Audrey och Audrey II kostym (Little Shop of Horrors)för att hedra de bästa musikalen om en människoätande planta som någonsin gjorts (lite shoppa av fasor, om det finns någon förvirring), jag skapade denna lätt Audrey och Audrey II kostym.

Jag gjorde pod och tungan Audrey II med Sculpey Ultra Light, och lagt till venerna med Sculpey vätska. Hela var sedan målade med vanlig akrylfärg och ges en snabb päls av matt lack. Jag bifogade tungan med urgamla tekniken att ramma en tandpetare genom två lager av Sculpey.

Stjälken är tillverkad av en tråd klädhängare lindade med maskeringstejp och olika bladen är också maskeringstejp, fördubblats under och målad grön.

För kaffe kan målade jag en papier mache låda med Maxwell House design sett i filmen. För att få Audrey II stå upp i rutan, jag inklämd svampar ner runt stammen för klädhängare och omfattade hela med ett lager av renar moss.

Eftersom jag ville Audrey II en glidande marionett, snarare än en statisk modell, jag gångjärn pod med papper fästen och ansluten zip slips till toppen av pod att tillåta Audrey II mun öppnas från baksidan. När du håller Audrey II, du kan koppla din tumme genom zip slips och dra ner för att göra munnen öppnar och stänger vid din infall, (medan skrika "mata mig!", uppenbarligen).

Audrey kostym är bara ett billigt tight svart klänning, en £3 peruk och en massa blå ögonskugga. (Un) lyckligtvis jag gav mig själv en faktiska blåtira förra veckan, så jag inte ens hade att fejka en shiner.

Jag hoppas du gillade detta Instructable, och kom ihåg, matar inte växterna!

Relaterade Ämnen

Audrey II från Little Shop of Horrors

detta är en papier mache Audrey II som jag gjorde för Halloween i år. Jag älskar att göra papier mache och trodde att växten från yttre rymden var perfekt för detta medium. Jag ville göra detta med hjälp av saker jag redan hade runt huset, men jag va...

Lätt Audrey II från Little Shop of Horrors

detta kom förra året, när jag deltog i en Zombicon som var tema "The Galactic infektion". Jag gick som zombie Seymour med Audrey II som min trogne sidekick. Det är en super lätt stötta att göra får massor av uppmärksamhet. Du kan bära den eller...

Audrey 2 för "Little Shop of Horrors"

Hej där,Först av allt, hur har jag inte stött på detta instructables hemsida innan!? Det är så roligt att titta på vad andra människor har gjort och fick några riktigt bra tips här.Tänkte skulle jag visa er några av de saker jag har gjort tidigare.Hä...

Little Shop jordnötssmör fack

jag vet inte av New World är en internationell stormarknad, detta frågor som Little Shop var deras befordran. Objekt finns på trademe.co.nz om du inte har jordnötssmör. Sjöfarten skulle förmodligen vara billigt.Steg 1: Samla dessa verktyg och materia...

Spagetti och köttbullar kostym

Super enkel spaghetti och köttbullar kostym. Jag hade faktiskt köpt baby storlek version av detta men det var så lätt att göra som jag gjorde den här några år senare när hon var större. Du behöver en off white hat, en off white tröja, brun material (...

Nål och tråd kostym

jag såg nyligen en pint storlek nål och tråd kostym gör rundor på pinterest och jag visste att jag behövde göra en! : DJag är bara lite för bred för passa en lampskärm över mina höfter, så jag byggde spole av flera blad kartong, tejp och Varmlimma. T...

5 lätt och enkel Halloween kostymer

dessa är några lätt, rolig, enkel, hemgjord, och sista-minuete kostym idéer.Steg 1: 1. Kathy Beth Terry Vad du behöver:Falska tänder med hängslen på dem.Rosa polotröjaDenim Sparkdräkt eller kort overallerRosa crocsStora glasögonHöga strumporTillval:S...

Gotye och Kimbra Couples kostym

Denna Gotye och Kimbra par kostym från musikvideon "Någon att jag använde to Know" är den perfekta aktuella kostym för Halloween 2012. Om du inte har hört Gotye låten "någon att jag använde veta" på radion eller sett videon måste du le...

Lite shoppa av fasor - Audrey 2 kostym

Jag bestämde mig att göra min egen kostym i år och jag bestämde mig för jag skulle vilja gå som Audrey 2 aka betyder gröna mor från yttre rymden!Jag kunde inte hitta några exempel online att gå av så jag bestämde mig att göra det själv som innebar en...

Batman och Robin barn kostymer

jag planerat på att göra en fullständig instructable på dessa kostymer. Sedan märkte jag kalendern sa det var 2 dagar innan Halloween och vi (hustru och jag) hade inte riktigt ens börjat ännu. Det som följde var fantastisk men dokumentera processen v...

Gamorean vakt och hustru par kostymer

byggt kostym, blöja kjol, armar och benSteg 1: väst gjord av nöje sys och limmade ihopSteg 2: kåpa till maskSteg 3: blöja med kroppen jätte Nalle och mongoliska fårull och shorts fyllda med poly fiberSteg 4: armar och ben slutna celler EVA skum använ...

Stor hjälte 6 Hiro Hamada och Gogo Tomago kostym

För Halloween ville min dotter att vi skulle gå Trick eller behandling av som Big Hero 6 (en 2014 Disney animerade filmen). Hon är ett fan av Gogo Tomago (flicka i gul färg) och ville ha hennes bror vara Hiro Hamada (pojke i lila färg). Jag tittade p...

Livsmedelsbutiker väska av Muppet frukt och grönsaker kostym

årets Halloween kostym härrörde från en mycket obskyr önskan (Mupparna är cool och jag ville ha en).Om tidpunkten för förra årets nyår hade jag börjat titta på shorts, både de senaste och mycket gammal, av Jim Hensons Mupparna. De är så roligt. De so...

Kostym och slips parti kostym

denna kostym (sanitära pad) är inte min idé men något hittade jag på internet, jag bara gjorde det lite mer fashionabla...Steg 1: ta en gammal madrass skydd och klipp ut 2 stycken från 150 x 90 cm Steg 2: sy två stycken tillsammans och sedan skära ut...

Värme och snö girigbuk kostym (från The år utan ett Santa Claus)

jag skapat dessa kostymer med rester av stretch sammet och Target märket leggings, kände, kartong, fyllning från kuddar, wire, färgad hårspray, vitt smink, läppstift, silvertejp och PVC-rör....

Voltron och Duradame hemlagade kostymer

här är en ledningar mardröm... 97 volt av surrande, laser blinka, blinka, skytte kul!. Handgjorda kostym har 20 elektroniskagizzmo's.Chase ljus, utlöses, neon bar's.4 ljud aktiverat devices.10 olika power sources.light upp arm och bensmed dans-läge (...

Omvandla Optimus Prime och Bumblee Bee kostymer 2011

Hi dessa bilder är på min pojkar Halloween kostymer för förra året. De ville göra något annorlunda så de bestämde sig att vara riktiga omvandla transformatorer. Detta projekt var väldigt kul. Vi samlas först rutorna rätt storlek. Lådor som var stor n...

Pac Man och spöken kostymer

mina barn bestämde som ville vara Pac Man och 4 spöken för Halloween. Så att sätta mig och DaDee på uppgiften att skapa alla 5 kostymer.Steg 1: leveranserAtt bygga Pac Man använde vi2 hula hoopsNågra PVC rör hade vi runtSilvertejpKartongGult tygSvart...

Zelda och länk kostymer

min kiddos som Zelda och länk för Halloween förra året. Detta var innan jag gjorde liv ändra upptäckten av Instructables så det finns inga pågående bilder. Ja jag vet att det finns en romantisk element mellan Link och Zelda, men kan glömma att för en...