$5 kanot säte reparation/snöskor vävaidag ska vi göra en mycket snabb, men funktionella, reparation på en bruten hand caned stol i en kanot. Även om detta inte är det korrekta sättet att reparera dessa säten, det definitivt fungerar och kommer att ta dig igenom tills du kan köpa en ny plats eller ordentligt hand sockerrör den trasiga en.
Jag ska nämna, jag är en ganska stor kille (6', 220lb) och denna plats har inga problem att hålla mig upp. Jag behövde denna kanot för en campingtur på två dagar, så jag hade inte tid att beställa sockerrör eller en plats, men med lite rep och en timme eller två av tid, vi var bra att gå.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Totoro Papier Machecrete trädgården staty

Jag ville ta ett försök på papercrete. Cement/betong med återvunnen pappersmassa. Det finns många exempel på hur det för att tillverka tegelstenar för att bygga och för konst. Jag antar att jag kunde ha byggt en mini papercrete mixer men sägs om att...

How to Repair Football Shoes

Hur att reparera Fotboll skor/knapar med hjälp av limmet.Steg 1: Steg 1: lägga till alla objekt på bordsskivan eller markenEnheter krävs: Lim, några stick och vitboken blanda lim, tejp och rengöringsduk.Steg 2: Steg 2: Rengör reparera portion med mju...

Läder synål

Några år sedan jag var tvungen att reparera mina skor, men standard läder nålen inte var genomförbart att använda eftersom den andra sidan inte var tillgänglig att vara inne i skon. Så kom jag upp med detta. Det är en enkel bult förvandlats till en e...

Reparera glasfiber kanot

I slutet av maj förra året var jag online söker jobb och undrar vad jag skulle göra med min sommar. Strax innan förbereder sig för att gå till sängs bestämde jag mig att logga in på Facebook. Här i vår lilla stad har vi en köpa och sälja Facebook sid...

Reparera / bärgning läder packväskor

Efter olyckan fick jag min packväskor tillbaka i inte alltför bra en form, så jag reparerade dem och tänkte att det är synd att inte använda dem :DSå efter att tänka på det kom jag till slutsatsen att de skulle vara ett strålande komplement till min...

Reparera din Laptop nätsladden

efter år för att kastas i travel väskor, snubblade över, och bokstavligen släpade genom smuts många laptop nätsladdar duka till missbruk och börja Frans. Så småningom kommer att slita sladden sönder och inte längre driva din bärbara dator. Här är hur...

Harley Davidson Road King sadelväska spärren reparation

HD har ett problem med vissa av har det gjutna sadelväskor. Låset är gjuten i kroppen av väska locket som en pjäs, HD erbjuder bara en full påse ersättning som alternativet reparera. Detta är på en 2004 HD Road King.Steg 1: Trasiga spärren Det här fa...

Fancy Footwork (reparation de gamla sulor)

jag älskar min chuckar. De är den enda typ av sko jag har slitna sedan jag var 15. Jag bär dem genom vår, sommar, höst och vinter. Tyvärr, som alla andra sko, de småningom har dettjänat ut.Det finns inte mycket du kan göra med dina skor när de är hel...

Gadget reparation Man Cave

så detta är min oavslutade skjul/verkstad/Man Cave... Jag har regelbundet läst några av dina instruera kan ett tag som jag har behövt ta bort mina verktyg och delar från sitt ursprungliga hem. (mina döttrar sovrum) Så jag byggde ett skjul! Vinna. vin...

Hur du ändrar en gamla skor i en blomkruka (lätt)

alla har en gamla skor liggande någonstans... ta upp sprinle lite kreativitet och göra det en blomkruka.Låt u vara en person som återvunnet något och med tanke på ett liv...Steg 1: välja jag välja mina gamla skolan skor som var i fruktansvärt skick,...

Hovar från bekväma skor (inga höga klackar!)

Ibland är den bästa delen av en kostym lite uppmärksamhet på detaljer. Om din kostym har hovar, varför inte göra ett par skor till hållbara, realistiska hovar att lägga till något extra till din outfit?I detta Instructable, kommer jag gå över materia...

Sole reparation med löpband bälte

Uppdatering: En delar av löpband bältet som lockade mig--seghet--är också ett problem. Eftersom det inte sträcka, drar när skon flexar lim på tån limmet på hälen. Promenader är bra, men jag tror inte att det kommer att hålla. Mitt förslag är att sätt...

Reparera din igensatt kaffebryggare

kasta inte bort din kaffebryggare bara för att det bara gör steam och har slutat gurglande vatten upp i brygga korgen. Jag har reparerat ett par kaffebryggare av kraftfullt spraya vatten i området"fyllning". (Koppla ur först förstås). Detta rens...

DIY Marvel skor

Här är ett roligt sätt att anpassa din egen duk skor. Lägga till en unik steg i din kostym till Comic Con! Att blixten på nästa personalfest! Möjligheterna är oändliga för att göra ett unikt par skor som är så totalt du!Steg 1: material Du behöver:Et...

Duct tape skor passar till dina fötter

med denna awesomely enkla Instructable, skapar du ett par bekväma, Billiga och crazy-cool duct tape flats. Den största skillnaden mellan dessa och andra duct tape skor (lika bra som de är) är att skorna är gjorda runt fötterna, så att de passar aweso...

Göra din egen slitage någonstans "barfota" skor

* Obs! Följande bilder skapades med modell magi för att modellera det färdiga projektet. Sugru skulle vara starkare, tillämpa smidigare och ser mycket trevligare! Modell magic utjämnar inte mycket väl och därför finns det många gupp/skrevor.Hur du gö...

Anpassa skor med sprayfärg och Sugru

upp på läder, med kött på hennes sinne, här kommer kvinnan med Sök i hennes öga. Hennes ord är vapen, skarpare än knivar. Det gör du undrar hur den andra hälften dör.Här kommer mannen med utseendet i ögat. Han matades på ingenting, men han är full av...

Tunga reparation

Någon gång normala tråd är inte tillräckligtSteg 1: Fiske tråd och väskorIbland behöver du använda nål och tråd för att reparera en väska. Normala tråden bryter lätt så fiske tråd kan du få jobbet gjort.Steg 2: Stitchs tyget med fiske tråd Använda en...

Gör dina egna skor hemma!

Detta är en instructable för att göra din egen par skor med material som du kan köpa ett konst arkiv eller en tygaffär. Jag grundar min teknik av traditionella sko att göra metoder, men behöver du inte dyra material, en fin uppsättning upp eller komp...