Vegan stoppljus Chilijag har gjort denna chili i många år nu, och det är älskade lika mycket av min allätare vänner som den är av oss växtätare. Bäst av allt, hela processen tar bara ungefär en timme att slutföra, och slutresultatet är sprängfyllda av läckra paprika och underbara protein!

Kom ihåg att min mått är ungefärliga så att de lätt kan anpassas efter smak.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Blomkål och Yam Chili (Vegan)

Detta är ett lätt, mycket läcker och hälsosam vegan recept för en grönsaker chili med blomkål och jams som några av de viktigaste ingredienserna! Det är flexibel - kan du lägga till eller dra ifrån några av dessa grönsaker, och bara använda detta rec...

Vegan Chili

Chili är perfekt för sommaren cookouts och klä din svarta bönor hamburgare och veggie hundar, men denna vegan chili är ett bra recept att hänga på för de kallare månaderna, alltför. Vi hålla flera burkar bönor och tärnade tomater i skafferiet så vi k...

Hur göra Vegan tre Bean Chili

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/vegan-three-bean-chiliFör att hedra min vän Megan (aka friska livsmedelsbutiker flicka) ett år blogg-aniversary ville jag dela med dig en av mina favorit kvitton till henne. Naturligtv...

Vegan långsam spis Butternut Squash soppa med Chili och kakaopulver för vintern

Att vara student, är jag ofta alltför upptagen med att spendera mycket tid matlagning för mig själv. Som kulinariska student finner jag detta lite upprörande eftersom det innebär mindre tid att experimentera med ingredienser och tekniker. Lyckligtvis...

BBQ Chili och kanelbullar

Som ordspråket går, "Hem är där hjärtat är" men som studenter, unga vuxna eller ens upptagen föräldrar med barn att föda, kan det vara extremt svårt att hitta tid att göra en hemlagad mat. Ingenting uppfyller aptit som en helhet-rejäl måltid som...

5-Bean Chili icke-Carne

detta recept är en som jag tog till ett arbetsparti förra veckan och deltog i tävlingen Chili Cook-Off. Jag är den enda vegan på jobbet, och det vann 2: a plats :) Den är baserad på ett liknande recept som jag skapade kallas 3-Quinoa Bönstuvning (som...

Chili Cook Off: 3 recept till Spice Up Your Life

3 awesomely olika tar på chili att garantera en vinst på någon cook off. Bara letar efter middagen? Dessa skålar kommer att leverera.Instructable omfattar:Svarta bönor lamm Chili med rött vinVit kyckling Chili med LimeVegetarisk Chili med mörk chokla...

Vill du ha en bit av Vegan kryddad tofu paj?

Igår kväll, uppfunnit jag denna fantastiska Vegan kryddad Tofu Quiche! Jag hade en överbliven ekologisk vegan smördeg som jag behövde till använda. Kolla ut allt!Komma på över @ mitt hus & jag kommer att tjäna dig en stor bit, om du vill! ;)Jag hade...

Vegan Masala Dosa

Masala Dosa är min ultimata komfort mat; en mumsig pannkaka fylld med en blandning av stekt potatis, kryddor, tomat och lök.När jag bodde i Indien, brukade jag ha masala dosa för frukost men ärligt talat, det är underbart att äta helst dagen!Detta re...

New Orleans Jambalaya (Vegan-Friendly)

New Orleans... födelsen förlägger av:USA: s ursprungliga cocktail, SazeracVitascope Hall, första biografen i AmerikaI franska Opera House, North America's första operahusetColumbia bildens logotypUSA: s första apotek av Louis Dufilho, Jr.Higgins båt...

Vilseledande Muffins (Wasabi ingefära med het chili!)

Dessa bedrägliga muffins ser ut som Tim Horton's orange tranbär muffins, men egentligen de gömmer en kryddig hemlighet...DE ÄR WASABI INGEFÄRA MED HET CHILI!Finns det en mer hemlighet... de är även VEGAN! (Kan du tro det!?) :)BONUS: Om du älskar att...

Hem skapad kaffe kopp av nudlar (Vegan)

som en collegestudent, det är inte ovanligt för mig att ha lång snäppa driver genom kopp efter kopp te eller kaffe och naturligtvis den populära koppen nudlar.Pappersindustrin Kaffekoppar och muggar av nudlar verkar dela ett gemensamt syfte i denna h...

Sweet Chili stek: Två sätt

Min man och jag älskar asiatisk mat och vi älskar stek. Min man är vegan och jag är inte så att göra måltider som passar både våra kostpreferenser kan vara knepigt. Stek är en bra kompromiss eftersom komponenter kan tillagas separat och sedan drog ih...

Vegan veggie seitan pastasås på en bädd av spelt spaghetti

I går kväll gjorde jag denna välsmakande vegan pastasås. Jag serveras det med semi fullkorn dinkel spaghetti. Jag la några grönsaker också, naturligtvis! I stället för verkliga köttfärs, jag använde vegan seitan färs! Jag älskar seitan färs över verk...

Kinesisk Chili Tofu

kära vänner,Ever since kinesiska mat tävlingen började jag ville göra min favorit kinesisk mat och det är Chili Tofu, som är vegetarian eller faktiskt vegan version av Chili kyckling och människor tar mina ord dess himmelska läckra:). Så det finns in...

Smarriga Vegan majs Pie

ibland att vara vegan är svårt. Det finns många saker som veganer helt enkelt inte kan äta. Men om du är kreativ och har viljan att experimentera. Det finns några utmärkta mat ute. Idag ska jag visa dig hur du enkelt göra en utmärkt vegan majs paj.Ja...

Gluten-Free vegan kryddade middag!

Igår kväll, jag gjorde detta härliga Vegan & glutenfria kryddad middag! Alla smakerna var precis rätt & god kombination! Kolla ut allt! :)Steg 1: Samla dina ingredienser!Recept: för 3 personerIngredienser:* För den batat coconut mash:6 koppar skal...

Vegan frukost rusning

Någonsin längtar efter en varm och fylla frukost som är också frisk, snabb att göra och plantera stark? Vill du imponera på dina vänner (eller din mamma) att du kan laga en friska, välsmakande frukost med lätthet-ensam? ("Titta på mig! Jag är en själ...

Och vegetarisk linssoppa (vegan)

denna fantastiska soppa är välsmakande, supernyttigt och det är vegan också.Göra en sats och frysa i portionspåsar för luncher - om du har en mikrovågsugn på jobbet då du kan ta det till kontoret.Steg 1: ingredienser 50 g röda linser1 msk olja (jag a...