Tips för en komplett GOURMET trädgård, på de billiga!Hej det plant älskare och gröna karlar! Här jag kommer att utstationering några tips, tricks och tips relaterade till att ha en trädgård som:

  • Doftar gott och fyller ditt hus med färger.
  • Ger arter att laga mat med, samt grönsaker och frukter.
  • Kombinerar växter i direkt jord också som i krukor.
  • Här fin utomhus var att ha mat på soliga dagar.
  • Producerar egna humus från organiskt avfall.
  • Körs på de billiga.

Anmärkning 1: Det finns många tips för förökning av växtersteg 4.

Anmärkning 2: Mycket av den informationen är inneslutna inuti bilderna själva, så kolla in dem!

Anmärkning 3: Börja med att kontrollera dessa 2 inledande bilder med några exempel på vad jag har (och du kan växa alltför!) hemma.

Vill jag säga att alla bilderna är tagna i min trädgård, och alla växter och frukter som visas tillhör denna trädgård (om inte annat anges).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Golf praktiken netto från återvunnet trampolin

2 saker i livet är riklig.1) golfare som behöver lite träning.2) gamla studsmattor.Barn växer ur dem, familjer flytta på, de får oanvända.Soptippar, loppisar och lokala återvinning tips här i Australien har massor av dem.På mer eller mindre kassation...

Hur gå ner i vikt

i detta instructable jag kommer att ge råd om hur att komma till rätta med viktökning, och även hur till motivera dig att förlora vikt genom kost och motion. Jag måste varna ya'll - är ganska lång! Jag ska namnge stegen så att du kan hoppa fram till...

Hur man gör kall borstj.

Vad är BorsjtjBorsjtj är en snabb och enkel betor rot soppa som är lätt att göra och har så många varianter som det finns grandmas gör det.Detta projekt var inspirerad av min son som behövs för att göra ett skolprojekt på en modern * israeliska mat....

Dark upptäcka nattlampan

Hej alla!Idag ska jag visa hur man gör en mörk upptäcka nattlampa. Det är en grundläggande ljus som lyser när den upptäcker inget ljus, så när du stänger av belysningen i rummet, det kommer att lysa upp av sig själv och ge ut en mild vackra sken. Om...

Munny högtalare. (Med amp!)

jag inspirerades av svampen amungus Munny högtalare instructable men tänkte att om det var att ha en bra ljud då det skulle behöva komplettera. Jag köpte en mycket billig uppsättning iPod/laptop högtalare att leverera själva högtalarna och förstärkar...

Urban växthusgaser

Först måste vi samla några grejer :)Steg 1: BOM lista Gå till en butik/affär där de säljer godis, som på bilden och fånågra lådor med transperant lock (de kommer att ge det till dig gratis) samla några äggkartong eller köpa det som de säljer på trädg...

En mer komplett bild regel handledning

En medlem på Instructables bad mig att förklara hur man använder en räknesticka för dem som kom på tiden elektroniska räknemaskiner ersatt räknestickor. Det finns redan ett par tutorials på Instructables lades med en räknesticka. Jag strävar efter at...

Flugfiske gjutning Tips för nybörjare

Gjutning med en fluga spö är en konstform som kan vara både utmanande och otroligt givande. Det tar tålamod och praxis för att uppnå mästerskap, men lärande behöver inte vara svårt. Med förståelse för några grundläggande principer och öppet utrymme a...

16 tips på växande Hot Chili Peppers i ett kallt klimat

Om någon läser detta har faktiskt smakade min matlagning, vet du hur viktigt chilifrukter är till min dagliga rutin. De flesta av de måltider som jag har lagat utan chili är ganska äckliga, med undantag av ost på toast, även om detta också serveras v...

7 tips på hur man kan bota Social ångest

Social fobi (SAD), även känd som social fobi, är en erkänd psykologiska tillstånd som drabbar miljontals människor. Offren erfarenhet intensiv rädsla för vissa sociala situationer, särskilt de situationer som är obekant eller där offret känner sig de...

3 x 3 LED Cube programmering tips (Arduino baserat)

hur man gör att cube gör vad du vill ha den till!Jag följde de instructable här och byggde en 3 x 3 LED cube drivs av en Arduino. Jag blev glad! Men det kunde endast göra en rutin. Igen och igen och igen och igen och igen... Så jag bestämde mig att f...

Linux tips.

Se också:Några snabbis idéer jag sätta togethr som kan vara av intresse. Jag har försökt att hålla dem till ett steg.Steg 1: Installera en MsWindows drivrutin på linux.Steg 2: Meddelande av dagen,Steg 3: Bibliotek konflikter.Steg 4: Beaglebone svart....

DIY tips burk

Som ansikte målare vill jag alltid se till att jag får kunderna att gilla min hobby och erbjuda några pengar för allt mitt hårda arbete. Så var vad jag gjorde att jag gjorde mig en tips burk, bra för när jag får någon slags ansikte måla jobb. Om du ä...

DIY bröllop Planner bok - inbjudan - tjänst Box - skor - tårta - Hairbump - Tips

Im får gifta sig i December och im göra de flesta av mina bröllop grejer själv, så im aldrig nöjd med vad världen har till mig, väl de saker jag gillar är alldeles för dyrt så... Sedan Jan varit ive endast fiske för idéer på Internet men slutade med...

Komplett DIY Raspberry Pi väderstation med programvara

Tillbaka i slutet av februari såg jag det här inlägget på webbplatsen Raspberry Pi.http://www.raspberrypi.org/School-Weather-station-...De hade skapat Raspberry Pi väderstationer för skolor. Jag ville helt en! Men på den tiden (och jag tror fortfaran...

DEAD SPACE - Isaac Clarke nivå 3 kostym komplett Cosplay bygga

på grund av det stora svaret jag fick från min Dragon Age inkvisitionen Instructable hjälm bygga tråd. Jag har beslutat att göra en full Instructible på min DEAD SPACE Isaac Clarke nivå 3 Cosplay kostym!Detta bygga var i särklass den mest detaljerade...

6 tips för att bygga en bättre Cross-cut släde för din Tablesaw

en cross-cut släde för tabellen såg är ett måste ha Jigg för någon allvarlig möbelsnickare. Mer exakt än en Mitra mätare, det gör också övergripande någon styrelsen enkelt och säkert. Men för att ge rätt resultat måste det byggas med omsorg. Jag gjor...

Internationella resor med bara en KABINVÄSKA (och andra tips)

Vill du resa, men tanken på att släpa runt en gigantisk resväska genom flera flygplatser gör dig krypa? Vill du undvika kostsamma bagage avgifter? Med några noggrann planering, kan du faktiskt resa bekvämt med endast en KABINVÄSKA. Men även om din re...

Komplett badrumsrenovering

detta är ett litet badrum men det behövs en fullständig översyn att rädda den från "helt enkelt ugly" - designerns mardröm. Från golv till väggar till belysning måste allt göras. Jag ville göra det själv att spara pengar på arbete. Detta hjälpte...