Billiga DIY helautomatisk AC Inverter / DC UPSJag åkte från Karachi till Lahore bo på släktings place, de stod inför belastning skuggning av 6 till 8 timmar per dag så det var nödvändigt för mig att ha en backup plan som en inverter eller UPS som jag behöver bo online och under dessa dagar temperatur var lite varmt i Lahore så jag bestämde mig att säkerhetskopiera makt som kan uppfylla mina behov och ge mig backup för på grund av mitt arbete 2 till 3 timmar på-minst.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billiga DIY lupp för Low Vision patienter

detta är en låg vision läsa lupp. Enkel och billig DIY lupp.Personer med nedsatt syn, behöver något att förstora bokstäverna för att kunna läsa den.Med detta, allt du behöver göra är att placera den över texten och Läs.Du behöver:En glödlampa.Vatten....

Billiga DIY 100" projektorn skärmen

billiga DIY projektorn skärmen för under $30Detta är en 16:9 projektor skärm 100" perfekt för en källare spelrum, hemmabio, dator monitor,(ect). Detta projekt kommer att köra dig $30 - $40 beroende om blackout trasan är till försäljning.Så är här lis...

Billiga DIY grön skärm

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en billig DIY grön skärm med mycket få material och en chroma key program på en dator eller till och med en telefon.Steg 1: Delar och verktyg Behöver du:Gröna affisch styrelseDatorn helst MacBa...

Enkel och billig DIY interaktiva bakgrundsbelysning.

Detta instructable visar dig hur man gör en enkel och billig atmosfär bakgrund belysningssystem för din dator!Detta enkla system kan användas med programvaran AtmoWin, eller använder AtmoLight plugin i VLC (mediaspelare) , ansluter den till datorn me...

Dammen luft / strålsamlare System 12v billiga DIY

Detta är en liten enkel och billig DIY 12 volt / sol fungerar luft / strålsamlare system för damm (men kan användas för andra tyger som du människor kan hitta användningsområden för).Idén kom till mig när jag verkligen behövde en enkel lösning där ja...

Billiga DIY inredningsidéer

Billiga DIY inredningsidéer...

Super enkel & Super billiga DIY UPS/CCTV system från återvunnet batterier!

Där jag bor, kort elavbrott är ganska vanliga och kan vara mycket irriterande. Jag har också velat experimentera med CCTV för en tid. Efter att ha experimenterat med testa UPS-system använder billig växelriktare och gamla bilbatterier bestämde jag mi...

Billiga DIY bubbelbad bubbelpool

Jag är en DIY typ av kille, jag gillar att göra saker och vill ofta hellre göra något än att köpa den.Denna badtunna projekt kanske inte elegant men vem som helst kan göra en.Steg 1: Min DIY Hot TubJag fick denna idé nyligen när du flyttar house. De...

Den billiga DIY elektriska Longboard

Hej yall! CoolRextreme här med ännu en DIY Longboard inlägg...Ja, jag ger dig en detaljerad redogörelse för min bygga. Från frustration till fascination. Varför?Orsaka vi alla vet bygger inte bara om går smidigt och kommer samman perfekt.Nej, jag kom...

Billig DIY under-skåp belysning

i detta instructable du lära dig att ställa in och installera billig under skåp belysning i ditt hem med minimal kostnad och svårt att använda prisvärda kallkatodrör som normalt används för PC fallet mods. Detta är min första instructable. Jag ska gö...

Smuts billiga DIY CFL reflektor

kompakta lysrör (CFL) lökar är utformade för att släppa ut mer ljus från sidan än toppen. Detta fungerar bra för bordslampor, men inte så bra för fotografering eller inomhus trädgårdsskötsel. Vi behöver en reflektor för att få ljus rubriken i rätt ri...

Billiga DIY Multirotor landningsställ

Ett annat litet projekt till mig en super billigt och super lätt att göra 3D tryckt eller inte det är upp till du bara berätta vad du tycker om mitt projektSå kan börja... ram kompatibilitet först av allt jag designade detta för en DJI F450 ram men t...

Exakt, billig, DIY gräns/Homing växlar

Hej Karl byggare!Jag är en DIY CNC kille. Jag älskar att bygga dessa maskiner och att göra saker med hjälp av maskiner som jag gjort. Jag har byggt en CNC laser och en CNC router från början och har varit tvungna att innovera lösningar på vägen på gr...

Billig DIY Overhead kamera Setup

När gör en instruktions byggt video är det svårt att få alla rörelser på ett effektivt sätt, för att de flesta av oss använder 2 kamera placerad i olika vinklar men att placera båda kamerorna i den horisontella slätten inte löser detta problem för at...

Bästa billiga DIY barnsäkra låda/apparat spärren

Vem vill betala 6 kronor eller mer på apparaten lås (varje!)? Jag är säker på att du håller om du stirrar på denna sida. Spendera bara lite mer kommer att ge du inte 1, men 8 till 10 apparaten lås!Idén om affären spärren är bra, men många av er vet a...

En enkel och billig DIY raden efter robot

Om någon vill börja bygga robotar, denna robot är för dem, det är lätt att göra, ingen kunskap om programmering krävs, bara lite elektronik kunskap är tillräcklig för att avsluta denna robot.Viktiga ingredienser:1 x chassi2 x IR-sensorer1 x caster wh...

Billiga DIY masserande Roller

Hej till alla! Som hobby spelar jag Rugby varje söndag och vanligtvis varje måndag har jag mina ben och min rygg som gjorde ont så illa.För att förhindra obekväma ställningar för att sträcka ut min kropp vid universitet under min studerar dag (jag är...

Billiga DIY Laser ljus julshow ~ $16

När jag menar billiga, är dessa laser projektorer billiga. Jag köpte 4 eftersom recensioner säga du kommer behöver reservdelar. Jag fick 2 blindgångare. Grön laser fungerar inte på en och den andra motorn gick redan. Inte en stor sak med tanke på män...

EASY & billiga DIY snöbollar & snö täckta kottar

billiga, enkla, snabba, KID VÄNLIGT & AWESOME resultat är några av de ord som kommer att tänka om detta projekt!Efter alla dekorationer har förts in för ytterligare ett år, verkar huset lite kalt och tomt. Här är ett projekt som ger kalla, snöiga vin...