Vintage trehjuling uppståndelsen med Modern teknikjag kallar detta en "uppståndelse" inte en "återställande" som jag tog några friheter med material och metoder att föra denna childs trehjuling tillbaka till livet. Men i slutet av dagen är det sant att andan i ursprungliga och leende på en liten flickor ansikte 40 eller 50 år sedan skulle ser likadana ut som leendet på läpparna Gud-döttrar när hon såg sin "nya" trehjuling för första gången.

Min "Modern återuppståndelse" inblandade några mycket högteknologiska funktioner: 3D tryckt pedalerna; Laser etsade & skär läder säte; dator reproduceras & cut vinyl fender grafik & slutligen: laser skär och graverade akryl "huvud badge". Jag personlig de flesta anpassade delar med hennes initialer (hon har nu sin egen logo!) och vinyl grafiken var digitala reproduktioner av den ursprungliga grafiken hittade på framskärm som jag strippa bort lager av färg. Utan teknologi skulle jag inte ha haft kompetens att "göra det verkliga" och i processen ta denna trehjuling tillbaka för, förhoppningsvis ytterligare 50 år av njutning.

Detta instructable kommer att visa de steg jag gick igenom, både den högteknologiska och låg tech, att återuppliva den lilla röda trike.

Jag har postat 3D-filen till 123D - här är länken: http://www.123dapp.com/stl-3D-Model/Vintage-Tricycle-Pedals/605620

Se Steg
Relaterade Ämnen

Eftermontering Vintage 1920 hörlurar med moderna ljud

Jag nyligen var på lokal loppmarknad och råkade på en leverantör som säljer vintage hörlurar för $5 och slutade med att plocka upp tre par på ett infall. Min ursprungliga avsikt var att anpassa dem att arbeta med moderna system, men jag fann snart at...

Borra uppståndelsen med nya batterier för billiga

har förekommit vissa instructables publiceras på hur att bygga din bärbara borr batterier med målet att återuppväcka en gammal borr, och kanske gör det för mindre än en standard batteri. Detta innebär vanligtvis köpa celler och ledningar dem in i det...

Harry Potter"Lego tjallare med uppståndelsen sten

jag hoppas verkligen att du tycker om att göra detta. Alla steg kommer att vara i nästa några bilder.Steg 1: Första steget Behöver du några röda, svarta och gula bitar och två vita vingar också.Steg 2: steg 2 Nu sätta en 6 x 6 kvadrat runt först. Se...

Försköna en IKEA Malm byrå med Decoupage teknik

Jag äger en av dessa svarta Ikea Malm byråer. Tiden när jag köpte det, trodde jag att det är en bra idé att köpa en svart en, men nu jag verkligen ogillar färgen. Det verkar så tung och jag vill inte lägga den i mitt vardagsrum där det skulle se ut s...

Anpassade Disney World väska med tillverkad med Magic teknik

Disney Parks utvecklat en riktigt innovativ produkt med öronen Made med magi (formerly Glow med The Show) Musse. De är deras ikoniska Mickey öra hattar men med belysta öron. När buren under kvällen visar kontrolleras de med IR-teknik att belysa i syn...

Livet i Kristus: en kombination tolkning av Faberges RödaKorset ägg och uppståndelsen ägg

kombinationen två originalen för att skapa Kristi liv resulterade i två tryptych dörrar; en på antingen sida, och centrum är den "baksida halvan" av ägg. Veck av affisch ombord används för att skapa vad påminner mycket om en orange kvartalet sli...

Vintage inspirerat hänge, med metal paint

Du kan göra sådan härlig vintage inspirerade charm eller hängen med metall färg.Steg 1: Vintage inspirerat hänge, med metal paintFör att ge din hängen ett vintage och olika utseende, prova metal paint. Det är enkelt och roligt att göra!Steg 2: Att gö...

Upcycle en kassettbandspelare (hur att bryta upp med gammal teknik)

det kommer en tid när vår relation med teknik måste upphöra.Jag vet du är en spelare. Alla vet. Riktigt jag kan inte ses med dig längre om du inte ändrar.Jag får dessa ser från människor. Why-Is-She-with-that-Player grimas och Get-med-den-nya-tech hö...

En Vintage sidan tabell Makeover med roliga spetsar effekt

Jag gillar att experimentera med färg och mönster, så när jag hörde att Pantone-färger för året var en Tranquil och Serenity Rose, en mjuk blå och rosa, jag ville använda dem i en spets teknik.Så jag kände mig som en lycklig anka när jag spionerade d...

Vintage efterbehandling översyn saxofon med inga kemikalier

Jag ville återställa utseendet på min gamla yamaha tenorsaxofon eftersom det var riktigt ful, för det Lacket bärs. Det behövs också några kuddar som ska ersättas.För detta jag ville ha en vintage look istället för bara unlacquering och lämnar den kal...

Decoupage servetter med Crackeling teknik

i den här videon jag visa dig hur du använder crackeling teknik med decoupage servetter på ett papper mache låda....

Wire inslagning smycken Tutorial på att göra en Vintage fjäril brosch med pärlor

Vill du att Linda en vintage fjäril brosch? Gå med mig för att göra denna tråd förpackade fjäril brosch själv nu!Steg 1: Material som krävdes för att göra en tråd lindade fjäril brosch:Acrylic strass pärlaNaturligt färgade Jade pärlaAluminiumwireKopp...

Etsning på Tin med krita-teknik

detta är en bra teknik till etch dina barns konstverk direkt på metall! Ingen överföring, eller spåra sina konstverk! Det är en riktigt rolig teknik med lätt att hitta, och billig, levererar.Leveranser: Blyerts, koppar tråd, 6V batteri, krita, metall...

Multipurpose flytande uppställning med dolda fack

Jag ville ha denna hylla att tjäna mer än en syfte. För närvarande är det ovanför min arbetsbänk i verkstaden men det skulle också vara perfekt för någon liten utrymme över ett skrivbord.Jag tänker jag kanske flyttar den till mitt träningspass rum så...

Emergency ljus med steampunk teknik

Hej allaI en av min före detta instructables förklarade jag sättet att arbeta med högspänning i en flash-modul för en avyttring kamera.Nu vill jag presentera ett projekt som följde detta. Alla foton hade tagits och de olika komponenterna hade satts t...

Vintage inspirerade klänning med afrikanska vax tyg

Hej du!Detta är en enkel retro (50) inspirerad klänning jag har gjort. Det är ganska lätt att göra. Jag valde en afrikansk vaxad bomullstyg blandat med en svart lätt tyll att göra denna klänning. Jag hoppas du kommer att uppskatta denna tutorial! Int...

Uppgradera din äldre cykelram med moderna V-bromsar

Är du rider en cykel utan bakre bromsarna eftersom du inte kan hitta bromsok som fungerar för din ram/hjul combo? Har du en äldre ram som du vill uppgradera? Om så, är detta instructable för dig.Verktyg:TIG svetsareDrill Press/bitarWire hjuletMateria...

Måla med Faux teknik

faux tekniken tillämpades på en vägg med en tjock konsistens av gemensamma förening använder en variant av knock-down murslev metod ovan stol järnväg. 2 nyanser av brunt användes. Ett rikt medium brun och en sandig nyans av tan valdes.Steg 1: Applice...

Hur du använder en gammal ritning ljus med ny teknik?

jag har alltid problem med arbetsljus. Det var för mörkt, för stor eller för varmt.Så jag använder en gammal ritning ljus och 10W ledde med 220/110V power supply och gör nästan perfekt workshop ljus speciellt för elektroniska löda jobb. Lampan är myc...