Rock'em Sock'em Robot kostymerHej Instructoids. Jag är glad att äntligen dela en kostym bygga som jag utfört under 2012. Jag använde så många återvunnet material som jag kunde och jag tillbringade ungefär $150 totalt, mestadels på silvertejp, batterier och Varmlimma. En hel del denna kostym var gissningar, och förmodligen kommer att vara en liten bit av försök och misstag för dig också. Det var skitkul bär dem runt och fortfarande är.

Jag är 6' 5", så dessa mätningar gäller oss jättar. Jag är säker på att du kan göra en mindre version om behöver vara. Jag har vänner från 5' till 6' som kunde bära dessa kostymer alldeles utmärkt.

Leveranser:

-Kartong (massor)
-Penna/penna
-Varm limpistol
-Spray lim (valfritt)
-Packning/målare Tape (beroende på vad som fungerar för dig)
-Duct tape röd & blå ca 7 rullar varje
-Exacto kniv / rakblad
-Linjal/mäta tape (valfritt)
-Ca 48 Ping Pong bollar
-Expanderande skum
-Rött och blått (spray) måla 1 kan ea
-Skum/stoppning
-2 röda och 2 blå Led lampor och lämpligt motstånd
-8 AA batterier & 2 innehavare
-2-4 piprensare för mun (valfritt)
-Wire
-8 nötter & bultar (för armbåge bitar)
-Tyg (blå/röd/och se igenom svart)
-Tillfällig Switch (valfritt)
-Röd och blå kläder att bära under

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rock'em Sock'em Robot

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Jag gjorde detta projekt eftersom jag brukade spela Rock'em Sock'em robotar, och jag trodde det skulle vara häftigt att återskapa...

Lucy's Retro Robot kostym... Gjorde med husgeråd!

Maker lägret är en stor del av sommaren i vårt hus (vi inte bor nära en officiella läger så har vi vår hemma). Mina flickor älskar det och vi har alltid skitkul att göra saker tillsammans, försöker nya projekt, och för mig är det ett bra sätt för att...

Barns Robot kostym med ljudeffekter, godis detektor och mer

jag gjorde min dotter denna robot kostym till halloween. Jag blev inspirerad av denna Kid Robot kostym. Jag tog mig i lite av en annan riktning och till några mer nyheter såsom lampor i antenner och öron, en big button-kontrollen med en ljudeffekt fö...

Giant Robot kostym

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en gigantisk robot kostym på en budget. Totalt, blev dräkten kostade ungefär 30-50$ och nästan helt av kartong. Det tog mig över två års förhalning att slutligen avsluta (som ni kan se från de...

Hur man gör en Robot kostym

Hey Guys!Har du någonsin fått den överväldigande behov av att bygga en freaky robot färg för att skrämma dina nära och kära men visste bara inte hur? Vänner, dina problem är över! Vi har en bra tutorial här för att skapa din egen robot kostym för att...

Makedo Robot kostym

från pumpkin carving till rutan carving! Denna halloween, få kreativ och gör en unik dräkt med material finns runt ditt hem och återanvändbara Makedo delar.För att göra denna Robot kostym från framtiden, hitta en stor låda för kroppen, en annan för h...

Röst ändra Robot kostym med animerad mun

vi gjorde denna robot kostym ca 3 år sedan för vår 7-åring på gång, och postat ett foto av det här förra året. Sedan dess har jag fått många förfrågningar att förklara hur det gjordes i en steg för steg. Jag har fortfarande de flesta av roboten sitte...

Robot kostym

Under åren har jag upptäckt att denna kostym aldrig misslyckas med att skapa intresse hos både unga och gamla. Det är ingen överraskning heller, det är olika lampor, buzzers och fans (för bärarens komfort) gör alltid detta kostym en stor hit. Det är...

Axla kuddar för Robot kostym

favorit tid på året är precis runt hörnet! Halloween!!!Med några sista minuten idéer från surfa via Ebay, beslöt jag att göra en utrymme tema robot kostym.Jag hade sparat upp året om så jag gick vidare och spenderat det på delar för kostym. Dess lite...

Robot kostym 2014

I år bestämde jag mig att göra ett par robot kostymer för barnen. Mitt mål var att skapa en ganska klassisk kantighet robot men jag ville också lägga till några element för att göra det lite mer trovärdigt. Jag kunde lägga en ljus display i bröstet o...

Robot kostym med lysdioder

anledningarna till varför jag ville göra en robot som passar är komplexa. För att göra en lång historia kort, jag ville ha en kostym som jag kunde använda för att underhålla mina jämnåriga medan de omsorgsfullt förberedda för slutprov. Men jag ville...

Gör en Instructable Robot kostym

detta kommer att visa mina instruktioner om hur jag blev en Instructable Robot för Halloween.Steg 1: Samla material jag använde ca 1,5 varv av gula och orange tyg för att göra kroppen. Jag använde också röd, grå och svart filt för att göra detaljerna...

Instructables Robot kostym - Purim Festival

det är purim dags! Ytterligare en möjlighet där barnen får klä sig i kostymer. Jonah visade mig en teckning av hans dräkt och jag kunde inte vara lyckligare med hans val att gå som Instructables roboten som råkar vara en populär kille i vårt hushåll....

Timmar av forskning och utveckling för att ge dig... LMFAO ROBOT KOSTYM!

jag har tillbringat timmar och timmar vände min hjärna-kuggar för att göra LMFAO robot huvudet. Och pojke gjorde någonsin jag en!Vad du behöver:Stellar danssteg (SDM)kartong 14 "x 15"x19"något som liknar myggnätcykel lampor som har coola bl...

Barnen uttrycka förändrade Robot kostym

Detta var en kostym som vi gjorde för 7 år gamla Thomas 2 Halloweens sedan. Det var tillverkat av förpackningskartong, 2 aluminiumburkar med lysdioder för ögonen, folie tejp, torktumlare kanal, en Velleman röst växlare kitoch en VU mätare krets jag s...

LMFAO ROBOT kostym

hur man gör en LMFAO robot huvud >Steg 1: Material och verktyg 1 ca 17 1/2 x 12 tums låda1 burk guld sprayfärg1 billig svart rinnande jackaplastfoliesvart Genomskådar tygbindemedel klipplimpistoltejpsax eller exacto knivSteg 2: skär rutan Skär längst...

Robot kostym för barn

nyckeln till att göra en kostym för en slingrande tre år gammal (eller åtminstone min slingrande tre år gammal) är att göra det flexibelt och som icke-bindande som möjligt. Gjorde jag några sömnad för denna kostym men det är fullt möjligt att göra de...

Den ultimata Robot kostym

imponera på alla i din stadsdel med denna awesome kostym. Det är lätt att göra och kostar inte så mycket, men resultaten är fantastiska!Observera: du bör läsa igenom det hela instructable först innan faktiskt gör det. På så sätt du kan göra vilka änd...

Rymden Robot kostym

allt gjort före Halloween, väl sorta. Jag hade arbetat på en ryggsäck att gå med på dräkten men gillar inte känslan av det i slutet så jag lämnade den, men im fortfarande visar några bilder på den.Kostym är sunt aktiveras så att den lyser varje gång...