Multiplexering med Arduino - transistorer (jag gjorde det på techshop)syftet med detta instructable är att ge en steg för steg instruktion om genomförandet multiplexing med transistorer. De första stegen kommer att införa Multiplexing, transistorer och när de ska användas.

Jag arbetade på en binär klocka projektet på techshop och beslutat att göra en instructable på Multiplexing med transistorer. Jag planerar senare att också göra en instructable på Multiplexing använder SKIFT register när du är klar kommer jag länka den.

Du behöver följande för att kopiera mitt exempel i senare steg.
9 - lysdioder
6 - NPN-transistorer
6-1k ohm motstånd
3 - strömbegränsande motstånd (220 ohm)
Arduino Uno
Skärbräda
hoppare ledningar

Jag kommer alltid rekommendera tayda elektronik för dessa delar, de har bra priser och produkter för amatörer. Ibland om du kolla deras facebook-sida ger de 15% kuponger på hela beställningar! http://www.taydaelectronics.com/

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en reaktionär, gentlemannamässigt skulptur med 123D Make-jag gjorde det på TechShop

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en liten skulptur av en man som kommer att spela en enkel melodi när du tar bort hatten. Jag använder ofta 123D Make för projekt och jag gillar att hitta olika sätt att göra bruk av det. Denna särski...

Hur man färga tyg med läskpapper (jag gjorde det på TechShop!)

Först och främst vill jag säga att du behöver "blöder" mjukpapper. Den är utformad så att färgerna blöder ur papperet. Du kan göra en online-sökning och hitta flera ställen som säljer den.Du behöver också ett tyg som tar färgen. Jag har gjort de...

Arduino powered 7seg ledde display med Port Manipulation - jag gjorde det på TechShop

tid för något lite mer avancerat. Direkt Port Manipulation. Normalt när du använder Arduino programvara, är faktiska logiken bakom ändra värdena i pins abstraherade bort med digitalRead och digitalWrite. Nu, för de flesta som är bara bra. Men det har...

Bootloading och montering Arduino Atmega328 - jag gjorde det på TechShop

detta Instructable visar hur bootload och montera en Atmega328, Atmega328p eller Atmega328p-pu för alla projekt. Detta är ett bra sätt att spara pengar genom att köpa Atmega328 dopp paketet microcontrollers istället för att använda Arduino utveckling...

ATTiny drivs Arduino projekt - jag gjorde det på TechShop

Arduino är en bra plattform. Ingen fråga. Men vad händer om jag sa att du kan ta din hela styrelsen och komprimera den till små paket. Och jag menar verkligen liten. Chipet på bilden är en ATTiny84, och det är den stora versionen. Så om ditt projekt...

Flytande hylla med hemliga fack (jag gjorde det på TechShop!)

Denna hylla inspirerades av "brist" hyllan kan du köpa på Ikea. Jag har många av dem och gillar verkligen hur minimal de är, men eftersom de är i grunden en låda hänger på väggen jag inte gillade förloradt av "inre rum". Så för att lös...

Att göra en försedda med bostäder med 3D-skrivare - jag gjorde det på TechShop

följande är en instructable på att göra en uthärda, mutter, etc bostäder på Techshop. http://www.Techshop.wsSteg 1:Välj och Köp betydelse enligt din ansökan. Det finns olika alternativ på ebay. Design en bostäder med ett CAD program med du vet. Även...

Terrarium med laser! Jag gjorde detta på techshop!

Vad som gör en söt terrarium, men bra idéer? Gör dig själv en använda laserskuret djur!Steg 1: Saker du behöver-Glaskärl. (Du kan ha en med lock eller med ut, om du har en utan lock du måste bara se till att dimma mossan med vatten varje par dagar. M...

Hur jag gjorde en etsad pussel med en ram-jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är en cool liten pussel som passar i en träram.Steg 1: Samla dig material Saker du behöver:en bit av trä 12 "x 8" x3/4"en bit av trä 12 "x 8" x1/2"En linjalEn pennaEn brad spikpistolEn hand routerE...

Arduino powered servo kontroll - jag gjorde det på TechShop

servon är otroligt bra att göra "saker" flytta. Men för att göra det där flyttar du måste kontrollera det på något sätt. Lyckligtvis, arduino gör det otroligt lätt att göra och kan göras med något som en potentiometer. Potentiometern vänder och...

Shadow Box med Splines, jag gjorde det på TechShop

Hej alla, detta är min första instructables. Jag gjorde denna skugga ruta på TechShop. Om din trä är 4s4 är den enda klass du skulle behöva ta grundläggande trä butiken SBU. Vill du veta besök mer om TechShop www.techshop.wsSteg 1: Shadow Box med Spl...

Snabb och enkel Mitered låda med lock - jag gjorde det på TechShop

denna enkla teknik kräver ingen fästelement och yeilds en låda med perfekt monterade lock. De sneda hörn är snabbt och enkelt och limmade montering kräver ingen fästelement. Använda denna teknik för att göra smycken lådor från pre fanerad MDF eller n...

Hur man gör en lera lock flicka - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

http://www, techshop.wsJag har sett dessa lera lock flickor överallt och ville verkligen göra min egen. Nu när jag är medlem TechShop var det det första jag ville göra. Jag tog laserskärare / gravör klass igår kväll och med lite hjälp från en annan k...

Styckning plywood delar på en laserskärare. Jag gjorde det på Techshop

syftet med detta instructable är att beskriva de inställningar jag har haft framgång med i skära ut 1/8" och 3/16" plywood för modell flygplandelar. Detta är för att använda 5 ply flygplan 1/8" ply och 4 ply flygplan 3/16" ply. Detta ä...

Hur jag gjorde en uppsättning av fyra tärningarna. Jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsTärningarna är antika och kraftfull slumpgeneratorer. Vanligast, är dice förknippade med spel för kul eller fritid. Spel av tärningarna har dock började och slutade wars, flyttade civilisationer och beslutade många ett öde. Dett...

AutoCAD Trotec laser - jag gjorde det på TechShop!

Jag har sett många awesome modeller som skapats på Trotec gravörens som medlem Techshop. Dessa projekt omfattar mönster som är både skära och etsade i olika material inklusive plywood, lucite och glas. Efter att ha tagit en klass på Trotec laser, var...

Balsa kasta segelflygplan, jag gjorde det på TechShop

detta är en enkel hand kasta glider gjord av balsa. Det kan kastas normalt, diskuterade kastade eller av rubberband/bungee katapult. Den är tillverkad av 1/8" ark balsa. Detta skapades som ett projekt att öva 3D-modellering ett flerdelat objekt om Au...

Android Tablet PS3 / Xbox360 styrenheten Mount - jag gjorde det på TechShop

den nya Nexus 7 är en fantastisk spelplattform. Men för vissa av användning, den heliga Graalen är att ha en rörlig gaming power med bättre kontroller från en fysisk gamepad. Pekskärmskontrollerna kan bara gå så långt.I detta instructable, jag går om...

Polotröja till Vest-jag gjorde det på TechShop!

jag gjorde det på TechShop! Idag använde jag deras seende maskiner. Maskinerna är lätt tillgängliga tillsammans med oavsett material är runt (dvs. tråd, saxar, nålar, järn, spray stärkelse), tillsammans med en stor fungerande utrymme. Jag började gen...