Harry Potter Golden Snitch läder SandalSöker ett par nya skor? Jag var, så jag beslöt att göra ett par lädersandaler inspirerad av golden snitch från Harry Potter (en av mina favorit saker!)

När jag bär dessa jag är ond snabbt och fan nästan omöjligt att se:)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en origami Harry Potter Golden Snitch!

ORIGAMI PAPPERSMODELL utskrift PAPPERSMODELL denna video tutorial kommer att visa hur man gör en lätt, uppblåsbara, harry potter golden snitch! Njut av: D!För mer videor som detta, besök: http://www.youtube.com/user/tommyclancygames?feature=mhee...

Harry Potter Golden Snitch EOS

Lär dig hur man gör en Golden Snitch EOS som alla Harry Potter eller JK Rowling fan vill gärna ha!Det gör en perfekt present till honom, henne, en vän eller verkligen någon medlem Gryffindor, Hufflepuff, Hufflepuff eller Slytherin!Om du gillade video...

Harry Potter Golden Snitch Motorized Wing Ring

Detta är bara en snabb bygga för de Harry Potter Quidditch fans där ute. Baserat på samma teknik i den Motorized Quidditch Golden Snitch,Detta är en mindre version som kan bäras som en ring. Så ja, gå Ravenclaw!Utforma din egen Harry Potter Quidditch...

Harry Potter Golden Snitch

lätt roligt och prisvärtUtrustning• Ping pong bollar (måste vara plain vit och logotyp gratis)• Guld Spray färg (kan köpas ganska billigt från Amazon)• Limpistol (£3,99 från Amazon, lim ingår)• Guld Glitter• Vit kortSteg 1: Steg 1: Spray Det första d...

Hur man gör en Golden Snitch från Harry Potter

har du alltid velat ha en egen golden snitch? Ja nu kan du!Steg 1: Samla leveranser Att göra den Golden snitch behöver du:Guld paljetter (massor)En Styrofoam boll (det ingen spelar roll vilken storlek)Pins (massor)Tacky limFasan fjädrarSteg 2: Bas Sä...

Harry Potter Wall

Jag ska bespara alla orsaker till detta projekt uppstod, men kärnpunkten är helt enkelt det var ett hem projekt som min fru fick in också i vårt sovrum. Vi inrett en av väggarna i vårt sovrum i ett Harry Potter tema. Trollstavar, horcruxes, hattar, k...

Harry Potter stammen och böcker

jag inte för avsikt att göra en instructable på detta så jag har inte processen bilder men det finns massor av tutorials på bok-making på internet som jag refererar och jag kommer göra mitt bästa att förklara min process så tydligt som möjligt. En be...

Harry Potter Ravenclaw Robe Hoodie

Accio egna Harry Potter Robe Hoodie oavsett Hogwarts House sortering hatten har ansett du ska tillhöra. Här är för sådana som är avsedda att Ravenclaw med sina blå fodrad mörka skruden och distinkt crest.Detta projekt är en Xmas gåva till min systerd...

Motoriserade Quidditch Golden Snitch

För alla er Harry Potter och Quidditch fans där ute, har inte du verkligen ville ha en arbetande golden snitch i handen? Tja, gör denna "prop" som verkar för att komma till liv med några enkla komponenter. Detta är ett stort projekt för barn att...

Golden Snitch örhängen

en vän till mig och hennes syster älskar Harry Potter och jag beslöt att göra en present till dem, detta örhängen är gjorda med några bitar kan du hitta på internet eller i en butik som krokar och ringarna, resten är en liten, riktigt liten mängd kal...

Wire Golden Snitch halsband

Detta är en enkel, tråd halsband inspirerade av Golden Snitch från Harry Potter. Om du vill köpa det från mig, är här länken till min Etsy shop:https://www.Etsy.com/Listing/260917889/Handmade-Wi...Njut!Steg 1: materialVad du behöver:6 inches av 20 ga...

Harry Potter"Lego tjallare med uppståndelsen sten

jag hoppas verkligen att du tycker om att göra detta. Alla steg kommer att vara i nästa några bilder.Steg 1: Första steget Behöver du några röda, svarta och gula bitar och två vita vingar också.Steg 2: steg 2 Nu sätta en 6 x 6 kvadrat runt först. Se...

Hur man gör Harry Potter ornament

Hej!i den här videon visar jag en enkel Tutorial för att göra en särskild dekorationer till jul!i detta fall om Harry Potter saga, i synnerhet: The Golden SnitchKolla denna video för se slutresultatet och andra otroliga prydnadsföremål som "The Pokeb...

Hur man gör en lera Golden Snitch!

Den Golden Snitch är en liten flygande boll används i trollkarlsvärlden spelet Quidditch. Tjallare är en viktig del av Harry Potter-serien, så i detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en plast och lera. Jag hoppas du njuter!Steg 1: Ditt mate...

Harry Potter inspirerade Weasley klockan

Förra året bestämde jag mig att läsa om hela Harry Potter-serien för 100: e gången, som inspirerade idén att göra något liknande Weasley familjen klockan för slutprojekt klass. För alla er Mugglare som inte är bekant med serien, i trollkarlsvärlden f...

Draco Malfoy - Dödsätare (barn robe, mask, halsduk och andra Harry Potter grejer)

min 6 år gamla är i Harry Potter. Men han ville ha för Halloween kostym var "Draco Malfoy, som en Dödsätare". Nu är jag ganska säker på att Draco aldrig som en Dödsätare i böckerna, men det är vad han ville!Så, lappar till denna kostym är alla g...

Harry Potter-Fans! Quidditch Beer Pong!

Hej alla!Jag såg nyligen ett segment på ett college hemsida om vissa elever har en Harry Potter kostym fest där de gjort en "Quidditch öl Pong" spel. Nu, som sagt; Jag har också skapat ett Quidditch pong spel (det var faktiskt ungefär ett år sed...

Harry Potter Hedvig Uggla Polymer lera halsband

Skulptera den bedårande Hedwig under flygning kan verka skrämmande, men jag gjorde detta projekt ska göras av både nybörjare och avancerade lera konsthantverkare. Det gör en väldigt söt present till Harry Potter fans eller bär den själv och imponera...

LEGO Harry Potter & gröna Ninjago ungdom kostymer

Jag var så bråttom förra året kunde jag inte avsluta detta inlägg förra året. Jag började skriva det, så det mesta av informationen är aktuell. Det enda jag säger är att detta är fullständigt opraktiskt kostymer. Medan jag tror att de ser fantastiska...