Våren-stil smycken somjag gjorde enkla örhängen och halsband till min kusin för några dagar sedan. Efter att hitta 2 typer av blad-liknande delar, trodde jag det skulle se bra med vissa gröna delar som en fjäder-stil och jag gillar verkligen effekten.
Relaterade Ämnen

Duct Tape Flamingo smycken som

Steg 1: Samla material Endast silvertejp visas i bilder av detta steg. Jag ber om ursäkt jag bara har en hemsk huvudvärk men så jag är i sängen försöker avsluta detta instructable i tid för duct tape tävling. Och min arbetsyta och leveranser är nere...

Smycken som jag har gjort

här är några bitar av smycken som jag har gjort över tiden!...

Stekt ägg smycken som

Hej alla! Här är några stekt ägg örhängen för alla ägg älskare där ute!Hoppas du gillar denna tutorial!Steg 1: material 1. lera: För detta projekt jag använde polymerlera, speciellt sculpey 3 lera. Men jag rekommenderar inte detta märke av polymerler...

En smycken som

en enkel handgjorda smycken uppsättning som är mycket enkel att göra.Steg 1: första jag samlat olika typer av pärlor annd tog en sträng.Steg 2: andraJag gjorde det och knöt ett lås för att öppna och stänga...

Kusudama Origami bröllop fest smycken som

Så jag är ganska ny på det här, men jag är engagerad och vi båda gillar att vara kreativ om vår planering. Detta instructable sporras sortera av bort av andra origami idéer vi hittat på nätet. Vi gillade Kusudama brudbukett bollen Vi hittade. Men sam...

Aztec stil smycken

Jag ville göra smycken från häftstift och trä. I skapandeprocessen av denna smycken. Var till stor hjälp att använda de färgade garnerna och aztec mönstret.Steg 1: Grundläggande varan Du behöver ca 4 cm längd furu trä slat, en paketet häftstift och n...

En fantastisk produkt som ändrar förorenad luft in i ren en

enheten är revolutionerande till naturen och den globala uppvärmningen, görs för att minska föroreningarna från fabriker med en andel på 98.456%, den är placerad på toppen av varje fabrik vända förorenad luft för att rengöra en, den använder tech av...

Europeisk stil Faux fjäder Tree

leveranser:Falsk julgran med löstagbara grenarFöljsamma grön kransTwinkle lamporAndra träd lamporBlanka medelstora glaskula prydnadsföremål (helst kvicksilver glas bollar)Viktorianska vykort, eller andra viktoriansk stil smyckenAndra prydnadsföremålD...

Gör smycken från datordelar

Det enklaste sättet att göra intressanta och unika smycken är att använda ovanliga material. En källa av material som går ofta förbises är en dator. Inuti en dator kan du hitta ett brett utbud av objekt som kan göra en övertygande bit av smycken. Eft...

Jeweled mosaik Faberge stil ägg, min Version -

Hej- och tack för ditt besök min instructable om hur man mosaik en Faberge stil ägg.Som ni kan se från min gruppfoton, gjort jag nyligen flera Faberge stil ägg som en mosaik utmaning projektet med vintage trasiga strass smycken, antika och vintage kn...

Kommer som Foreign Exchange Student

Ungen är borta för sommaren i Hamburg, Tyskland. Hon blev antagen till en speciell sommarprogram drivs av AFS (American Field Service) som gör långa och korta foreign exchange student program. Ett par av hennes andra klasskamrater valdes ut att gå på...

Ändra Windows Vista att se ut som Windows XP

jag använder nu Windows 7 som går lika bra som Xp.Jag hade bytt från Vista till Xp eftersom dess så mycket snabbare.Detta Instructable kommer att förklara processen att ändra Fönstren Vista och göra det ser ut som Windows XP. Detta täcker ändra logga...

Hängande smycken fält

kvinnor har massor av smycken. Om du är som mig, har du så mycket slutar det upp en sargade röra du inte vet hur man ska organisera utan det blir trassligt eller förlorat. Detta är en liten trä arbetar instructable som visar dig hur du gör din egen h...

Rakning kan säker (som fortfarande skjuter skum!)

Detta är något jag har velat göra ända sedan jag såg Jurassic Park sätt 1993.Jag menar, som inte behöver en plats att gömma sin orättfångna dinosaurie embryon?Jag vet att jag gör, det är säkert.Så jag fick äntligen runt för att göra kan min egen rakn...

Vrid den till din stil!

Hej alla! Tänkte bara dela något som kan vara användbara. Aaaaaaand thats!--Ändra jackor, byxor, skjortor och allt till din stil mode! Nu, detta är egentligen en tutorial, men mer bara en inspirationskälla för några tips och tricks och bara några idé...

"Järnaffär smycken" Wire Wrapped uttalande halsband handledning

http://www.JewelryLessonVideos.com presenterar: "Järnaffär smycken" Wire Wrapped uttalande halsband handledning. I den här lektionen blir Susan Karczewski "hårdvara smycken serien" ännu mer extrem!Lära sig att göra detta uttalande hals...

Äggskal dekorerade smycken

Du behöver1. äggskal2. base-trä utskärningar / kartong / befintliga slät yta trä smycken som du vill dekorera3. lim-mod podge eller vitt lim + genomskinligt nagellack (valfritt)4. dekorativa papper för rygg5. livsmedel färg eller vatten färg eller al...

Hur man gör Pierce arbete smycken

Detta är hur man gör smycken av plåt med dekorativa hål. Jag kommer att visa dig hur man gör en pin med lappa som jag klippt ut. Det finns nästan ingen gräns för vad du kan göra med nog tanken bakom denna process.Steg 1: Samla material Jag använder e...

Skosnören överlevnad skydd

kan lära sig ett snabbt enkelt sätt att bygga en överlevnad skydd från 3 log polacker och skosnörena. Detta kan också användas som tält pole reparation, det är en praktisk färdighet att veta.Steg 1: Välj dina klubbor jag använde en lång centrum stolp...