Veranda skärmen ludd fällaHej

Ursäkta mig om jag har gjort detta felaktigt eller har gjort något fel eftersom detta är min allra första "Instructable". Detta är hur jag gjorde en ludd filtret fälla utnyttja veranda skärmen material istället för olika typer av "strumpor" säljs på stora lådan butiker. Enheten är kunna anpassas beroende på storleken på vasken röran din Gråvatten förfogar in. Om din Gråvatten avyttrar direkt i ett rör eller andra format, kommer att enheten vara till ingen nytta för dig.

Material som behövs:

4" PVC-rör, 12" till 16" inches lång beroende på applikation

4" gummi ändlock (med medföljande rostfritt stål justerbar clamp)

Ytterligare 4" SS justerbar clamp

Rulle av aluminium veranda skärmen (Nylon kan fungera lika bra, men jag har inte provat det ännu).

Verktyg:

Hacka såg, såg såg och/eller Dremel verktyg med cutoff hjulet (jag använde alla tre).

Sax för skärmen dimensionering

Lång linjal eller rak kant och markör.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vatten ludd fälla från ett 5 Gallon hink för alla tider

Vent varm fuktig luft in i ditt hus från torken. Skicka inte din trevliga uppvärmda luften utanför. När den värms upp utanför, snabbt konfigurera lint fällan för att ventilera till utomhus och spara din luftkonditionering.Steg 1: Skär hål Skär 3 vent...

Heavy Duty veranda Swing

när jag först såg mitt hus, jag blev kär i verandan som löper längs hela framsidan. Det är stora (ca 8 'x 35') och en perfekt plats för en veranda swing.Men jag är en hår under 6'2 och jag brukade spela rugby så jag inte är de flesta säkert petite el...

Mosquito trap (mygga abortklinik eller källa fälla)

Skada fienden där det gör ont dem mest; deras barn. Denna fälla tillåter den lilla mygga larvaen att sjunka genom skärmen men fälla puppan från nya i luften. Resultatet: en flytande kompost av döda myggor.relevanta anteckningar: en mygga kan lägga 10...

Ersätta skärmen på bObsweep Pethair

Se video guide eller följa detta instructable att fixa skärmen på din bObsweep Pethair modell. Det omfattar stegen för att öppna bObsweep, ta bort och ersätta LCD-displayen och stänga Bob när reparationen är klar.Steg 1: Öppna bObsweepVänds Bob och t...

Hur till göra hög kvalitet naturliga bivax läder polska och balsam

år sedan, när jag började arbeta med läder skulle jag ofta använder kommersiellt tillgängliga puts på butikshyllorna, eller egenutvecklade blandar hittade på läder hantverk butiker. De slutade att vara ganska dyra, men mer så, de varade inte mycket l...

Charlie Sheen Warlock Laser ögon

Rösta i "Wicked Lasers Contest" & "MakerBot utmaning" Charlie säger vinnareNya videor läggs, fortfarande ganska mörkt ändå!Bara så alla vet, detta inte är en attack på Charlie Sheen i synnerhet. Detta skulle ha kunnat baseras på nå...

5 ingredienser Mango Pudding

detta är en underbar och lätt recept på Mango säsongen.Jag är säker på att du kommer att älska detta.Steg 1: Du behöver behöver du:-1. ca 1 tb sked smör.2. en kopp full av mjölk.3. socker efter smak4. 3 tb sked fina mannagryn.5. 1 mango helst alphons...

Rideable Segway klon - låg kostnad och enkel Build

Detta Instructable visar dig hur man bygger en ride-stånd Segway klon. Här är dess funktioner:Lätt att bygga med ingen svetsning, inte komplicerad styrning koppling och minimal lödning.Använder en lättillgänglig $3 digitala MPU6050 accelerometer/gyro...

Peppermint Butler godispåse

jag gjorde en Princess Bubblegum halloween-kostym för någon förra året. Jag tänkte varje prinsessa behövs en butler, så jag gjorde en godispåse att gå med den.Jag är även mönstret med detta instructable. Kom dock ihåg att du endast kan göra detta för...

Magic Mirror kostym

detta är min 2011 Halloween kostym. Det är en fullt fungerande magiska spegel kostym. Det finns gott om resurser ute för att skapa magiska speglar, men jag ville ta saker ett steg längre. Allt som jag hittade var för en anläggning och jag ville hitta...

Lätt dekokt mosa (Schmitz process)

Obs: detta Instructable förutsätter att du redan är van vid att brygga extrakt öl och känner åtminstone i förbigående med hur all säd bryggning sker. (Detta kan dock vara din första all-grain öl, det är också lätt att anpassa sig till partiella-mash...

DIY 275 Gallon uppsamling av regnvatten

jag nyligen hjälpt min far installera ett 275 gallon regnvatten insamlingssystem.Systemet är baserat på en industriell 275 gallon behållare, känd som en IBC-behållare. Du kan köpa dem används, eller om man verkligen tittar, kan du även hitta dem grat...

Sängkanten Wakeup Monitor

Att vakna är ibland en svår sak. Jag är inte lätt vaknade av buller inte heller av väckarklockan.Efter några gånger för att få upp sent, jag tyckte det var dags för en lösning. Jag har funnit att jag är vaknat snabbt av ljus. Eller om det är solljus...

Uppvärmning med eld

Fire---den grundläggande värmekällan för mänskligheten under mycket lång tid. Det anses vara en av de topp tio upptäckter görs av människor. Vi fortsätter att försöka förbättra den, hitta något att använda i stället för det eller bara inte använda de...

Amped Floor Lamp

Home Depot säljer en mycket fin Lithonia belysning Vela spola montera taklampa tusentals installerade.Vi re-syfte detta ljus till en mycket mer värdefullt en-av-en-slag vacker golvlampa.Den belysning fixturen kommer att tas isär och alla bitar kommer...

8 enkla steg för att göra kryddig indiska räkor maträtt

kryddig indiska räkor är en maträtt som har funnits i många år. Detta särskilda recept är en favorit Malaysiska variant av skålen. En blandning av indiska kryddor, denna maträtt är för dig som älskar något kryddig. På mindre än en timme, kan du enkel...

En god Camping mat för alla årstider

När jag var engagerad i undersökning fungerar för nya vägbyggen i nordöstra Indien, par av min kollega ingenjörer och själv fann det svårt att göra matsäck med oss. Lunch kan inte förberedas på den tidiga timmen som vi brukade starta från vårt läger...

Kolla insättning iPhone montera #1

jag använder min bank App och är delvis att App för att sätta in kontroller med min iPhone. Jag älskar det. Det är verkligen en tidsbesparare för mig och eftersom jag ska på 78 år gammal, jag verkligen tycker inte om stående i långa rader på banken....

En sekundär strategi för ultraviolett fotografering

detta är en sämre syn på UV fotografering. För att vara ärlig har jag varit ovilliga att skriva detta. Men kan någon hitta en användning för detta.Och för utlämnande jag inspirerades av denna gentleman's arbete. Bilden "mjukhet" lägger till en e...