DIY generell version för upp praktiken Drum PadTja, jag är en percussionist och jag tillbringat de senaste 3 och ett halvt år sedan jag började utan en practice pad (förvånansvärt). Ja, praktiken pads är ganska billigt (du kan få en för $15 från Remo), men jag föredrar att göra min egen. Jag hade också alla delar finns redan. Det tog ungefär en dag att göra detta och skriva upp de instructable.

Så för detta instructable, behöver du följande:

TRE 1'x 1" x 3/8" (en fyrkantig fot med 3/8 tum) bitar av spånskivor
SEX skruvar, muttrar och brickor
TVÅ c-klämmor
EN drill
EN Dremel med vertikal skära bitar och drill press stand
EN sticksåg
EN Slipkloss med sandpapper
EN borste
MAN kan av polyuretan eller motsvarande trä tätningsmedel
EN trumma huvud
EN flaska med trälim

något slags utfyllnad (jag använde en gammal undertröja)
och de följande grundläggande objekt: pennan/penna, kompass, gradskiva, linjal, skyddsglasögon, ansiktsmask

Sticksågar orsaka flis att flyga överallt. Det är en bra idé att bära skyddsglasögon. Också, vänligen bära en mask vid slipning. Wood damm i lungorna är inte lika illa som glasfiber, men låt oss hålla allt som normalt inte är del av luften ur våra lungor skall vi?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Generell version för upp gummibandet gitarr

Detta är ett enkelt projekt med cool resultat. Det tar begränsat material och tid.Steg 1: Material och verktygMaterial:1. timmer av något slag (bara något du kan sätta en gitarr form på)2. skruv ögon x33. tunn plåt (det har att böja).Verktyg1. Scroll...

Bygga en generell version för upp TV-antenn

arbetar på ett projekt om mätning av DVB-T signaler jag behövde en avstämbara antenn. Problemet med DVB-T i Tyskland är att frekvenserna spridda över ett stort frekvensområde. Om du gillar att använda bra antenner för varje kanal som du måste använda...

En position känsliga midi drum pad

SynPad är en position känsliga midi drum pad att du kan bygga själv med hjälp av enkla material och verktyg för runt 50 brittiska pund (beroende på vilka material du redan har, och hur många kuddar du vill göra.) Pad kan upptäcka där du har drabbat d...

Crayola lätta upp spåra Pad Mod

Crayola lätta upp spåra Pad (konverteras till elektriska)Jag gjorde denna mod eftersom jag inte vill slösa batterier. Ljuslådor för spårning kan vara över hundra dollar. Här en av Crayola är tjugo. När du har allt material kan du bygga din mod i mind...

DIY ljus upp Kick Drum

En sak jag har alltid varit intresserad av korrelera ljus och ljud. Jag har gjort lyser upp högtalare och några andra intressanta saker, men jag bestämde mig att göra något lite annorlunda. Eftersom jag är trummis, tänkte jag, "varför inte göra det s...

DIY glasfiber fönster skärm Mesh Drum huvuden

mig fönstret skärmen mesh huvuden må bra och är mycket tystare än Roland mesh huvudet på Roland PD85Steg 1: Bort huvudet från rim Eftersom jag hade ingen användning för dem, jag använde fälgarna från huvuden som följde med toms jag köpt. Jag tog bort...

DIY elektrisk till ljus ljuskrona upp-cykel

steg #1Första saker först, du kommer att behöva skära och återstående ledningar och pull och ta del alla onödiga hårdvara som fortfarande på din begagnade ljuskrona.Steg #2Du kommer att behöva rengöra din ljuskrona speciellt om det är från en sparsam...

DIY regenererats trä skylt Vintage (upp inspirerat)

jag har gjort trä dekorationer ur vin ribbotten och gammalt trä runt gårdenNär återvunnet trä tävlingen dök upp, åkte jag omedelbart till jobbet att tänka på vad jag kunde göraJag visste från början att jag ville göra en skylt som sa "antikviteter&qu...

DIY oljebyte. Få slå upp genom en unge med Polio.

Byta olja i bilen. Gör detta varje några tusen miles.Jag lärde mig att oljebyten i high school tal klass. En av pojkarna arbetat i ett garage. Han gav ett riktigt bra steg för steg demonstration/tal om att byta olja. Han gav en annan om roterande däc...

DIY Hur till sätta upp hitta min iPhone

Steg för steg-instruktioner om hur du ställer in och använder den mest användbara iPhone app....

Elektronisk Drum Pad

det finns knappast någon instructables om detta ämne, och ingen med denna design. Det är en originell idé av min pappa och jag. Vi skulle lika billig som vi kunde gå, medan du fortfarande göra en produkt som vi inte skulle vara pinsamt att använda of...

Multi Touch/kraft Midi Drum Pad (O-mat)

Med detta instructable du kommer att lära dig hur man bygger ett modulärt och interaktiva musikaliska MIDI-instrument, i detta fall, en interaktiv Drum Set!För att bygga interaktiva mattan (O-mat), kommer att vi använda som refererar till de första s...

Rock Band Drum Pad reparera

fortsätter traditionen av snabbt, Billigt och enkelt reparationer av Rock Band och Guitar Hero instrument, presenterar vi reparation av en trumma utlösare som inte svarar (eller svarar endast på riktigt hårt träffar).Steg 1: Ta bort trumma pad Så län...

Blås din egen luft-horn

de flesta sport-fans är bekanta med extremt hög luft-hornen drivs av en burk med tryckluft.Detta Instructable berättar hur du gör din egen luft-horn från gemensamma hus-håll scraps.Med lite övning, tar varje air-horn under fem minuter för att göra, s...

Insekt tjuvlyssnare: Att skapa en High-Gain parabolisk mikrofon

min grundutbildning mindre var evolutionsbiologi och jag älskade alltid särskilt min insekt klasser och lära sig hur de utvecklas och blommas med växter, djur och predator/byte insekter. Jag har varit ett stort fan av insekt sonogram och älskar ljude...

Låt oss lära dig Super kondensatorer! (En praktisk Guide till Super kondensatorer)

Hej Instructables gemenskapens!KOLLA IN VÅR SUPER KONDENSATOR FICKLAMPA KICKSTARTER KAMPANJ:http://www.Kickstarter.com/projects/172204344/The-Forever-rechargeable-Talking-Super-Capacitor-f?ref=LiveLåt oss tala om SUPER KONDENSATORER!Tack för att titt...

Super Servo med ESC ingen lödning.

Power! I sfären av radio kontroll hobby finns en ouppfylld dröm, att göra en kraftfull, billig och enkel servoförstärkare. Vi vill göra stora projekt, som en r/c klipparen, eller riktigt stora off road robot. Det liknar vindrutetorkare motors, elmoto...

NIC Nac Tic Tac Crystal Radio Set - ett perfekt Primary School projekt...

Hej du! Detta Instructable är om att bygga en uppsättning grundläggande crystal radio som är så enkelt att bygga och förstå, att ett barn kunde göra det - med hjälp från mamma eller pappa - eller ens i skolan, som en klassprojekt. Delar kan vara köpt...

Klipper en post med en hårddisk

Vi klädde 8 hårddiskar ner förvissa lämpligaste manöverdonet för vår ansökan.Skära i spåretEfter att ha sett bilder av hårddisk ställdonet arm spela musik när ansluten till förstärkaren övertygat oss om vi kunde Invertera processen och använda manöve...