Snabb och enkel Mitered låda med lock - jag gjorde det på TechShopdenna enkla teknik kräver ingen fästelement och yeilds en låda med perfekt monterade lock. De sneda hörn är snabbt och enkelt och limmade montering kräver ingen fästelement. Använda denna teknik för att göra smycken lådor från pre fanerad MDF eller någon massivt trä från tall till exotiska lövträ. Det är också en utmärkt teknik för att göra en stå för ett samlarobjekt. Rutan demo gjordes med skrot MDF. Total tid från början till slut var ca 15 minuter om det kommer att ta längre tid för ditt första försök.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Shadow Box med Splines, jag gjorde det på TechShop

Hej alla, detta är min första instructables. Jag gjorde denna skugga ruta på TechShop. Om din trä är 4s4 är den enda klass du skulle behöva ta grundläggande trä butiken SBU. Vill du veta besök mer om TechShop www.techshop.wsSteg 1: Shadow Box med Spl...

Paracord filt / sovsäck kompression rem med handtag - jag gjorde det på TechShop!

Om du inte vet om TechShop ännu, kolla @ www.techshop.ws!Det kan bli frustrerande redovisade mjuk objekt som filtar eller kläder till en läger mark. Jag designade denna super lätt att göra rem att bära filtar; dock kan det också användas för andra ob...

Laser Etch vin Box lock - jag gjorde det på TechShop!

Hur man gör en lasergraverade vin box lock... på TechShop!Kom ihåg att följa alla säkerhetsbestämmelser, allvarligt! T.ex. på min TechShop sätta vi aldrig lasereffekt över 90%.Jag hade inte någonsin gjort något på laser när jag närmade mig detta proj...

Tormach CNC säkerhet och grundläggande användning klass (SBU) - Jag gjorde det på Techshop, Chandler

jag tog Techshop Tormach CNC mill klass häromdagen. Maskinen är mycket kapabel och för klassprojekt, vi gjorde denna flasköppnare för varje student. Klassen fokuserat på säkerhet och installation av arbetet i ett skruvstäd så eleverna kan säkert börj...

Hur du använder en CNC Router på Techshop för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i halv tum tjock björkplywood. Jag gjorde det på Techshop! Sa jag Techshop!

Hur man använder en CNC Router för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i ½ tum björkplywood. Jag gjorde det på Techshop!Detta är min första Instructable så tveka inte att lämna någon konstruktiv kritik i kommentarer, tack!V...

Hur man gör en lera lock flicka - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

http://www, techshop.wsJag har sett dessa lera lock flickor överallt och ville verkligen göra min egen. Nu när jag är medlem TechShop var det det första jag ville göra. Jag tog laserskärare / gravör klass igår kväll och med lite hjälp från en annan k...

Wood Shop säkerhet och grundläggande användning klass - jag gjorde det på Techshop, Chandler

jag tog trä butiken SBU på Techshop, Chandler Arizona och hade mycket roligt. Klassen fokuserar på säkerhet men vi är också verksamma tabell såg, Sammansatta geringssåg, drill press och disk sander att göra en liten hylla. Jag la ett par steg efter k...

Gör en enkel vattenpass Jigg för kniv slipning (ala bubbla jig). Jag gjorde det på Techshop

så vid slipning av kanten på en kniv, en av de hårda bitarna är att hålla vinkeln du håller blad på consisteant när du går tillbaka och tillbaka på båda sidor, särskilt vid slipning av den böjda delen.Detta gäller särskilt platt slipning.Om du inte v...

Hur till använda den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organinc plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc) jag gjorde det på TechShop

Hur man använder den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organiska plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc)Jag gjorde det på Techshop.Detta kommer att vara en riktigt kort och enkelt, men om du gör någon plåt bi...

En snabb och enkel gåva för en kreativ matlagning hushåll - jag gjorde det på TechShop San Jose

jag har varit medlem i San Jose TechShop sedan de öppnade sina dörrar, det är en underbar plats att skapa och/eller förstöra (med avsikt att återskapa något bättre, mer om det i en annan ' ibble). Det är också en fantastisk resurs för snabb och enkel...

Gör en reaktionär, gentlemannamässigt skulptur med 123D Make-jag gjorde det på TechShop

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en liten skulptur av en man som kommer att spela en enkel melodi när du tar bort hatten. Jag använder ofta 123D Make för projekt och jag gillar att hitta olika sätt att göra bruk av det. Denna särski...

Hur man färga tyg med läskpapper (jag gjorde det på TechShop!)

Först och främst vill jag säga att du behöver "blöder" mjukpapper. Den är utformad så att färgerna blöder ur papperet. Du kan göra en online-sökning och hitta flera ställen som säljer den.Du behöver också ett tyg som tar färgen. Jag har gjort de...

Gjutning med 123D Make (varm lim hästhuvud) - Jag gjorde det på TechShop

förra året jag experimenterat med att skapa kastar med 123D Make, därmed göra en 3D-modell till oavsett gjuten materiell kanske gillar. Jag skapade ihåliga avgjutningar med Make och efter montering dem som man skulle med någon 123D Make skapande, had...

Kontroll Arduino fungerar med en USB-styrenhet, ingen lödning krävs-jag gjorde det på TechShop

tidigare i år bestämde jag mig att det skulle vara kul att använda min kabelanslutna Xbox 360-handkontrollen för att styra Arduino projekt - i det här fallet en RGB LED. Den vanligaste metoden att göra det innebär dock att komma åt elektroniken inuti...

Terrarium med laser! Jag gjorde detta på techshop!

Vad som gör en söt terrarium, men bra idéer? Gör dig själv en använda laserskuret djur!Steg 1: Saker du behöver-Glaskärl. (Du kan ha en med lock eller med ut, om du har en utan lock du måste bara se till att dimma mossan med vatten varje par dagar. M...

Skapandet av en klistermärke Critter och transmogrification av sin själ till en multi-purpose digital fil (aka skärning, scanning och Live-spårning i en vektor fil) - Jag gjorde det på TechShop San Jose

jag upptäckte nyss att jag inte kan dra tillräckligt väl för att tillfredsställa mina egna förväntningar, men jag har alltid varit riktigt bra med mina händer. Jag jobbar på ett FedEx-kontor, och märkte att när vi ser ett paket, systemet skrivs bara...

Hur man drar en radio kontroll segelbåt skrovet att göra med laser skär trä på Autodesk Inventor. Jag gjorde det på Techshop

syftet med detta instructable är att gå igenom processen för hur du skapar en 3D-modell av en båt skrov som används för att skapa en radio kontroll segelbåt. Denna del kommer att gå igenom processen att skapa modellen i CAD så att delar kan vara lase...

Med hjälp av Arduino grunderna - potentiometrar - jag gjorde det på TechShop

potentiometrar har många användningsområden i elektronik. De är i huvudsak ett variabelt motstånd. Kombinera detta med det faktum att en Arduino är kan läsa analoga spänningar, detta kan förvandla en potentiometer till något liknande en kontinuerlig...

Multiplexering med Arduino - transistorer (jag gjorde det på techshop)

syftet med detta instructable är att ge en steg för steg instruktion om genomförandet multiplexing med transistorer. De första stegen kommer att införa Multiplexing, transistorer och när de ska användas.Jag arbetade på en binär klocka projektet på te...