3-ingrediens lax pattyDetta recept är lätt, läckra, hälsosamma och glutenfri. Vanligt är kött patty gjord av flera ingredienser. Användning av potatischips (sea salt och spruckna Svart peppar smak) minskar antalet ingredienser till tre, men säsongerna patty precis rätt (åtminstone för mig, äter inte för salt mat är en av mina friska äter metoder), binder smeten väl och gör det glutenfria i stället för vanliga bindande ingrediens-ströbröd.
När det gäller att göra det, allt du behöver göra är att hugga, bildar bollar och platta till dem och stek. Jag gör det två gånger varje vecka för lunch på morgonen går jag ut för ärenden. Vid återkomst har definitivt under 30 minuter, jag en tillfredsställande lunch. Inom 5 minuter, lunch är gjort och inte mycket rätter att tvätta, kommer inte vara sen att sätta mitt barn till tupplur, kommer inte att vara sent för att plocka upp min schooler... livet är allt bra som en vistelse hemma mamma.
Jag har inte celiaki eller glutenintolerans. Men jag börjat få huvudvärk och de flesta gånger känner helt ur energi i slutet av eftermiddagen, till synes mer så på dagar jag äter vete lunch. Going gluten-frigテカr verkar göra susen för mig för nu. Tack vare potatis chips kommer att rädda.
Ledsen för den långa inledningen. Hoppas det är bra för vissa. Nedan är de ingredienser och steg om du vill prova detta recept:

Ingredienser
5 uns lax, fint hackad
1/3 av ett medium storlek söt gul lök, fint tärnat
1 kopp potatischips (sätet salt och spruckna Svart peppar smak), krossade
Serverar: 1-2.

Steg

Steg 1: Hacka, tärna och krossa ingredienserna.

Steg 2: Blanda ingredienserna och form sex bollar, låt dem sitta i några minuter till fuktighetskräm chips smulor, värma upp stekning olja i en stekpanna på medelvärme.
Steg 3: Platta till bollarna i handflatan, placera dem i stekpanna, stek några minuter på varje sida eller om du ser röd lax på patty kanterna bli rosa, vilket betyder att den är genomstekt. Min favorit stekning utrustning att använda är denna 5-i-1 griddler.

Njut! Om du inte är begränsad till 3-ingredienser, Känn dig fri att lägga ett par koriander växter på skålen och plattan varm patty på växterna, eller ringla din favorit sås för att Garnera och lägga till lager av smaker.

Tack för ditt intresse och rösta för de tre ingrediens utmaning och matlagning för en. Glad Fridagen alla!

Relaterade Ämnen

Lax tartar Coronets

en spiffy förrätt från franska Tvättservice kokbok, med detaljer.Steg 1: Förbered coronet former För att korrekt rulla kakorna i deras glass cone former, du behöver en koniska form som tål lite tid i en 400F ugn.Kokboken föreslår en #35 4 1/2" corone...

Miso pocherad lax

Att göra god hemlagad mat är ofta en skrämmande uppgift för människor som inte är särskilt hemma i ett kök. Här kommer jag visa hur man gör en miso pocherad lax recept inspirerade av kocken Gordon Ramsay. Jag kommer att förklara varje steg från att v...

Friska lax kakor

Som en massa människor arbetar jag för närvarande på min hälsa och kondition. Äta hela näringsrika livsmedel är min spelplan och det har fungerat riktigt bra hittills.När det kommer till matlagning och ätande jag gillar olika och det ändras inte när...

Öppen Ravioli med Mascarpone sås & rökt lax

här är jag redo att använda lasagne täcker jag gjort med min färgad pasta degen. Jag tyckte mycket om vilken typ av fyllning jag skulle använda med dem och till slut föll valet på en rik och sammetslen ostsås, med en delikat smak av rökt lax. Jag vil...

Pasta panna e salmone Pasta med grädde och lax på 6 minuter

här är en italiensk recept snabbt och enkelt.Jag förbereda det när jag hungra och jag har ingen tid att få matlagningSteg 1: ingrediens IngrediensDetta är vad du behöver för två delar:-bra pasta pennette 80g för del-Helstekt lax-grädde-saltSteg 2: vä...

3 ingrediens ChocoBanana jordnötssmör Muffins

Dessa dekadenta behandlar kunde inte vara enklare att baka. Du kan göra dem från början till slut på mindre än 30 minuter! Detta recept är ett bra sätt att använda upp övermogna bananer. Det är ägg och mejeriprodukter gratis (beroende på din kaka mix...

3 ingrediens Nutella tryffel

3 INGREDIENS NUTELLA TRYFFELFÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER!YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8M...Twitter: https://twitter.com/FactoryTreatInstagram: https://instagram.com/treat.factory/Tumblr: http://treatfactory.tumblr.com/Faceboo...

Öga för Newt (Potion ingrediens flaska)

jag försökte att tänka på något helt annat att göra för våra barn i år. Några av mina favorit Halloween dekorationer är min grytor och potion ingrediens flaskor. Jag trodde detta skulle vara en söt idé för ett småbarn dräkt.Jag gjorde en enkel klockf...

Hur man filé en fräsch fångad lax

Detta är en Instructable om hur man filé en lax som är färska fångas ur floden. Tänk på att dessa lax fångades mindre än två timmar innan vi rensade dem. Vi lämnar även huden så det kan vara grillad, men de skalas. Också visar detta Instructable dig...

Hur att fånga inlandsområden lax

Inlandsområden laxen är kungen av all fisk i nordost, och det är lätt att se varför: de är stora, starka och kommer att fortsätta kämpa tills de är på bordet. Inlandsområden lax, i nordost, är en mindre variant av atlantlax, även om de fortfarande ha...

Hur man hem brygga öl den lätt väg med en ingrediens Kit

över en miljon ölälskare i USA har börjat brygga eget öl hemma. Men oddsen är att ännu mer nyfiken på ölbryggning, men har ännu inte prova det eftersom de är överväldigade med var man ska börja.Även om du har varit hem bryggning i år, du förmodligen...

Bakad lax

jag verkligen är om matlagning enkla recept och har experimenterat med no-salt tillsatt recept på senare tid på grund av min mans högt blodtryck.En av de recept böckerna i min arsenal är Paleo Diet bok, med naturligtvis Paleo recept.Om du har aldrig...

Lödda lax eller öring med ris

äta fisk så ofta som jag kan gör måltiderna lite tjatigt om du bara koka fisk ett sätt, detta är min lödda lax eller öring recept. Detta är en välsmakande måltid lätt att göra och beredd på 30 minuter från början, om du kokar öring eller lax. Med öri...

Bryta ner en hel lax

Foto av Charlie NordstromDet finns ingen mat som lyfter sprit, kittlar kundalini, träffar umami glädjen mitten eller exemplifierar perfektion av universum som vilda stillahavslax. Vild lax också stöttar 137 andra arter från späckhuggare till Fiskgjus...

1 ingrediens nudlar i

vill ha middag bråttom?Vill ha nudlar, men vill inte ha att rengöra en metall pott efter att ha ätit?Behöver mer grönsaker i din kost?Är du trött på portion kontroll, att begränsa mängden pasta du äter eftersom du är rädd att kolhydrater kommer att g...

Avokado pesto pasta med rökt lax

Detta uppfann pastarätt till mig, har haft stor framgång, året runt! Det är lätt att göra, färska, läckra och isär!Avokado pesto själv är Vegan & glutenfria! Jag vet att ni alla kommer att älska detta också! Gör det helt glutenfri och Använd GF pasta...

Fyra ingrediens Carbonara (bacon och ägg pasta)

detta är en enkel men god Carbonara recept som använder endast fyra ingredienser: spaghetti, ost, ett ägg och en skiva bacon. (Allegedly, namnet "carbonara" är en referens till kolgruvearbetare i Italien som vanligt åt rökt fläsk och ägg och den...

2 ingrediens hund piller deg

Som en naturlig Hemgjort hund behandla företag ger vi ofta recept som detta till våra kunder. Det kan vara svårt att ge en hund ett piller, men det blir super lätt när du döljer det i en hälsosam njutning! Vi skapade piller degen receptet som vete, m...

Lätt 2 ingrediens Pizza Crust

Smak klokt denna skorpa är någonstans mellan Angelo Silvestrini skorpa (han är en world champion pizzabagare och instruktör vid norra Italien Scuola Italiana Pizzaioli) och Domino's. Komplexitet är ungefär lika tuff som att göra en kruka av kool-aide...