Album Cover glasunderläggFörvandla en 12 x 12 musikalbum till en 4 x 4 tum-och dalbana med detta lätt decoupage projekt!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pussel album cover

Jag brukade samla vinyl ett tag, men nu med musik streaming möjligheter jag spela knappt gamla skolan poster längre. Men en av de vackra sakerna av poster finns det täcker. Så jag letade efter ett sätt att återanvända gamla vinyl omslaget och jag kom...

Album Cover magneter

Dessa mini skivomslag kommer att klä upp ditt kylskåp med musiksmak!Steg 1: ListaHär är det material du kommer att behöva göra dem:fyrkantiga glas kakelbilder av skivomslagMod Podgesvampen borstesax eller X-acto knivmagneterE6000 eller lim pistolSteg...

Single Cover glasunderlägg

Gör dig redo att göra musikaliska förödelse med glasunderlägg inspirerad av täcker av din favorit singlar (låtar)!Steg 1: Ta ditt materialFör att göra dessa färgglada glasunderlägg, behöver du...4 x 4 tums keramiska plattorbilder av enda täcker (du k...

Handgjorda Valentines kort med en gammal 45 post

jag är lycklig... Jag har en pojkvän med en födelsedag samma dag som alla hjärtans dag. Jag kan komma undan med en gåva..! Han tycker att spendera pengar på gratulationskort är ett slöseri, så varje år jag har att komma med något kreativt att säga "J...

Magiska musik tabell nr menyer, inga knappar

Obs:Detta instructable är nu något gammalt och en bättre maskin har gjorts med lägre kostnad delar och mycket bättre programvara som automatiskt gör att du kan "par" nya kort med nya låtar som de läggs till iPod spellista.iPod-uppspelning Spåra...

Gästbok + bröllop Album

Jag är ingen bröllop expert, men jag har en hel del facebook-vänner från mindre städer i Mellanvästern (och jag antar att jag nå mer nationellt accepterade åldern vid som att gifta sig) och jag är inte främmande för Pinterest.Med detta sagt, det verk...

Upcycled resor minne Album / Journal och fotoalbum

Du kan hålla så många minnen från din semester som inte är bilder - biljett stubbar, förpackning, kvitton, broschyrer, teateraffischer, menyer och mycket mer. Men om du bara gömma dem i ett kuvert någonstans, kommer de även göra det hemma? Kommer du...

Hur man skapar en cool Vaporwave Album Artwork

Hälsningar till alla!Barn älskar dessa dagar Tumblr. Det finns faktiskt en hel del spännande saker mellan alla depressiva grejer och ägnas fandoms, liksom fördelningen av otaliga konst/musik/mode trender, som den Vaporwave rörelsen, som förenar renäs...

Album täcker On A String

det finns mycket billiga poster ute, på Second hand-butiker eller på musik butikernas försäljning lagerplatser. Dessa cheapos kan inte vara något kul att lyssna på, men deras omfattar visst kan vara intressant att titta på. Start för några veckor sed...

Alla tillfälle kakel glasunderlägg

Precis i tid för någon semester använda dessa roliga och enkla glasunderlägg omslagspapper som den viktigaste design gör dem roliga och prisvärda för någon semester gåva.Steg 1: Samla materialFörst kommer du behöva samla in följande material.SaxOmsla...

Konstnärliga dekorativa utlopp Cover

med många kreativa alternativ, denna outlet täcka är enkla att designa och göra. Idén kom till mig efter jag renoverade mitt kök. Jag ville nog försäljningsställen så att jag inte skulle behöva söka och koppla bort varje gång jag använde ett utlopp....

Beaded runda "Mugg mattor" glasunderlägg

grönt, orange och lila är perfekt vår eller sommar färger! Jag gjorde dessa 3" runda"mugg mattor"(glasunderlägg) med glaspärlor utsäde genom hundratals! Jag är ett stort fan av wire arbete med pärlor, men är förgrenar sig från de klassiska...

Boka täcka glasunderlägg

Jag har en familj ivrig läsare, så finns det böcker runt vårt hus, hela tiden! Vi brukar också ha drinkar runt, särskilt i vardagsrum och jag märkte att så ofta inte, böcker var som används som underlägg för våra drycker (läsk, öl, vatten, vin, du na...

Dekorativa band glasunderlägg

Göra dessa enkla glasunderlägg av två favorit typer av tejp: anka varumärke och Washi.Steg 1: ListaVad som behövs är följande:en rulle eller två anka varumärke silvertejpflera rullar washi tejpfyrkantiga keramiska plattorsjälvhäftande filt cirklarMod...

DIY Kindle Cover

detta instructable rinner ur Rayeaths mycket hjälpsam nook täcka instructable med några (förhoppningsvis) bra förändringar.Hur till omvänd en inbunden bok i en Kindle täcka med en rem:Vad du behöver:1) en bok du inte misstycker hugga upp; Denna bok m...

Hur man laserskurna glasunderlägg (för Pi-dagen!)

Pi-dagen oundvikligen inblandade välsmakande drycker, så jag bestämde mig att göra några Pi-tema glasunderlägg på TechShop att hålla mitt bord torr och säker.För att laserskurna glasunderlägg, är det första steget att välja en design. Jag visste att...

En billiga Kindle Fire Cover

detta instructable omfattar stegen för en mycket billig och i mitt fall en ganska rå Kindle Fire cover. Några av mina bilder Visa inte sig väl "men" genom att titta på de resultat som jag hoppas kan du enkelt se vad jag gjorde. Om inte, ställ fr...

Alkohol Inked kakel glasunderlägg

enkelt och billigt - projektet var så lätt att slutföra men visade sig så vackert - det var den perfekta fars dag presenten!Steg 1: Projektet ingredienser Projektet ingredienser:4 kakel glasunderlägg (den icke-porösa och glänsande typ :)Ranger alkoho...

DIY söta dragspelsvikt Album

Jag var tvungen att göra en bröllopsgåva för en vän (det var hennes kusins bröllop men hon nästan glömde och inte har tillräckligt med tid att köpa en present). Å andra sidan tänkte hade jag tillräckligt material att göra vackra bröllopsgåva, tack oc...