V för Valentine (krämig kyckling, krämig potatis gryta, krämig Dessert och krämig söker Drink)Min SO fick mig en bukett av blommor för alla hjärtans dag, men vi kunde inte äta ute. Men inga bekymmer, det var mer speciellt att fira hemma IMO, med hem lagade måltider och monopol hahaha.

Alla recept som följer i krämig godsaker som de använder antingen gräddfil, tunga grädde/vispgrädde, kondenserad mjölk, etc.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kyckling spärra Bleu gryta

Mmmm... Kyckling Cordon Bleu. Min familj älskar det här! Så gjorde jag en version som är lätt att få till potlucks.Steg 1: preparatSamla dina leveranser.Gryta:Icke-minne matlagning spray (eller smör)6 msk smör6 msk allrengöringsmedel mjöl2 koppar kyc...

Crock Pot kyckling Cacciatore (jägarens gryta)

Min mamma brukade göra kyckling cacciatore ovanpå spisen, sjudande för timmar. 1979 med familj recept, jag försökte matlagning kyckling cacciatore i en lerkruka potten. Resultaten var läckra och ännu godare nästa dag! Kycklingen var underbart mört......

Asiatiska fyllda kyckling inkvarterar

Denna asiatiska fyllda kyckling inkvarterar är en hyllning till min mormor. Vi var så lycklig att ha min mormor i våra hushåll växer eftersom vi fick äta bra när vi var barn. Synd att jag var bortskämd och inte lära sig att laga mat från henne. Min f...

Bräserad kyckling, Babushka stil

Inte alltför länge sedan var jag liten bröt college försöker få lite nutrition från enkla måltider. En lokal butik hade bra erbjudanden på hela kycklingar hela tiden, vilket innebar min viktigaste källa till protein bestämdes ganska mycket. Nu är var...

Kyckling Pot Pie knödel soppa

första gången som jag gjort denna soppa var det en krämig kyckling grönsak. Varje gång jag gjorde det hållit jag gör det tjockare och tjockare tills det var kyckling potten paj. Det är då jag la en burk i kylskåp kex till toppen. Kakorna är gyllenbru...

Snabb och enkel kyckling pastasallad

En enkel, friska, välsmakande Pastasallad med smör stekt kyckling och en hel del krispigt trädgård färska grönsaker slängt i en lätt krämig yoghurt dressing kryddat med italienska örter är en uppfriskande sallad som är längtade efter för.Serverar : 2...

Arduino kyckling inkubatorn

en liten historia.1995 i gymnasiet, gjorde jag mest kända science projektet av mitt liv. Jag byggde en kyckling inkubator ur en kartong med en ruta av glas för att se, en ljus och en termometer. Det är med dagens mått en nakna ben inkubator och jag i...

Kyckling Pot Pie med svälld konditorivaror

Med vädret vände mycket kallare, som idag, och med inget annat att göra, skapade jag denna kyckling potten paj recept. Jag var inte på humör för att göra deg från början, så jag köpte ett paket av konditorivaror ark... en ny satsning för mig, som jag...

Fyllda BBQ kyckling (sushi stil rulle)

kan du lägga något i kyckling rulle och säsongen utsidan på något sätt du kan tänka dig. Detta är en rolig tidigt sommardag mellanmål med grillat vitlöksbröd och majs.Steg 1: Först har vi en 3-4 kg kycklingSteg 2: Min "fel" kniv var lite tråkig...

Hjärtat i handen och Star Wars Valentines

detta korta instructable ger anvisningar för två olika valentines mina barn gav ut i år.Min äldsta är i första klass och min dotter är i förskolan.Båda Valentine idéer var inspirerade av Pinterest stift, och även om jag inte kunde göra det till antin...

K'nex Valentine Hearts

Hello Everyone!Ett tag nu, jag har inte postat en Instructable - min senaste en går tillbaka i sommar! Jag har velat bygga något ett tag men frågan är: vad? Jag sedan snubblat på alla hjärtans dag tävlingen och sedan tänkte lite, och började byggnade...

Anpassningsbara kyckling gryta

jag är från Mellanvästern och det är ingen hemlighet att vi gillar våra grytor i Mellanvästern. Detta är en enkel familj recept som jag fick från min mamma och har ändrats med tiden. Fina med denna måltid är att den endast har fem centrala ingrediens...

Kyckling för 5...

Chicken for 5....days!Detta Instructable omfattar inköpslista och recept för en arbetsvecka värde av måltider med kyckling. Om du inte vill äta kyckling varje dag, gör en dag meatless och lägga till mer kött till en annan måltid. ELLER, du kan mixa o...

Kyckling och potatis patty middag

Ok så jag inte är en stor kyckling äter, detta recept är inspirerad från överblivna rostad kyckling bröst från denna kompatibel vet jag plattan ser en lite extra men det finns kyckling potatis och ägg i patty så allt jag verkligen behövde var en vegS...

Kyckling Chile Verde Tacos

Min vän Christian lärde mig detta recept. Det var en uppenbarelse för mig att lära sig om deglazing och saucing upp en stekpanna.Steg 1: ingredienser KycklinglårTomatillosVitlökJalapenosLökKorianderLimefrukterTortillasSteg 2: PrepStarta genom att hug...

Kyckling koppar!

Detta är min första Instructable. Jag först lärde mig av detta recept från en vän till mig, tillbaka när vi båda var fortfarande i armén. Detta är särskilt bra när det är en kylig och kall dag utanför. :)Steg 1: Samla ingredienserna! Först du vill sa...

Kyckling Steam stekt

Som namnet låter är det en maträtt som tillagas med dubbla matlagning tekniker som är stekhet och sedan ångande kyckling för att få en läcker och smakfulla behandla med frestande doft och utseende. Kyckling Steam stekt rötter tillbaka till länderna i...

Date Night rostad kyckling

Jag brukade arbeta för en kvinna som var en fantastisk kock. En dag var jag besöker henne och hon gav mig en skål med broccoli soppa med en sked och sa: "Du måste prova det här!" Det var mycket välsmakande. Hon sa det var en låda blandning och g...

Demontera en kyckling

som återhämtar sig vegetarian, jag alltid lär alla sorters nya kött med färdigheter. De flesta antagligen redan vet hur man gör detta, men jag var tvungen att titta upp, så jag tänkte att det skulle finnas andra kött nybörjare som mig som kunde använ...