Tyska russinkaka aka The Most Delicious tårta någonsinDenna kaka är en av de bästa kakor jag någonsin har gjort eller haft själv innan, om jag får vara så kaxig! :)

Det finns några saker som gör det så läcker; de saftiga, söta plommon, mjukt (och inte torka) tårta, streusel på toppen och slutligen, det är så lätt för att göra!

Plommon är i säsong från om maj-oktober, så dra nytta och göra så många av dessa kakor som möjligt. Eftersom plommonet är också en av världens mest hälsosamma frukter, skulle jag hävda att denna kaka måste finnas något hälsosamt, du håller inte?!

RÄTTVIS VARNING:

Denna tårta är gjord med Quark, som är en typ av ost/mjölkprodukt som är mycket vanligt i tysk mat. I USA är det ganska svårt att hitta den, men inte omöjligt! De säljer en liten-liten behållare på Whole Foods exempelvis för en jättestor $6 (från Vermont Creamery)! Men oroa dig inte, jag är vägen framför dig, titta här.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Spela allt från NES till Xbox med Skittlespider asshole aka "The grej"

detta Instructable är för Skittlespider asshole (alla tillsammans System) kallas även "Grej"Detta projekt visade sig vara svårare än väntat. I några sätt var lättare också, så jag inte kan säga att det var en övergripande svårt eller lätt projek...

Högt objekt buller leksak (AKA The Arduino ljud maskin)

okej, okej, jag vet att ni alla undrade vad jag hittills.Jag älskar syntar och så, jag byggde detta. Det finns tre saker som kan fånga min uppmärksamhet: syntar, förstärkare och gratis. Häromdagen (egentligen var det bara torsdag) var jag cruising ru...

Biorum och bar (aka "The Man Cave")

detta instructable är den första lite större arbete jag har gjort. Det var inte för svag hearted. Nyligen köpte jag ett stort hus (det är därför jag har varit så dålig på att svara på några av mina instructables) och det har varit en hel del arbete!M...

DIY motorstarka slangbella på de billiga, AKA "The MasherSling"

bor i staten New York, jag har nyligen och tyvärr fick reda på att slangbellor, från ödmjuk Y-shaped-stick-and-rubber-band redneck tävlande ända upp till handleden raketer som kan döda ett djur 15 pund.Så, att vara en uppfinningsrik idiot av alla yrk...

Färg kort ändra - aka - The CCC

en snabb men kraftfull effekt som visar ett kort hopplöst ändra rätt framför ögonen åskådare! Beviset, det heter faktiskt Erdnase färgen förändras, ibland kallas Houdini färgen förändras. Krediten går till Houdini själv för att skapa detta trick....

Transport stil Hearse (aka "The Sin Eater")

15 år sedan vi flyttade till landet och av Halloween träffade jag hade endast ett fåtal av våra grannar. Hoppas att få uppmärksamhet från likasinnade själar, jag visas några utomhus halloween objekt och några dagar senare ett anonymt brev (tillsamman...

Star strimma Aka The Mini Monster Knex vapen Of Mass Destruction

denna pistol inte behöver en introduktion bara titta på andra och tredje pic NUFF sa! (Ca 3-4 kartonger staplade inuti varandra en passform gick igenom alla men en tum av en röd stav)Denna pistol kombinerar kraften i en båge med en järnväg pistol/sla...

Lödning kakel (AKA The tabell Protector)

mina föräldrar börjar skrika åt mig för att få smält lödtenn och flussmedel rester på den tabellen vitt kakel. Det lossnar men är lite knepigt ibland.Detta var ett mycket lätt projekt att göra. Det kostar under $10 och kan göras i mindre än 5 minuter...

Steampunk CFLED (nära fokus ljus avger Drill) aka The SLB (Steampunk ljus Blaster)

dess en steampunk stil laser..Jag kallar det en "drill" främst eftersom1) Jag gillar inte vapen.2) lasern jag använde i det är en 250 MW röd-som människor använder ofta för bränning, etsning, etc...Men jag medger att det ser ut som en blaster ef...

Steampunk Retro fjärrkontroll (aka "The Brick')

De flesta fjärrkontroller ser ungefär samma, de tjänar ett syfte... de kunde ser bra också. Detta är för min Steampunk ljudsystem. Jag har inte sett någon steampunk fjärrkontroller på webben (googla "steampunk remote control" - virtuella sådana...

Snabb och lätt fågel skrämma - AKA The Auto försvarare

jag behöver en lösning på mitt duva problem! Mina bilar i en rak linje mellan två träd, och eftersom duvor inte är exakt diskriminera i deras val av släppa platser de är ofta målet. Jag lägger denna fågel skrämma tillsammans med delar från min projek...

This is the most simple and robust movie camera

Denna kamera är samlas in av oss helt för hand utan användning av modern teknik. Mekanismen av intermittent rörelse av den film som används i denna kamera kan du göra denna enhet de mest svåra förhållandena. Vi använde speciellt inte svarvar och prec...

Tyska russinkaka med timjan

Är det plommon säsong? Jag vet inte, men de skrattade åt mig i affären så jag köpte ett gäng! Jag minns min mamma att göra "Pflaumenkuchen" eller "Zwetschgendatschi" hela tiden. Recept här....

Den mest enkla Strawberry Chokladtårta någonsin!

Hej killar!Om du har extra 15 minuter av din tid här är ett bra sätt att spendera dem.Idag förberett jag för dig en av mina favorit desserter. Det är jordgubbe choklad tårta.I steg hittar du ingredienser och video recept jag gjort.UPPMÄRKSAMHET: Bara...

Bästa födelsedagstårta någonsin

Det nedersta lagret är vit kaka med choklad iscing. Choklad cupcakes på topp... och socker kaka glasyr och strössel fuktad ovanpå!...

Vad Kvarken??? DIY tyska Quark

Quark, som uttalas som "kvark", är en typ av mejeriprodukt som är mycket vanligt i något tysktalande land, men kan också hittas i andra europeiska länder, med vissa variationer.Quark kan användas på många olika sätt. Jag tycker det är så populär...

Svampbob tårta

perfekt för fester, och... lite barn. Och mig.Steg 1: Tårtan Du har flera alternativ för själva kakan. Du kan köpa en tomt ark tårta, gör det från en mix, eller göra det på bra gammalt ärligt sätt och göra det från riksintressant som jag gjorde.För a...

Hur du gör din egen lagring värmare från strawcrete och sten - del 3 The Wall. Brico ecolo radiateur - 3. Bricolaje calentador ecológico - 3.

Med strawcrete börjar torka, jag tog bort mögel och lämnade den för några dagar för att låta luften cirkulera runt den tills det hade härdat.Jag sedan placerade den i position på härden och vedspis fortfarande på plats, började bygga trä fönsterlucko...

Hur man gör Pumpkin Spice tårta med lager och glasyr och allt!

Så du skulle vilja göra efterrätt för skördesäsongen, men pumpa paj verkar så passe. Tja, prova pumpa tårta. Denna kryddad behandla innehåller en söt kola och cream cheese frosting som kommer att slå dina strumpor off - förutsatt att du bär dem.Jag h...