Undrar kvinnan sköldVad som hände var, för några månader sedan min dotters lilla vän tvärs över gatan fick lite Ninja Turtle saker för sin födelsedag. Bland andra redskap fick han två skum svärd och några masker. När min unge gick över för att spela, var hon räckte ett svärd och en mask och berättade att göra sig redo. Inom några sekunder jagade hon honom runt på gården med hans eget svärd. Jag var så stolt! Jag bestämde mig där och då att hon behövde henne egna svärd och sköld set. En fin, hög kvalitet material; en släktklenod pjäs, handsnidade om ni så vill, av hennes pappa.

Ja, varade den tanken ca 3 minuter. När bruden av Scarydad jagade ner våra berserker Krigarprinsessan och gjort sin apologize, beslutades att en spetsig träpinne förmodligen inte var den bästa leksaken att ge en tre-åring.

Jag kunde tänka på ingen anledning varför hon inte borde ha en sköld, om och när hon frågade att temat för hennes födelsedagsfest vara Wonder Woman, plötsligt hade jag ett projekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Undrar kvinnan ladugårdsdörr Kite av She-Ra och Clara

Som en del av Mr Skinners projektet framtid klass på Escalante Middle School, vi gjorde mjukpapper drakar, och skrev instruktioner att hjälpa andra människor att göra dem också! Detta är vår ladugårdsdörr drake med undrar kvinna logotyp.Detta är en m...

UNDRAR kvinnan smink (Batman vs Superman)

HEJ ALLA! I'ts var ett tag sedan jag inte inlägg Instructables... Jag är så ledsen :(Men här är jag igen! Denna gång med en av mina favorit Makeup Tutorials hittills... Här är det undrar kvinna MAKEUP TUTORIAL :) Och det är inte bara ett vanligt WW,...

Undrar kvinnan kork underlägg

jag använde 1/4 tum cork och gjorde en trio av underbara glasunderlägg för mig själv, sedan alla andra i huset fick en cool retro super hero cork thingummie. :)Varje coaster åtgärder 4 inches med 3 1/2 inches.Jag gjorde en egen stencil för logotypen...

Undrar kvinnan Emblem - trä och kåda

Vår lilla Justice League / DC mur är på väg fint. Hittills har vi gjort en Superman och Batman emblem och trodde att det bara är meningsfullt att göra Wonder Woman emblem nästa. Vi använde för den här är lite annorlunda, men. Vi tog ett förslag från...

Hur konvertera Barbie i Wonder Woman!

Tillbaka i dag lekte jag med Barbie och hennes politiskt korrekta vänner. Men, verkligen, hon kan inte lyfta en fjäder bredvid Wonder Woman, sex-foot-tall Amazon superhjälte som är "vacker som Afrodite, klok som Athena, starkare än Hercules, och snab...

Ordet tjej och kapten Huggy ansikte kostymer

förra året för Halloween min dotter ville vara sin favorit superhjälte ordet flicka, (från PBS ) och hennes lillasyster, att vara för ung för att klaga, var lojala sidekick, kapten Huggyface. Kostymerna var lätt. och billig. För ordet flicka fick jag...

Detaljerad undrar kvinna kostym

Jag kanske först säga vill jag ägna detta instructable till min fru. Hon är glädjen i mitt liv och håller mig kommer när tiderna är hårda. Hon är kvinnan wonder!Detta har varit ett fantastiskt projekt för mig och jag har lärt mig mycket om kvinnliga...

Ett ark undrar - hemlagad "Boxed" kort

vill ge ut hemgjorda julkort men har inte tillräckligt med tid att göra 50 olika kort? Vad händer om kan du enkelt göra dem 12 åt gången? Du kan göra det med hjälp av ett ark undrar (OSW) teknik. Detta gör 10-12 eller fler kort (beroende på den mall...

Kid hantverk – undrar vante

detta är en super snabb och enkel Kid Craft, The Wonder vante. Gjort från mikrofiberduk är det både hållbara, multi funktionell och barn älskar dem. Eftersom mikrofiberduk är super mjuk och luddfri det kan användas för nästan vad som helst skonsam no...

Hur man gör en Anton catcher / spåkvinnan

instruktioner1. hitta en vän och be dem att tänka på en fråga att ställa spåkvinnan. Som "kommer jag klara mitt test"?2. nu får dem att välja en färg på en av sidorna. Skriv ut den färg som de har valt, flytta spåkvinnan sida till sida i tid med...

Origami spåkvinnan! :)

en rolig sak att lära dina barn att göra så att de kan spela med sina vänner och berätta för dem sina förmögenheter :DSteg 1: material du behöver - kvadratiska papper. (helst)-plant underlag. (tills du får tillräckligt bra utan en) -5-10 minuter på d...

Spela med spåkvinnan! :)

jag kommer att visa dig hur man spelar med en origami spåkvinnan :)Steg 1: Skriva :) efter att du gjort gör förmögenhet berätta måste skriva öden på det och lite andra saker. på ut sidan viftar du håller fingrarna i du skriva nummer eller namn eller...

Hur man gör en undrar Box spis/kylare

några år sedan en vän visade upp vid en sammankomst med en fryst saft paj som hade rest en lång sträcka och var fortfarande frusen fast. "Hur?" fick frågan och svaret var "Min undrar Box". Det var min första introduktion till undrar Bo...

Alex undrar penna

att ha önskade att expandera min ink märkning verktyg jag beslutat att köpa en pensel-penna, jag köpte Pentel pensel penna och provade ut på Bristol styrelsen jag brukar arbeta med och det var allt bra. Dock flera dagar senare jag gjorde en smutsfläc...

Lil undrar kvinna kostym

jag älskar klassiker och denna Halloween, bestämde jag mig att göra en kostym till min dotter, och ingenting var bättre som min barndom drömmer hjälte: Wonder woman.Grejer:Röd Satin.Aluminiumfolie.Blå shorts.gyllene papper.Limmet.Hoppas du gillar det...

Lägga till en kylare till ett ATI alla i undrar 9600 VGA kort

The ATI All-in-Wonder-kort är ett stort värde för funktionerna, så jag är säker många som köpte en när de var tillgängliga. En anledning att de var ett stort värde var långsammare, billigare komponenter, så kortet kommer att göra mycket, bara långsam...

Hur man gör en spåkvinnan

De saker du behöver är mycket enkel:Paper♥pennakritor (valfritt)Steg 1: VikVik papper i en stor triangelSteg 2: Rip av extra bit Vik den rektangel bit och sedan slicka den för att slita av det jämnt.Steg 3: Vik igen Vik på mitten.Steg 4: Vik bara utv...

Laser skär ut undrar kvinna Decoupage

jag var faktiskt ny på denna webbplats och började leta efter inspiration om hur du använder den nya leksaken... laser... och jag kom över denna cool 3D träfanér spider man konst: Jag tänkte, Hej! Jag kan skapa en också, och jag kommer att lägga ytte...

Någonsin undrar vad som finns under huven på en genomsnittlig SD-kort?

jag hade ett SD-kort ett tag tillbaka som bara slutade fungera, ingenting jag gjorde för att återuppliva det fungerade. Så, som någon nyfiken kolleger skulle, jag dissekerade det. Bilderna jag presentera är min egen....