Varningar: Som med alla projekt behöver du ta lämpliga försiktighetsåtgärder. Läs säkerhetsanvisningarna på produkterna och följ de...

Campbell Planter - fullt 3D tryckt själv vattning Planter

Varje dag vi generera ton avfall, kasta vi bort saker som kan vara riktigt bra i rätt sammanhang. Start från denna punkt, jag har försökt att kombinera potentialen i 3D-utskrifter med en av de vanligaste typerna av avfall: mat och dryck burkar. Resul...