Trä tenn med gängad lockFör några dagar sedan jag kom över en slot fräs med 30mm diameter och 4mm blad höjd och frågade mig själv om detta vore lämplig klippa trådar i trä? Så jag bestämde mig att ge det ett försök och göra en liten trälåda med en 120 x 8mm thead.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pop kan döda släppa: Göra en pop kan med dolda, gängad lock.

Skkk! få... Okej, är de borta. Du kan få nu... Ledsen för det, men jag är just nu på flykt från dessa vakter och män i solglasögon. Vi måste ordna en död droppe med Tiger innan vi är fångade. Har några idéer? Är du en spion som behöver bygga en kvali...

Leva livet starkare med ett CAPS LOCK märke

gör du hitta dig själv oavbrutet med CAPS LOCK?Du kan nu uttrycka detta till alla genom att riva nyckeln bort tangentbordet och att göra säker de världen hör dig! 1111!!! 1!Platser du kanske vill bära detta;-Youtube konventioner, bara rulla upp och s...

Mynta tenn med slät topp

Det finns gott om bra mynta tenn projekt där ute. Det verkar kanske överflödig till post en annan men poängen här är inte det faktiskt färdiga arbetet men det billigt och enkelt sätt jag kom dit. Frågan med tenn är präglade toppen. Hur gör jag kvitta...

Förvaringslådor med japansk stil lock

Dessa förvaringslådor är tillverkade av 1/2 inch plywood. Locken har en självlåsande mekanism för japanska verktygslådor karakteristiska.Steg 1: Skär lista och verktyg som behövs Du kommer att behöva skära följande (alla mått är i tum)11.5 x 11.5 änd...

Ultra Mini Dart fall från en mynta tenn med en delar arrangör.

jag älskar myntverk. Särskilt när de kommer i en cool liten tenn som jag kan använda för något annat. Detta Instructable tar en Altoids smalls mynta tenn och omvandlar den till en dart-fall som är liten och fortfarande håller allt du kan tänkas behöv...

3D-printable split glödtråden spool med gängade gemensam

Denna 3D utskrivbara glödtråden spool mått 135 mm jag diameter (≈ 5 inches). Helt omständlig innehåller den ca 350 gram 1.75 mm glödtråden (≈ 12 uns). Det passar axlarna med en diameter på 16 mm eller mindre.Rullen är tillverkad av två separata delar...

Semester krans gjord med mjölk lock

detta är en fantastisk semester hantverk att göra med barnen. Det fungerar bra för många åldrar. Yngre barn kan dekorera före uppträdda garland med klistermärken. Äldre barn kan använda brev klistermärken för att stava ut fraser. När färdigheter ökar...

Dart fallet för fickan med glidande sinkans lock

Jag gjorde detta ungefär 20 år sedan, tillbaka i dag, när jag brukade ofta barer och ibland spela dart. De plast köpta fall var stor och ganska skrymmande; Jag ville ha något jag kunde bekvämt hålla i min ficka. Efter ett par öl jag tenderar att bli...

DIY magnetiska Locker påse

med skolan närmar sig snabbt, reklam finns överallt på tal om locker dekorationer och skolmaterial. Jag har haft oräkneliga problem med affären locker påsar. De som jag har haft tidigare är dyra, inte gjort robust nog, och saknar en stark magnetisk h...

Avledning kassaskåp / kan säker

här är hur man gör en skenmanöver säkert att butik/Dölj små värdesaker eller kontanter.Denna version har en skruv-off botten, så att hela kan plockas upp utan att falla isär och gips gör det jämförbar vikt att dess ursprungliga innehåll att lura dem...

3D-utskrifter gängade funktioner med Autodesk glödande kol och uppfinnaren

Se följa upp:En av de mest spännande framtidsutsikterna för 3D utskrift är att skapa användbara, funktionella delar på begäran som annars kan ta dagar eller veckor att förvärva. I ett försök att utforska en pragmatisk användningsfall för 3D-utskrifte...

Skapa anpassade metalldelar på vertikalstreck (med tenn och 3D tryckta formar)

Detta är en kort handledning som visar dig hur du kan göra metalldelar, hemma, på mindre än 1 timme, i några enkla steg.Om du gillar detta instructable kan du stödja mig med en titt på min IndieGoGo kampanj här; nu kan du få din LumiPocket 3D skrivar...

Snabb och enkel Mitered låda med lock - jag gjorde det på TechShop

denna enkla teknik kräver ingen fästelement och yeilds en låda med perfekt monterade lock. De sneda hörn är snabbt och enkelt och limmade montering kräver ingen fästelement. Använda denna teknik för att göra smycken lådor från pre fanerad MDF eller n...

Skydda ditt minne, med pappershanddukar & en mynta tenn

i detta korta Instructable kommer jag visa dig hur du skyddar din minne bricka från regelbundet missbruk, med pappershanddukar & en mynta tenn. Det knappast kostar något och fungerar mycket bra, så länge du inte sitta på den. Efter bryter en USB, bes...

Ultimate Survivor Paracord bälte med akut Pack spänne (Under $20)

Paracord bältet. Vad en sublim pjäs av utrustning, men hur dyrt att köpa. Inte nu längre! I detta instructable, jag ska visa dig inte bara hur hand-göra ett paracord bälte, men hur man gör en överlevnad pack spänne från en Altoids Smalls tin och husg...

Hemgjort smör/kärnmjölk. Man långt med en SawZall!

I detta Instructable kommer jag förklara hur jag göra hemgjord rå smör/kärnmjölk med min SAWZALL. Först är här en liten tillbaka historia. Jag älskar Instructables, gör mitt sinne fungerar på olika sätt. Utmaningarna är så spännande. Vissa gånger min...

Cookie tenn Banjo del 4: Bed Post Banjo

här är en fantastiskt ljud banjo kan du bygga på några timmar.Det är mycket lättare och lite tystare än en vanlig banjo.Den är baserad på de traditionella folk instrument sett i "Foxfire volym tre".Jag hade en utsmyckade poppel sängstolpe händig...

Cookie tenn tamburin

en annan medlem av familjen stora och välkända cookietinophone.I minst 3 år nu, har vi försökt att få våra folkdans lärare att lära oss en italiensk Tarantella. Deras huvudsakliga ursäkt att inte göra det. har alltid varit "men vi behöver tamburiner...

En hemgjord trä Gasifier som håller dig med ström efter rutnät misslyckas

Efter April 27, 2011 utbrott av tromber i delstaten Alabama var halv en miljon TVA kunder utan elektrisk ström i upp till fem dagar. Jag har bott i regionen i större delen av mitt liv, och detta var i särklass den längsta tidsperioden utan makt som j...