Flytande Veggie flotte för fiskdammaranvända en flytande veggie flotte för att filtrera din fisk damm vatten och växa vegtables och fiska tillsammans.

Utrustning som behövs för

Material som behövs
Polystyren blad (30-40mm tjock). Jag använde en bit från förpackningar som var att kastas bort. (1 m x 0.8 m) R50.00 = $5,00
Plast trädgård nät 2 x 1 m (jag använde 4mm som dammen har små fiskar, 12mm bör också vara ok) R50.00 = $5,00
5cm spaltgolv krukor x 16 R16.00 = $1,60
Kokosfiber (coconut hår) 50 gram R5.00 = $0,50
Vegtable plantor x 16 (sallad i detta fall) R16.00 = $1,60
Kabel-band (1 förpackning med 100 små kabel-band) R15.00 = 1.50

Verktyg som behövs för
50mm hål såg
40mm hål såg
Borrmaskin
8mm borr
Sax

Totala kostnaden för material utan verktyg i Sydafrikanska Rand R152.00, USA Dollers $15.20
Tid - ca 6 timmars

Se Steg
Relaterade Ämnen

Flytande Veggie flotte fortsatte

Hej allaDetta är en fortsättning av växande grönsaker på vår fiskdammar.Konstruktionsdetaljer är samma som "Flytande Veggie flotte för fiskdammar". Du kan visa dem där.Detta instructable är bara för att visa på en vecka för vecka grunden för hur...

Kretsloppsodling och Hydroponics GL Aquaponic förregling flotte System (GLAIRS)

Jag har länge varit fascinerad av odling av växter på vatten där fisken finns. Jag började med flytande veggie flotten på vår fiskdamm och för över ett år hade jag letat efter ett system som var lätt, förregling, och som uppenbarligen kunde flyta. Ef...

Enkel variabel soppa - Veggie soppa

den här soppan är variation... den grundläggande principen kan användas för att göra många olika typer av soppor.Just nu jag gjorde en blended morot, squash och zucchini soppa.Steg 1: 1 - välja din variantFörst vill du bestämma vilken typ av ändringa...

Vackra flytande veke ljus från dricka plastflaskor

min fru gillar att gå till loppisar, och hon tog hem ett par flytande ljus innehavare utan de flytande saker som håller vekar. Jag försökte att göra vissa flytande veken innehavare vinflaska kork, men som visade sig vara en röra som verkligen inte fu...

Ålder av is 4: Scrat på den flytande ön

Jag inbjuder dig att upptäcka "Scrat på den flytande ön", en delikat recept skapad med anledning av lanseringen i bion av åldern av is 4: kontinentaldrift. Detta är en choklad muffin och en flytande ö med karaktären av Scrat och hans fetisch nöt...

En grundläggande, små, billiga, hydroponiska sallad flotte

en Basic, liten, sallad flotteav: naturen Steve.Hydroponics är ganska läckra förbättring ålder gamla konsten av trädgårdsnäring. Detta projekt är mycket kompakt och erbjuder alla fördelarna som dessa pittoreska kistan och medelstora system, men mindr...

Anti-cancer Veggie Burgers

För mig är en superfood något som är inte bara bra för dig, men också smakar super läckra och inte är alltför komplicerat eller dyrt att göra.När jag såg Instructables Superfood tävlingen, började mitt sinne omedelbart arbeta. Jag älskar utmaningar i...

Bygg en flotte mjölk kannan!

Detta Instructable kommer att beskriva uppbyggnaden av en tunga mjölk kannan flotte byggt av återvunnet material och kan stödja över 700 £. Produkten är ett roligt hantverk för sjöar, floder och pooler både.Jag har faktiskt underhöll idén att bygga e...

Hur man gör en enkel och billig flytande switch (utan svävar).

Många människor som har använt nivåvakter vet att de kan vara ganska opålitliga. I denna tutorial får du lära dig att göra en solid state-flytande övergång som använder elektroderna till känsla vätskor istället för en flottör. De är lätt att göra och...

Hur man gör en flytande vatten trädgård av naturmaterial!

Dessa instruktioner om hur du gör en grön flytande trädgård. Detta projekt var inspirerad av den Gowanus kanalen som är starkt förorenad och i behov av allvarliga rensa upp. Detta vatten trädgård kunde potentiellt rensa kanalen genom filtrering gifte...

Flotte tillverkad av återanvända flaskor

Steg 1: Samla flaskor Vårt första steg i vårt projekt var att samla in begagnade flaskor från runt skolan. Vi tog Arizona iced tea flaskor och Snapple te flaskor. Vi valde detta eftersom de är gjorda av en kraftigare material än vanligt vatten och ga...

Lätt flotte

detta är en flotte som jag byggde i ca 3-4 timmar eller så. Denna flotte är lätt, roligt och prisvärt. Jag behövde inte betala några pengar eftersom jag redan hade alla saker jag behöver för att bygga den. I detta instructable jag lär dig att bygga d...

Budget Cpu flytande svalare

mitt projekt började när jag hjälpte en vän bygga en hög slut flytande kylsystem för sin dator. Jag hade trott att jag kunde göra samma sak för en bråkdel av kostnaden. Detta är hur jag gjorde min budget cpu vätska svalare som är både funktionell och...

Björk-ramar med flytande bilder

Jag älskar beger dig ut i bergen, går för en bra vandring, och njuta av vyer. Jag har också undrat flera gånger om det fanns något jag kunde göra med Björk eftersom det är en sådan vacker trä med alla papper-liknande peeling Barken, och i helgen jag...

30 andra flytande kväve glass

Är du nyfiken på vetenskapen bakom vad som händer med maten som det kokar? Är du innovativ typ, används för att uttrycka din kreativitet istället för att bara följa recept? Jag är Jeff Potter och jag vill hjälpa dig gälla den mat du älskar att äta, f...

Gitarr: Låsa en flytande bro

har en flytande bro på din gitarr och trött på att sitta fast i en tuning?Vill du ändra tuning utan hassle av justering av fjädrar och knepiga trim tekniker?Vill ha en fylligare gitarrljud?Då är detta Instructable för dig!Jag kommer att visa dig hur...

Flytande pennhållare | Minimilistic

Detta är en enkel och mycket grundläggande hacka, men en mycket nyttig och effektfulla. Jag har ett skrivbord som jag använder dagligen och jag gillar inte belamra det. Jag brukade använda trä skyltdockor något liknande denna för att hålla mitt par p...

Hur man gör en flytande fåfänga bänkskiva

Flyter fåfänglighet och counter tops är bra på att ge ett rent och modernt utseende. Om du har ett litet tvättrum som min, har också fördelen av att ge en mer öppen och mindre trångt känsla.Det finns massor av bra gjort instructables på badrum renove...

Regn fat vattnare med hjälp av en flottör ventil

jag har 21 kycklingar och sju getter som dricker mycket vatten under sommardagar. Under dagen kycklingarna springa lös med getterna och alla dricka från samma vattenkälla. Jag hade fyller ett litet tråg ett par gånger om dagen med en slang från en br...