Fotogen till propan generator konvertering-billigt och enkeltjag har yamaha fotogen generator eftersom fotogen är knappast att få, så jag experimentera för att använda gas (propan). Och det fungerar.
Det behöver inte några ändringar på förgasare så om det finns ingen propangas, jag kan fortfarande använda fotogen eller bensin.
Och det bara kostar ca $15.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ladda ner NOAA satellitbilder billigt och enkelt

detta kommer att visa dig hur man laddar ner väder satellitbilder verkligen billigt och enkelt med lätt att skaffa delar.För detta behöver du:RTL SDR USB-programvara definieras radio. Det kostar cirka 20 pund.få det här: http://www.ebay.co.uk/itm/140...

Ironman Markera 3 bågreaktorn billigt och enkelt

Ironman är en fiktiv karaktär i Marvel Comics. Det var bara känt att nördar uptill de gjort en film om det. Efter det började filmen människor kärleksfull Ironman roll mycket. Nu nästan varje (cool) människa på jorden känner honom och har sett Iron m...

Uppnå en fantastisk professionell Film filmiska (billigt och enkelt)

Nu streaming konst, design och gameing på twitch live! en uppföljning skulle vara fantastiskt och jag vill gärna prata med dig! ^. ^ - Link också i discription - http://www.Twitch.TV/soulis_greyNågonsin velat få det extra speciell film utseendet, men...

Billigt och enkelt Shop Vac anslutningar

Jag vet inte om någon annan har detta problem, men jag verkligen gjorde: Jag har fyra verktyg som har damm samling hamnar - en router tabell, en bänkmonterade bälte/skiva sander. en chop (spets) såg och en Dremel mini bord såg. Jag har också en shop...

Jonglering bollar - billigt och enkelt att göra

dessa bollar är mycket lätt att göra och kul att jonglera.De är bra för barn och nybörjare.För att göra större / tyngre jonglering Lägg bollar mer fyllning i steg 4.Jag kan ge alla dessa steg i utskriftsvänlig format komplett med lärare anteckningar...

Billigt och enkelt ljussabel-bälteshållare ($1)

Så fick jag bara Darth Vader Lightsaber från Disney Store från The Force vaknar produkter som de har och försökte göra en hållare eller klipp som inte skulle få i vägen och inte skada den ursprungliga ljussabel. efter skruva runt med det hittat jag ä...

Billigt och enkelt Lab Agitator / Shaker (bra för PCB också!)

Redigera 4/16/15: jag bytte power levererar till en 5 Volt, 1/2 förstärkare med en USB-adapter. Detta saktar ned agitation förslaget till en mer acceptabel nivå och tillåter mig att ansluta den till min PC till förmåga den också! Se uppdaterad video...

Billigt och enkelt Batik

jag älskar utseendet på batik men inte det pris eller tillgänglighet av material i mitt område. som det visar sig vanlig skola lim kan du få nästan samma effekt.Steg 1: samla material behöver du färgämne (jag föredrar rit flytande färgämne, du kan an...

Billigt och enkelt Silt stängsel Raised trädgård sängar

förra året jag beslutat att lägga en Raised säng trädgård på min bakgård, och fick de flesta av det byggs, men var smög upp på av en kronisk sjukdom som i princip har tär mig om min uthållighet och uthållighet, men inte min beslutsamhet. Jag ville hi...

Ukulele väggfäste - billigt och enkelt

Hej där,Jag har nyligen gjort några vägg fästen för min älskade ukuleles och skulle vilja dela dem med dig.Steg 1: Material och verktyg Här är vad du behöver för att göra Ukulele vägg fästen:Material:lång skruv (mindre än 1€ för 6 st, 10cm lång)stick...

Billigt och enkelt bushcraft reservdelar/överlevnad blad.

Hultafors knivar är billigt och bra (åtminstone här i Sverige). De blir allt populärare i bushcraft gemenskapen. Detta är ett litet tillägg/mod jag brukar göra för att göra dem ännu mer användbar. Du kan expandera på denna idé och lägga till ännu fle...

Gott, enkelt, Billigt och enkelt hund trakteringen.

Jag vet en grupp hundar samma kull. Ett par veckor sedan det var deras födelsedagar, och jag tänkte på just detta. Barnen tyckte om äckliga hundmat "kakor"...Dessa små-biccies gick ner bra med alla hundar som erbjuds (men sedan så gjorde den sti...

Billigt och enkelt tid förfaller Video (Intervalometry)

Tid förflutit, även känd som intervalometry (som i mäta mellanrum mellan fotografier), är en metod för att ta bilder långsamt över tiden och sedan sammanställa dem till en video komprimerad tid. Jag har alltid varit fascinerad av tid förfaller video....

Pocket whiteboard och FÖRHYDA med saker du redan har (billigt och enkelt!)

Detta är en annan MILLANS (saker du redan har) instructable. i den, kommer jag visa min design för en snabb och enkel whiteboard som du kan göra med saker du redan har, och den levereras även med ett omslag som fungerar som ett suddgummi!Steg 1: Sake...

Billigt och enkelt Planters

Tidigare i år hade vi ett nytt främre däck installerad och vi tyckte det var dags att byta ut alla gamla planter rutor framsidan av huset att gå med på nya verandan. För att göra dessa krukor använder jag $6 gemensamma styrelsen furu från Home Depot....

Fäste för min billigt och enkelt Airsoft Gun!

Steg 1: grejer! Behöver du bara en friktion penna, silvertejp, min "Billigt och lätt Airsoft Gun!" Och airsoft kulor.Steg 2: Gör det dårar! Bara ta ut radergummi och bläck från pennan, lägga i airsoft kulor in i bakre delen av airsoft pistol och...

Billigt och enkelt gravstenar

för vår Halloween lag i år, vi ska bygga en kyrkogård. Vi ska börja med gravstenar, och beroende på hur mycket tid vi har kvar, bygga mer rekvisita. Men först gravstenar. Här är vad du behöver:-Frigolit plattor (jag använde 5 och 2 cm tjocka plattor)...

Öva brand / kontakta personal - billigt och enkelt

Hej där.Så jag ville lära sig att snurra en brand personal och/eller kontakta manipulation av en personal. Men jag ville inte investera mycket pengar tills jag visste jag skulle gilla den.Söka den internet och instructables gett många resultat på att...

Billigt och enkelt målarens pyramiderna/torkning står

Bakgrund:Jag tillämpar vissa fläcken till något jag gjorde och insåg att om jag sätter den målade sidan ner (med brist på förutseende jag hade målat över) det skulle hålla sig till oavsett yta jag lade den. Jag kom ihåg att se målare pyramiderna elle...