Urban Traveler överlevnad Tinjag har letat efter en instructable för en resenärer Kit, alla jag hittade var instructables på "Wilderness Survival burkar". Väl inte alla av oss går till vildmarken som mig, jag reser mycket för företag. Så jag satte ihop en "Urban Traveler överlevnad Tin" av några av de vanligaste saker som jag kan använda när jag är bortrest, små saker som är väldigt enkel men när du står inför en situation att du kinda behöver något och du inte behöver att lilla "sak" är det verkligen irriterande. Så jag satte ihop min första instructable.

Hoppas det hjälper Karl urban resenärer ute.

Min stads Travelers överlevnad tenn är i grunden
1. schweiziska + Tech Tin kom med min Utilikey
2. T1 visitkort av verktyget logik
3. en Paracord armband, från 9 fötter 550 Paracord
4. ett Paracord Keychain tillverkad av 3 fötter 550 Paracord
5. en vattentät Solitaire ficklampa av Maglight
6. en 8-i-1 Utilikey av Swiss-Tech
7. ett par spik Clippers

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini Altoids Urban överlevnad Tin

jag älskar tanken på en "överlevnad" kit i en Altoids tin men för mig den normala Altoids tin var för stor att bära runt i min ficka hela tiden och det var för tung. Jag behövde inte saker som en fisk krok eller vatten bevis matcher. Jag behövde...

Ultimate Altoids överlevnad Tin

Hej stötarna! Detta är min post för apokalypsen överlevnad tävling. En Altoids tin har mycket stora användningsområden, från telefon laddare till att lagra mynt osv, detta är den ultimata Altoids överlevnad Tin. Denna prydliga lilla överlevnad tin få...

Den ultimata överlevnad Tin

jag vet, jag vet exakt vad ditt tänkande "stor en annan överlevnad tin" men bara ta en titt. Några av de saker som jag har i denna sak inte visas i några andra tenn. Jag har förlagda så mycket grejer i denna tin att finns det bokstavligen ingen...

EDST (varje dag överlevnad Tin)

idag im kommer att visa dig min EDC (varje dag bär) överlevnad tin. Jag letade igenom Altoids tin survival kit och hittade en som en kille bär runt med honom varje dag. Jag lite grejer som han lade i det men också ändrade jag det lite.Hoppas du njute...

Ursprungliga Altoids överlevnad tin

en original, användbara överlevnad tin. Jag vet att det har funnits många andra före detta, men den här är toppen kvalitet och awesome.Steg 1: gör det Innan jag börjar, jag glömde att tillägga en viktig, avgörande sak som fortfarande passar. En liten...

Altoids mini överlevnad tin

I dag instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Altoids tin smalls överlevnad med några av viktigaste till din överlevnad.Du behöver dessa objekt.Altoids små-tomeltejpvatten bevis matcher och anfallarefisk krokarfiskelinaGemfolieoch fiske v...

Budget Altoids överlevnad tin

Detta är min ta på altoids survival kit. Jag ska gul sten i år och jag ville göra en överlevnad tenn precis vid värst. Först ut jag fortfarande arbetar på det och jag kommer nog lägga en bättre kniv senare men det är en budget kit så gick jag med vad...

Mini röran tenn överlevnad tin.

Det finns en hel del överlevnad tenn guider på här, men jag har fortfarande beslutat att göra en. Jag är en royal Marina kadett och har gjort denna överlevnad tenn med en massa trodde att lägga in i den. Jag har tagit det på alla av min kadett övning...

Altoids överlevnad Tin

har du någonsin varit rädd för att vara strandsatt på en ö eller förlorat på öken eller kanske ens är kvar på en vandring? väl detta kit inte kommer att förhindra detta men det kommer hjälpa dig att få av dessa situationer vid liv. Detta kit har alla...

Pocket överlevnad Tin

jag har blivit ombedd av ett antal personer att göra en Instructable på en liten "Altoids" typ överlevnad tenn.Någon typ av överlevnad kit du väljer att bära bör på ett minimum kunna förse dig med, kan du göra, eller gör det möjligt att förvärva...

Överlevnad Tin

Steg 1: Insidan Kniv, lättare, brand pack, zip slips, bomull, duck tape, och en tand plockaSteg 2: Brand Pack Ljus, 4 strike matcher och vatten bevis matcher...

En omfattande Altoids personlig överlevnad/varje dag bära Tin

Version 1.0Varje dag jag bär följande på mig minst: 2 knivar, 2 firestarters, 2 ficklampor, 2 multi verktyg, 2 paracord tillbehör och -naturligtvis - detta Altoids survival kit [som jag håller på att duplicera in i en Altoids Smalls Tin]. Jag har ock...

Överlevnad Altoids tin

Så wan du för att göra en utomhus överlevnad tin. i denna tutorial kommer jag gå över vad som är i en och hur du bestämmer vad du behöver i en.Så finns det 4 huvudsakliga "kit" som är:FireMat samlingShelter byggnadFörsta hjälpenDessa maj mycket...

3 osannolikt överlevnad träffar

Detta är en instructable att visa några osannolikt överlevnad artiklar som många människor bär på dem men inte tror de alternativa användningsområden de kan ha i överlevnad situationer.Steg 1: Objekt-kondom Att hålla en kondom i din go väska, överlev...

Altoids Tin Survival Kit V2

Steg 1: Skaffa Altoids Tin Altoids kan köpas på någon bekväm mart eller livsmedelsbutik. Jag har vanligtvis flera å bara för att jag tycker om dem!Steg 2: Bestäm syftet med artiklarna Som ni kan se, jag har ändrat detta kit från mitt tidigare inlägg....

Överlevnad snara Trap

Min snabb & lätt snara göra det hemma eller när du behöver det som allt du behöver bör i din överlevnad tin!Du behöver:Tråd av nylon Coated rostfritt stål Jag använder Grade A Silver Tiger Tail Beading tråd 0.35mmLjus En liten te ljus är perfekt (Glö...

En omfattande Bail Out Bag

Edit: Jag har lagt upp denna väska till YouTube! Känn dig fri att kolla in min kanal på: http://www.youtube.com/user/BudgetBugoutOm Altoids överlevnad burkar är kompakt, ännu till stor del ofta bristfälliga och bug-out väskor är besvärliga och oftast...

En faktisk Altoids Survival Kit för billiga

inte nämna några namn, men ofta gånger jag ser kit som ser ut som de väger 500 pounds och inte ens passar i din ficka. Detta kit är helt innesluten i burken, utom ranger bandet. Dock ranger bandet faktiskt ytterligare kompresser i kit, vilket gör det...

Hur du anpassar din Altoids Survival Kit

katastrofer som Japan 2011 och Katrina, påminna oss. Vår enda verktyg är vår överlevnad kunskap & vad vi har på oss eller inom räckhåll. Medan jag bär normalt en fanny väska eller ryggsäck, tar jag en Altoids Survival Kit på allvar. På ett bröllop dä...