Återställa gamla Sneakerssom många människor, jag tycker inte att kasta bort perfekt användbara skor, speciellt inte skåpbilar som jag hittade begagnade för sju spänn kanadensiska. Detta är hur jag återställt dem.

Höger fot skon var min kontroll, och vänster fot skon var min första test.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återställa gamla skåp

Vi beslutade att uppgradera vår verkstad i garaget så vi tittade på craigslist för några bra kvalitet skåp. Vi ville ha något byggt fast så vi köpte gamla ek skåp som en gång hörde hemma i en science lab från bärgning mycket. Vi såg verkligen för bra...

Återställa gamla Köksknivar

Det finns fem grundläggande steg för att återställa en gammal kniv:Hitta en kniv värt återställaTa bort rostRefinish bladetRefinish handtagetSkärpaJag gillar gamla knivar eftersom kvaliteten är där, och de är billiga. De gjordes före den tid då plast...

Återställa gamla flygplansdelar (kontroll hjul)

Hej alla flygplan och restaurering älskare.Mitt namn är Greg, och detta är min första instructable.Jag jobbar på ett flygplan bärgning gård. Alla som jobbar här älskar flygplan och ägaren har flera. En som jag är kär i är en 1946 Aeronca chef. 1946 c...

Återställa gamla olje-lampa

För en tid sedan jag roaming runt min mor-och farföräldrar egendom. Jag vandrade in egenskapen övergivna granne, där jag hittade en gammal kollapsade nästan shack. Naturligtvis gick jag in i den och jag blev förvånad när jag hittade denna gamla rosti...

Återställa gamla brand Alarm klocka

Jag tog en antik Sperti Faraday N276001 gjutjärn skolan brandlarm bell och nya ledningar det att plugga till ett uttag med en stor knapp på framsidan. Detta projekt kräver grundläggande elektronik verktyg och en valfri vinyl skärare för etiketten. De...

Återställa gamla penslar

Jag har en målare i år. Jag har använt nästan alla slags borste och jag har lärt mig en sak-du får vad du betalar för. Jag använder Wooster 2 1/2" vinklade penslar för det mesta. De har kvalitet borst, de passar min hand bra och de håller länge. de ä...

Återställa gamla delar & stå din cykel i 2 minuter!

Jag äntligen köpt en ny cykel och möta stand problem.Jag sökte på marknaden för en minimal och enkel stå men det gick inte att hitta en prisvärd. Och jag gjorde mitt, som tar nästan 2 minuter att bygga.Steg 1: Jag hittade en platta som var en pappers...

Återställa gamla fotstödet.

God morgonJag ville föreslå en gammal restaurering av fotstöd av min mamma. Tyvärr har jag bara en gammal video av dålig kvalitet....

Återställa en yxa

När jag såg denna fantastiska Instructable av 4WantofaNail blev jag inspirerad att börja arbeta på att återställa en yxa av min egen. Tyvärr, min yxa var i närheten som god form som hans; allt jag hade verkligen var en rostig, slog upp huvudet. Det b...

Återställa en antik bl.a

Detta projekt använder, vad jag kallar, treenigheten av mina båtar. trä, metall och läder, att alla kommer tillsammans för att skapa en pjäs som kan vara både ett precisionsinstrument för träbearbetning, samt en kurs verktyg som kan göra kort arbete...

Återställa en antika möbler

Jag ville berätta om min passion. Återställa gamla och antika möbler. Nyligen jag restaurerat en gamla skåp och här är de olika steg som jag följde för att ge denna gamla kolleger en ansiktslyftning!Steg 1: Första steget - snabb analys av deVid först...

Återställa en gammal lampa

BILD:Återställa gamla lampa.Återställd lampan.Bordet lampan har ett hörn på varje maker, snille och DIYers arbetsbord. Det är en av de mest underated verktyg, men är fortfarande mycket viktigt eftersom det lyser upp hela arbetsområdet. Några av dessa...

Återställa en gammal rosa kista

Jag tycker mycket återställa gamla väderbitna saker.I november förra året hittade jag denna gamla bröst, formen var trevligt men de behandlade det mycket dåligt; ursprungliga gångjärnen bröts och även trä. Ytterligare gångjärn var fastskruvade på någ...

Återställa en kaffe kvarn, Spong No.3

jag hittade en gammal kaffe kvarn i vårt garage för några år sedan, det var ganska rostig och smutsiga så när jag först använde den resultaten var ganska obehaglig. Den första grind av färskt kaffe var skitiga och kvarnen gav en metallisk smak till d...

Återställa en motorcykel plats

15 år gamla Katy Kawasaki blir lite lång i tanden, är det första steget i städa henne att återställa sätet, eftersom det bara började dela upp.Steg 1: Samla dina verktygFör att göra detta behöver du:Skruvmejsel,Tänger,Häftapparat i makt,Bindemedel kl...

Återställa en vintage container cykel

den gamla låten går "de bästa sakerna i livet är gratis"... och detsamma gäller cyklar.Jag har haft två cyklar som jag hittade i en container (soptunna här i Australien).Med lite tid och armbåge fett, och ibland lite pengar kan du återställa en...

Hur man manuellt återställa Win 10 Minecraft Skin

Jag har skapat massor av skinn med åren, men tyvärr, som för sent, jag har haft problem med att få minecraft ska fungera med några av mina gamla skinn. (Obs: Jag talar om Windows 10 version av Minecraft, inte full PC-versionen, som jag också äger.) J...

Fixa och återställa Vintage Singer symaskin

Steg 1: Börja smörja! Steg 1, att få maskinen att fungera. Om du hittar en och motorn fungerar fortfarande lyckan i! Jag hittade den här en på auktion för 30$ och det greps så du kunde inte ens vända hjulet för hand. Så jag fick ut min favorit 3 in 1...

Återställa en Vintage ångaren stammen

stammen restaurering är en kombination av träbearbetning, metall hantverk och läder, så hjälper det för att ha viss erfarenhet i alla tre fält. Den svåraste delen av hela projektet är i utarbetandet av lappa. Ta bort gamla materialet omfattar (om den...