Bygga en D-Ring bitars drivrutindetta är helt enkelt en bit drivrutin kopplade till en D-Ring karbinhake. Bitars innehavaren glider runt i ringen så att du får bra hävstång och gå vid svåråtkomliga fästelement. Det är en enkel men mångsidig verktyg för fickan, handskfacket eller verktygslåda. Det är lätt att göra och kommer du att undra hur du någonsin fick utan den.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga Audrey II finalen bitar

Fas IV är den slutgiltiga formen av Audrey II, för att avsluta ut finalen som blev dramatiskt som möjligt, det ombedd att hon på något sätt kunde "växa" ytterligare och gro stora vedartade vapen för att hota publiken och sparka Seymour ner sin m...

Bygga en eld Ring eller grop

hur man bygger en enkel fire ring eller grop för din trädgårdSaker som behövs för projektetUtrymme för brand ring som är tillräckligt långt borta från allt i din trädgård som kan brinna för att vara säker, idealiskt för personer att sitta och det är...

Bygga ett LED Ring ljus

ring ljus är ett användbart verktyg för fotografer som går tillbaka många år och har varit särskilt användbar i vetenskapliga och extrem närbild arbete där fysiska kameran och objektivet försvårar andra typer av belysning. Det finns både strobe och k...

T-handtag bitars drivrutin (ingen svetsning)

detta är förmodligen min favorit verktyg i min verktygslåda. Jag letade efter något att köpa, men de enda jag kunde hitta var magnetiska bit innehavare gjorda med billiga plast handtag så jag gjorde min egen för ett par år sedan när han gick MMI. Nu...

Början Microcontrollers del 3: Överföra ett Program till mikrokontroller (drivrutiner)

Välkommen till del 3. Detta är en mindre handledning som kommer att behandla helt enkelt laddar drivrutiner se till din programmerare kan kommunicera med datorn ordentligt.Observera att ibland TinyISP och USBAVR enheter nu kommer förladdad med Window...

Ring Flinger (Elihu Thomson apparatur)

Elihu Thomson apparaten är en enhet som använder elektro magnetism för att lansera en aluminium ring i luften. Min kostar lite under $80, men jag köpte allt helt nya från järnaffären.Steg 1: Samla leveranserAtt bygga din egen ring flinger behöver du:...

Web drivrutin IO handledning med hjälp av en levande webbplats och arbetar exempel

Web drivrutin IO handledning med hjälp av en levande webbplats och arbetar exempelSenaste uppdatering: 07/26/2015(Kolla tillbaka ofta som jag uppdaterar detta instructables med mer information och exempel)BakgrundJag hade nyligen en intressant utmani...

4-bitars binär manuell Counter: NI Multisim (Video ingår)

Hej du. Ny till Multisim? Detta är för dig!I detta projekt kommer vi att bygga en enkel 4 bitars manuell räknare använder NI Multisim programvara.Newbie special :)Steg 1: Lista (om byggnad på bakbord) NI Multisim programvaraDelar som behövs: www.bits...

Bygga en POG thrower!

Här är en intressant intructable. Den använda POGs.Jag är säker på att många människor kommer att fråga "vad fan är en POG?"POG var ett spel som är mycket populär på 1990-talet. Kolla nästa steg för detaljer.Om du är till lat att klicka Nästa st...

Bygga en akustisk gitarr

Som med alla nya projekt som jag har försökt, varje steg på vägen är främmande för mig och några steg är förtjänt av min oro, medan andra visade lika oroande sig vara en bit av kakan. Detta projekt är en lärorik erfarenhet. Hur bra gitarr kommer att...

Återvunnen plast påse ring

detta instructable visar dig hur man bygger en återvunnen ring tillverkad i plastpåsar. Detta projekt använder en metod som kallas plast fusion. Som fungerar genom att använda ett strykjärn för att smälter tunna plastpåsar tillsammans. Jag gjorde det...

Hur man bygger en k'nex tank

Hej, detta är min första instructable hoppas det fungerar för dig =)Detta är min K'nex tank. Den har en pistol som skjuter, det kan driva både bakåt och framåt, och det är robust.(Det bränder luft mjuk BBs)Fördelar: kan köra, kan eld, är robust, ser...

Hur man bygger en LEGO canon

vi älskar LEGOs vårt hus! Öh, menar jag, naturligtvis, att mina barn älskar LEGOs på vårt hus och att jag är bara en oegennyttig observatör... Genom åren har vi (de) upptäckte snabbt att någon modell som rör sig är roligt, men en modell som skjuter ä...

Installera drivrutiner

För att ansluta till glödande kol via USB eller WiFi måste du installera ett nätverk-over-USB-drivrutin.Steg 1: WindowsHämta nätverksdrivrutinen för Windows (vilken version av Windows har jag?) 64-bitars drivrutin32-bitars drivrutinDubbelklicka på de...

Leatherman Ratcheting bitars kort

Denna Video visar hur jag ändrade en Bostitch bitars drivrutin att passa in i den Leatherman bit föraren.Jag har skrivit detta i hand verktyg tävlingen, rösta.TackCharles...

DIY PC komponent urval

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 i 5.4pt 0 i 5.4pt; MSO...

Sexig 6 axel ROBOTARM

Jo gjorde jag slutligen det. Jag slutligen tryckte av och började bygga en 5/6 axel robotarm. Detta är ett pågående projekt så kolla tillbaka från tid till att titta på utvecklingen och erbjuda några idéer som du kanske har vem vet jag bara kan inklu...

DIY Multifunktion ficka verktyg

jag började detta projekt eftersom jag ville ha en bekvämare sätt att bära och lagra olika 1/4" bits som jag gillar för att hålla med mig för min dagliga knorra. När jag hade något som serveras det ändamålet trodde jag det skulle vara kul att försöka...

Laser Monocle Headpiece

om du har sett Star Trek TNG (eller Austin Powers trilogin) har du dock att det skulle vara ganska coolt att ha en laserstråle på huvudet (jag gjorde). Så jag köpte en laser och byggde jag detta:Det har en fast förstoring omfattning med en smal / bre...