Gör en Pizza kostymmin fyra år gamla son hade några idéer för sin Halloween kostym i år, men han slutligen avgöras på klä sig som en bit pizza. YA bit pizza är en stor kostym: det är rolig, direkt igenkännbara, kan du anpassa det och naturligtvis, det är lätt! Det är också bekvämt och lätt att flytta runt i, och du kan ta bort det i en handvändning om nödvändigt (perfekt för en skola eller arbete kostym!)

Jag gjorde denna kostym av filt yardage (den typ du får på bulten på tygaffär, i motsats till de små skivor av hantverk filt). Jag älskar att göra kostymer av filt! Det är billigt, lätt att arbeta med och du behöver inte avsluta det med hemming. Perfekt för en en-gång-användning kostym.

Dessa instruktioner är för en sydd kostym, men kolla i slutet av inlägget för no-sy instruktioner.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pizza "Vingar" kostym

jag skapade denna pizza kostym för en frivillig insamling för välgörenhet. Jag ville göra en dräkt som skulle öppna och stänga / expandera och kontrakt. Efter massor av brainstorming och prova... Jag gjorde detta!Detta instructable visar dig hur man...

Hur man gör en X-force: "Kabel" kostym

Som stora vapen? Letar du armar som robotic metall? Som cybernetiska ögon?!? Tja, kabel är din man!... er... Wo-"man" i detta fall. Nathaniel Dayspring är tid-reser tidigare ledaren för X-force som skjuter först och frågar frågor senare.För 2015...

Bekämpa branden familj Halloween kostymer

Efter förhandlingen om berättelser från 9/11 lärde våra söner vad hjältar var. De var verkligen inspirerad att bli hjältar och spara liv. De älskar att besöka firehouse öppet hus, titta på serier som Chicago Fire och lärande händelserna i sann brandm...

Jätten Chomping Pacman kostym

Detta var min Halloween kostym för 2009. Det tog ungefär en och en halv månad av planering och arbete. Jag byggde både en Pacman och Ghost, men texten kommer att fokusera på Pacman. Dräkten har en fungerande mun samt högtalare inbyggda att spela upp...

DIY Hellboy kostym

min finess är/var normalt historical(ish) mat, men eftersom min brors födelsedag är 3 dagar före Halloween, han bad mig att hjälpa till att göra honom en kostym som sin födelsedagspresent. Han ville vara Hellboy för spöka att han och hans vänner skul...

Mini Pac-Man Pizza biter

Pac-man är ett klassiskt spel för alla! Det är verkligen en "oldie". Det finns Pac-Man skjortor, väskor, hattar, kostymer; du namn den. Mini Pac-Man Pizza biter är perfekt för en få tillsammans med vänner att diskutera den senaste strategier för...

DIY LED streckfigur kostym

Jag ska visa dig hur man bygger en enkel LED streckfigur kostym. Detta projekt är super enkelt förutsatt att du har grundläggande lödning färdigheter. Det var en stor hit i vår närhet. Jag tappat räkningen på hur många som sade att detta var den bäst...

Hur man gör en krok: "Rufio" kostym

det är alltid en utmaning att tänka vilken typ av dräkt som du vill för halloween. Personligen tror jag om kostnad, komfort och tid som jag har att antingen köpa eller göra något. Jag brukar hamna i någon typ av hus, så du inte kan verkligen bära någ...

Fjäder tillbehör för Photoshoots/kostymer

först började jag designa masker i 2006 när jag fick rollen i "Amadeus". Vi var tvungna att ge vår egen peruker, smink, kostymer och hjälp bygga uppsättningen. Det var en väldigt stressig tid.Nyligen, jag konstruerade några extremt billiga tillb...

BuckMonster Fuller kostym

Buckminster Fuller är en av mina hjältar. Det verkade bara rätt att jag ska göra en dum ordlek på hans namn och förvandla honom till min egen Halloween kostym hybrid, BuckMonster Fuller.En visionär geni verkligen före sin tid, han gav geodetisk kupol...

50 olika nyanser av grå kostym

Vänligen notera: denna dräkt är "50 nyanser av grått," inte "femtio nyanser av grått."Min man ville ha en enkel kostym till Halloween. Detta är vad vi kom fram till. Ingen av oss har läst boken "Femtio nyanser av grått." Även...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Baby Groot kostym

Min familj är ett gäng nördar. Efter mina två unga flickor såg väktare galaxen filmen, visste de vem de ville vara för Halloween och hade planerat det för hela familjen. Min yngsta utropade hon ville vara Groot, en av de mest unika karaktärerna från...

Batman och Robin barn kostymer

jag planerat på att göra en fullständig instructable på dessa kostymer. Sedan märkte jag kalendern sa det var 2 dagar innan Halloween och vi (hustru och jag) hade inte riktigt ens börjat ännu. Det som följde var fantastisk men dokumentera processen v...

Captain America: Winter Soldier - Stealth kostym bygga

Captain America har en annan kostym per film, hade jag skapat olika dräkter för mig själv. Jag hade redan slitna Avengers kapten Amerika kostym (mest köpta) och min Super soldat kapten Amerika kostym (mestadels egna) ett par gånger varje. Så jag best...

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

Barnens Thanos kostym

min son bestämde sig för att vara den galna Titan Thanos för Halloween och antagligen flera andra slumpmässiga dagar under nästa år. Detta är hur man gör en komisk/tecknad stil Thanos kostym.Steg 1: Saker som behövs Lim:SuperlimVarmlimma fastTyg limM...

Komisk tjej kostym

Detta var den absolut min favorit Halloween kostym. Någonsin. Jag tror att alla jag mött älskade det så mycket, vissa till och med mer, än mig! Jag blev inspirerad att göra komisk tjej klänningen från MAC smink POW! Halloween utseende, som jag använt...

Kreativa rekvisita och kostymer av Mike Spurgeon

Mike Spurgeon 18 April 1979Flera år sedan jag fick reda på 501st Legion och strävade efter att ansluta sig till sina led. Föga anade jag att gå med denna fantastiska organisation skulle förändra mitt liv för alltid.Jag arbetade hårt och länge och jag...