3 kostymer: Bridesmaids, Zombie brud och Carrie

här är min spin på filmen Bridemaids, Zombie brud med en full makeup tutorial, och den klassiska skräcken filmen Carrie.
Relaterade Ämnen

Zombie brud kostym

Jag bestämde mig att vara en zombie i år för Halloween. Jag åkte till party stad och hittade en zombie brud kostym att jag gillade men det gick super liten och det var kliande. Dessutom, var kostym $50. Jag bestämde mig att gå till en sparsamhet buti...

Trophy Zombie fru och Steve Jobs

dessa är bilder av Trophy Zombie fru och Steve Jobs kostymer vi gjort för Monster Bash partiet. Smink var från Snazzaroooch köptes på Konst leverera DepM. Hur man gör hornen är detaljerad i detta instructable. Hela processen att tillämpa makeup och h...

Zombie hud och sår

heres en annan makeup tutorial för zombie hud och sår.Steg 1: leveranser 1. flytande latex2. blåmärke hjulet3. svampar (valfritt)4. sax eller ett modelleringsverktyg5. genomskinliga ansikte pulverSteg 2: instruktioner 1.täcker det område du arbetar p...

Hur man gör en portal kostym från papperskorgen och på en dag.

Låt mig upp på scenen: det är kvällen innan Halloween, jag hade inga idéer, jag ville inte vara Daft Punk för tredje året i rad (som cool som kostym var, jag känner att jag behövde något annat) men vad? En zombie sjuksköterska? Nej, jag har gjort det...

Lätt min lilla ponny kostym för vuxna och barn!

Ett enkelt sätt att göra en My Little Pony-dräkt för vuxna och barn med hjälp av en hoodie och fleece. Denna handledning är hur man gör en Rainbow Dash kostym, men du kan enkelt ändra stegen för att göra någon My Little Pony!Steg 1: Komma igång! Steg...

LEGO Man kostym - minifigurer - Lego trollkarl och Lego Sir

jag och min kompis gjorde dessa Lego mannen kostymer. Vi plockade våra favorit lego tecken. Jag var en Lego trollkarl och han var en Lego Sir. De tre huvudsakliga material är affischen styrelse, kartong och frigolit. Vi skär först ut kroppen ur korte...

Hur man gör Deadpool kostym - Deadpool svärd och tillbaka slida

Hej Cosplayers, jag Skyler stalldräng och i dagens lärlingsutbildning jag kommer att lära dig hur man gör Deadpool kostym svärd och tillbaka slida med PVC-rör och en från hyllan termoplast.Steg 1: Titta på den Video TutorialKLICKA HÄR FÖR ATT TITTA P...

Mario tema kostymer för hundar och människor

Mario och Luigi kostymer är inget nytt, men alla det tar det rätt lurviga tillbehör steget upp till nästa nivå. Detta instructable tar dig igenom grunderna i hur kostymer gjordes och även om dessa var för hundar, mönster kan lätt anpassas för människ...

Zombie Logoband och Zombie docka med lysande ögon

eftersom jag hade material nog för 2 Logoband när jag gjorde kejsarens nya stil en, beslutat att göra en Zombie en för min lillasyster som är besatt av odöda. Här är vad jag gjorde:Först få saker du behöver:material för att göra Logoband (ca en 1/8 g...

Hur man gör en Knex Halloween-kostym för berg-och dalbana med ljus

Detta är min knex halloween kostym. Jag vet att det är en halv en månad efter halloween men jag har inte haft tid att lägga upp den. Det har en motoriserad berg-och dalbana och lampor. Det passar på min kropp, men jag tog en bild på mig bär den. Om d...

Par kostym "Pepe le Pew och Penelope"

detta är min första Instructable och jag gör detta med det lilla "skola-engelskaet" och hoppas det är okej för er alla. Om inte gärna berätta hur detaljerat behövs för att korrigera. För att bättre förstå: 10 Zentimeter (cm) = 3,937 tum, 1 Meter...

DIY bröllopstårta skärande Utensilsand brud och brudgummar glasögon

DIY / upcycled bröllop cake cutter och bruden och brudgummen glasögonVi behövde tårta skärande redskap och glasögon på billiga och så här är hur vi gjorde det.Vi ville ha ett trevligt bröllop med 125-135 gäster på en $14.000 max budget, så vi var tvu...

Zombie huvuden och Xiangqi uppsättning

Bara ett par projekt jag har faktiskt avslutat under det senaste året eller så.En Xiangqi som, i princip en kinesisk version av schack, skivorna bara dras med sharpie för tillfället. Alla bitar var handgjorda från sculpey.De andra två är en zombie hu...

Codys 2012 kostym. Indian Jones och Sallah bära arken

Foamcore styrelsen täckt i guld posterboard. Tvärbalk är träpinnar. Sallah är en Björn med filt tyg klistrad vid honom i skägget, kläder, etc. Kardborrband att hålla händerna på rälsen....

Zombie brud Halloween Tutorial | Specialeffekter

Musik är Mischief Night - Sam Haynes (finns på soundcloud.com)Kolla in fler tutorials på youtube.com/shelbyknight09...

Lätt "inga Sew" mjuk Minecraft Zombie kostym.

Detta är ett snabbt och enkelt projekt som kommer att ta cirka 3 timmar eller mindre för att slutföra beroende på hur detaljerad du vill göra det.Vi köpte ½" tjock grön klädsel skummet från Jo-Anns tyg & hantverk för $11 en gård. Använd en Jo-Ann...

LEGO minifigur Zombie kostym

Kolla min Etsy-sidan för mer information om min LEGO minifigur kostymer.https://www.Etsy.com/shop/BrackDaddyBrandMin son ville vara en Lego minifigur för Halloween. Vår familj deltar i den årliga Denver Zombie krypa varje år, så han och jag beslutsam...

Zombie Lego minifigur kostym

kolla min Etsy-sidan för mer information om min LEGO minifigur kostymer.https://www.Etsy.com/shop/BrackDaddyBrandMin son ville vara en Lego minifigur för Halloween. Vår familj deltar i den årliga Denver Zombie krypa varje år, så han och jag beslutsam...

Zombie kostym i 90 minuter

jag hade planerat på att vara en zombie i år för Halloween ända sedan titta Resident Evil 3 och blir besatt av zombies i allmänhet. Men var måndagen före Halloween, jag överrumplas, för jag trodde att Halloween var följande vecka. Så gjorde jag hasti...